Luca Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) No to ja od poniedziałku czekam na sygnał do mobilizacji. Ile zakładasz, że zajmie Ci cała wyprawa, tzn ile możesz poświęcić czasu na moto? No to rruszamyyyyyyy. Znaczy się shipp a ja dołączę :D :banghead: Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No to ja od poniedziałku czekam na sygnał do mobilizacji. Ile zakładasz, że zajmie Ci cała wyprawa, tzn ile możesz poświęcić czasu na moto? No to rruszamyyyyyyy. Znaczy się shipp a ja dołączę :icon_mrgreen: :icon_razz:Jestem twardy i zamierzam dziennie przesiedzieć w siodle jakieś 5 godzin. Średnia prędkość 50-60 to by dało około 250km dziennie /no może 300/.Myślę że w poniedziałek będę, najdalej we wtorek w Jędrzejowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Eeeeee tam ................. było mineło ;) :) Czas pomyslec o czyms nowym ................ moze Mariolka nas znowu zaskoczy .......... albo Belgu ;) ( to chyba maja rodzinne dlatego tak do siebie pasuja )He? ze co? nic nie skumalem z tego co napisales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No i po imprezie.Kto się nie załapał, ma naprawdę czego żałować.W przyszłym roku powtórka z rozszeżeniem trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Jeszcze raz, tym razem we wlasciwym temacie ..............GRATULACJE kolego :P Wielkiej odwagi, samozaparcia i wytrwałosci na trasie :icon_mrgreen: Fajnie ze miales kompanow: Dersu i Luca :bigrazz: ;) Czekamy na foty i dokladna relacje. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jeszcze raz, tym razem we wlasciwym temacie ..............GRATULACJE kolego :lalag: Wielkiej odwagi, samozaparcia i wytrwałosci na trasie :biggrin: Fajnie ze miales kompanow: Dersu i Luca :P :lalag: Czekamy na foty i dokladna relacje.Foty umieszczam w postaci prezentacji.W opisie mam linka pt "moje filmy" i tam możesz ściągnąć.Miłego oglądania i zabawy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Kiedy dasz foty z całej trasy ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 hmm... nie będzie tam kogo w najbliższy łykend (17-19.08)..? choćby na wspólne piffko na wieczornym postoju ;>jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 hmm... nie będzie tam kogo w najbliższy łykend (17-19.08)..? choćby na wspólne piffko na wieczornym postoju ;>jszW tym czasie prawie cała południowa strona wybiera sie na Zemplinską Siravę,na zlot..Możesz zajechać, to od granicy ok 100km. Na Słowacji oczywiscie. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 W tym czasie prawie cała południowa strona wybiera sie na Zemplinską Siravę,na zlot..Możesz zajechać, to od granicy ok 100km. Na Słowacji oczywiscie. :)foty zapodaję na chomiku /patrz: "moje filmy" w opisie mojego probilu/ możesz stamtąd ściągnąć.Nie wiem, czy w tym tygodniu coś wyciągnę, bo mi się rodzina burzy.Tydzień w Karkonoszach, Świętokrzyskich i Bieszczadach. Teraz ten łikend byłem na zlocie w Żarach.Żona uparła się jechać do Białej Podlaskiej /okolice/ i muszę ulec, niestety... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Foty umieszczam w postaci prezentacji.W opisie mam linka pt "moje filmy" i tam możesz ściągnąć.Miłego oglądania i zabawy. :flesje: Super shipp :clap: :icon_rolleyes: Bardzo fajne zdjecia, ciekawe opisy ( zamek ) i oczywiscie najlepsiejsza muza z Harleyem :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Super shipp :clap: :icon_rolleyes: Bardzo fajne zdjecia, ciekawe opisy ( zamek ) i oczywiscie najlepsiejsza muza z Harleyem :buttrock:Pocekaj na widoki z Bieszczad! Dopiero będzi na co patrzeć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Spoko :wink: pocekam :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Tydzień w Karkonoszach, Świętokrzyskich i Bieszczadach. Of kors zdajesz sobie sprawę, że na Karkonosze to jest tylko jeden politycznie itd. poprawny przewodnik i meta? :biggrin: :biggrin: Mam nadzieję że ci się dobrze jeździ. Ja tu (zagramanicą) się nudze jak mops. Ale za to łańcuch i irydowe świece to za PÓŁ CENY!!! dostałem. Hameryka panie, hameryka.... Powodzenia! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Of kors zdajesz sobie sprawę, że na Karkonosze to jest tylko jeden politycznie itd. poprawny przewodnik i meta? :crossy: :) Mam nadzieję że ci się dobrze jeździ. Ja tu (zagramanicą) się nudze jak mops. Ale za to łańcuch i irydowe świece to za PÓŁ CENY!!! dostałem. Hameryka panie, hameryka.... Powodzenia!Chcesz mnie obrazić czy cóś? Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że skoro tak się postarałeś, to teraz będziesz mnie mieć na głowie, ilekroć będę w Karkonoszach? :lalag: Drugiego takiego przewodnika i mety ze świecą nie znajdę. :lalag: No Panie, co Hameryka to Hameryka... Mam jednak nadzieję, że znajdziesz jakieś ciekawe zajęcie i będziesz dobrze się bawił. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi