darekc Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Turek, pewnie jak tylko sie da (pogoda i czas) to zawsze możemy narobić troche wiatru na mieście :lol: Dogadamy sie i HEYA poganiać koniki po zimie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 a to nie przypadkiem ty pisales ostatnio ze cos ci "rzęcholi" w silniku? bo ktos pisal na tym forum cos takiego, ale nie pamietam kto otóż nie ja :!: :!: a chodziło o wadliwy napinacz łańcuszka rozrządu :!: -ale to choroba wieku dziecięcego więc się nie liczy :twisted: -hmm jak dobrze pamiętam to usuwali ją nawet na gwarancji - a pożniej montowali już poprawione napinacze. pees. Darekc ----> to do wiosny :twisted: :twisted: - jakoś sie zgadamy :D Pozdrawiam Turek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 a to nie przypadkiem ty pisales ostatnio ze cos ci "rzęcholi" w silniku? bo ktos pisal na tym forum cos takiego, ale nie pamietam kto otóż nie ja :!: :!: a chodziło o wadliwy napinacz łańcuszka rozrządu :!: -ale to choroba wieku dziecięcego więc się nie liczy :twisted: -hmm jak dobrze pamiętam to usuwali ją nawet na gwarancji - a pożniej montowali już poprawione napinacze. pees. Darekc ----> to do wiosny :twisted: :twisted: - jakoś sie zgadamy :D Pozdrawiam Turek :D no chyba zartujesz, ze w polsce cos robili za darmo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Jesli kupujesz nowy motocykl z salonu to dlaczego nie :roll: W tamtym sezonie Kawasaki oglosilo jakąs wade przedniego kola o ile dobrze pamietam. W ktoryms z modeli Zx6 i takze wymieniali w tych motocklach tą wadliwą czesc za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ja pisałem o tym napinaczu i okazało sie to prawdą, zawiozłem maszyną do serwisu do Niemiec, miałem wadliwy napinacz, który wg danych serwisu miał być wymieniony we wszytskich modelach w ramach gwarancji ale jakoś w tym tego nie wymieniono bo to było w roku 1999 a wtedy w Polsce była dżungla wcale nie lepsza niz teraz. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 Wiecie moze gdzie sa umieszczone dane techniczne oraz osiagi tej maszynki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Co do napinacza łańcucha rozrządu to radzę go wymienić jeszcze przed sezonem. Kolega kupił 600 i od razu wymienił - trwało ok. 1,5 m-ca, bo czekał na części, a serwis (SUZUKI) nie wiedział, że są aż 3 rodzaje napinaczy do 600. Ten prawidłowy "przyszedł" jako ostatni i od razu po nim było widać, że to poprawiona solidnie część - ma napawane wzmocnienia i wygląda na dużo sztywniejszy. Z kolei drugi kolega ma 750, motocykl był z salonu tiptop, ale na autostradzie poznańskiej wybuchł silnik, bo tłoki spotkały się z zaworami. Na szczęście Suzuki Motor Polska zachowało się OK i pokryli koszta nowego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Z kolei drugi kolega ma 750, motocykl był z salonu tiptop, ale na autostradzie poznańskiej wybuchł silnik, bo tłoki spotkały się z zaworami. He he he, u kolegi dokładnie do samo na wycieczce do Czech:D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Z kolei drugi kolega ma 750' date=' motocykl był z salonu tiptop, ale na autostradzie poznańskiej wybuchł silnik, bo tłoki spotkały się z zaworami. [/quote'] He he he, u kolegi dokładnie do samo na wycieczce do Czech:DA nie chodzi moze o Arka z Mikolowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Nie nie, nie znam nikogo z Mikołowa, kolega jest z Zabrza. A Twojemu koledze przytrafiło się to samo?? Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Wiecie moze gdzie sa umieszczone dane techniczne oraz osiagi tej maszynki ?? www.bikez.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nie nie, nie znam nikogo z Mikołowa, kolega jest z Zabrza. A Twojemu koledze przytrafiło się to samo??To samo tylko ze latal na gumie a mial malo oleju czyli sobie w sumie sam zawinil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błyskawica Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 chcę kupić 600-kę rocznik 96-98. Najlepsza była by Honda CBR, ale Suka jest tańsza. A może Kawa ZX 6R? Doradźcie!!! :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Wez cebeere... dobra do jazdy spokojnej, a jak sie zachce ala Rossi to tez niezle pociagnie :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błyskawica Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Dopiero dzisiaj się zalogowałem i jest to pierwsza odpowiedź jaką dostałem! Forum jest OK! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi