stormraider Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Za taka kasę to na zime posmigac jak znalazl :) Pozdro :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Za takie pieniadze w polsce to mozesz sobie ogara kupic < zart > ale na 100000% sie oplacalalo . Spoko sprzet . NIE PATRZY SIE NA WYGLAD TYLKO NA SILNIK pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 no ja tez tak mysle jak by sie nie odplacalo to bym nie bral:D! silnik chodz bez zarzutu wkreca sie jak poj***ny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 to jest po prostu popier.... okazja którą każdy chciałby mieć- ale trafiło na Ciebie szczęściarzu :) miłego jeżdzonka po lesie- ahhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 No gratulacje!!! udany zakup tylko uważaj bo ponoć w połowie miecha śnieg spadnie, motocykla może nie szkoda ale połamać się można Na śniegu bardzo łatwo oj bardzo, (hee zabrzmiało matczynie ale tak jest :/) Ja tam sobie odpuszczam śnieżne akrobacje Powodzenia i niech zima lekką bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Kurde ... Za tyle dobrego kasku sie nie kupi hehehe :banghead:Gratulacje, jak za tą kase zajebiste moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 ja tam bym pokombinowal do niego z papierami od twojego mbx i mbx sprzedal a to zostawil sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 no z tymi papierami to tak zrobie bo u mnie w dowodzie w mbx nie pisze ze mbx tylkko honda 50cmm i pokonbinuje z tym CRm zeby sie numery ramy zgadzaly i bede simigal dwoma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Tylko żebyś nie wpadł przez te pieprzone przewały ...Ehhh jak ja to lubie w Polsce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Conajmniej smiesznie to wyglada... ale urok swoj tak czy owak ma! :icon_mrgreen: Gratuluje Hondziwaki i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 nie baw sie w przebijanie numerów !! zastanów sie najpierw jakie możesz miec problemy przez to (albo Twoi rodzice) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Potem to mozesz miec ladnie przerabane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 macie racje nie bede nic przebijjjal zostanie tak jak jest jak bede chcial pojezdzic po miescie to pojade mbx no albo przekrece blachy :banghead: ale przebjial nic nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nieźle wygląda. Ciekawe jak śmiga :buttrock: Jesli chodzi o przebijanie zrobisz jak chcesz. Ja jezdziłem przez rok rometem bez papierów i policja nawet mnie nie zatrzymała. Czy warto bawić się w przebijanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja mialem identyczna sytuacje tez jezdzilem przez rok Rometem bez papierow bez karty bez niczego:D i tez mnie nie zlapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi