Grafet Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam, może kogoś to zainteresuje. Dziś na moje zapytanie otrzymałem interpretację z urzędu skarbowego na temat odliczenia vat-u od moto zakupionego jako środek trwały w firmie. Według urzędu mogę odliczyć 100% vat od sprzętu, także od paliwa. Dodam, że jest to ten sam urząd skarbowy w Gdańsku, który już raz wydał taką opinię, o której była mowa na ten temat na forum. PozdrawiamGrafet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam, Czy mógłbyć zeskanować i puścić mi tą Intrpretacje mailem? Będe bardzo wdzięczny. Adresik [email protected] PozdroKlaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafet Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam, Czy mógłbyć zeskanować i puścić mi tą Intrpretacje mailem? Będe bardzo wdzięczny. Adresik [email protected] PozdroKlaudiusz Jasne, w poniedziałek będę przy skanerze to wyślę wszystkim zainteresowanym :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) też poproszę [email protected]Jeśłi to nie problem to poproszę również o podesłanie pisma jakie wystosowałeś do US. Z góry dziękuję. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja tez poprosze [email protected]Dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafet Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 też poproszę [email protected]Jeśłi to nie problem to poproszę również o podesłanie pisma jakie wystosowałeś do US. Z góry dziękuję. ok, pismo też podłączę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 WSZYSTKIM PODEŚLIJ PISMO KTÓRE WYSTOSOWAŁEŚ I INTERPRETACJE KTÓRĄ OTRZYMAŁEŚ :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jeżeli nie byłby to zbyt wielki problem, to też byłbym wdzięczny za przesłanie zarówno wystosowanego przez Ciebie pisma, jak i interpretacji US-u na poniższy adres:[email protected]Z góry dziękuję i pozdrawiam.Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 może wystaw gdzieś na ftp albo inszym bikepics i podaj linkę w temacie :smile:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja również prosiłbym cię o to samo. Z góry dzięki[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwansky Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja również poproszę!! Będe bardzo wdzięczny; [email protected] Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Ja też bym poprosił [email protected]Przeżuć meilem to wszystko.Zaraz idzie na firme. Edytowane 10 Stycznia 2007 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Grafet, nic nie dostałem :bigrazz: Wysyłałeś? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Grafet, nic nie dostałem :bigrazz: Wysyłałeś? Ja też nie dostałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 A może to jakis pic na wode? Ale w razie czego poprosze na [email protected] :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi