DiboS60 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak zawsze dawalem nasze filmy w dziale Motorowery.To teraz daje to gdzie naprawde powinien byc. :P Kmx 125 i skuter po tuningu w akcji.Moj pierwszy trening tym moto.tu postawilismy na Wheelie.pozdrawiam http://www.sendspace.com/file/uxoo17 <---LINK jak cos niezatrybi to dam jeszcze raz (PS dla tych co widzieli to film byl juz w dziale motorowery)Czekam na opinie starszych foromowiczow pozdraiwam:PNIE JECHAC MNIE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 no witam filmik ściągnołęm już wcześniej ale nie skomentowałem bo zapomniałem ;) dosyć fajny, co to jest za muzyczka ?? fajne brzmienie czekam na dalsze części :cool: pzdr no witam filmik ściągnołęm już wcześniej ale nie skomentowałem bo zapomniałem :banghead: dosyć fajny, co to jest za muzyczka ?? fajne brzmienie czekam na dalsze części :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Unwritten Law-Last Control Pozdrawiam :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie mogę odpalić tego linka... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 <--- Tu mozna obejrzec film od razu bez sciągania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Spoko, ciekawe kiedy ja nauczę się tak jeździć? :icon_mrgreen: Naprawdę super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ladnie ladnie Dibo :icon_mrgreen: praca z hamulcem ... nic tylko trenuj i dojdziesz do formy, moze bedziemy oglądac Cie na TVN Turbo jako StuntDibo :biggrin:Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 G R A T U L U J Ę ! ! ! ! ! :) :) :D :bigrazz: :lalag: :wink: :wink: Fajnie Ci to wychodzi, bedą z Ciebie ludzie! :clap: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Pięknie rośnie nam młody narybek :) Brawo młodzieży :( Teraz musicie pokazać się na jakiejś większej imprezie, może znajdzie się sponsor, który doceni Wasz talent. Lepszy sprzęt, trochę treningu i z przyjemnością człowiek popatrzy wreszcie, że Polak też potrafi. Tylko tak dalej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Hehe dziekuje za takie slowa uznania:)Jezeli chodzi o film to kolega na skuterze jezdzi wiele lepiej.Bez problemu kreci np cyrkle.Tylko w tym filmie stanol na poziomie ze mną aby nie dzielila nas przepasc.Enduro jest troszke ciezej.To byl nasz pierwszy trening po dluzszej przerwie(moj szczegolnie gdyz wczesniej mialem sciga 125cmm a przed tym skuter zablokowany)przed skuterem jezdzilem mtx80 ktorym tez fajnie sie latalo na gumie.Za jakis miesiac dwa postaramy sie nakrecic film ktory bedzie juz naprawde na poziomie:)Dzieki jeszcze raz i pzodrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Heh Gratulacje!!!! Nieżle ci Dibo idzie jeszcze pare treningów i dojdziesz do perfekcji. O a chciałem jeszcze zapytac na jakich przełożenich masz KMXa na orginalnym czy zmieniałęś he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wlasnie tu jest szkopul.(dalem juz temat w 2T) Mam niemilosiernie dowalony tlok.i pora najwyzsza to zminic.Przelozenia mam na moc.(na normalnych byla by tragedia) mam 4,5-5 atm.sprezania w cylindrze....Na tych przelozeniach moto buuja sie(solownie) do 120kmh.a na filmach tak jak widac z 2 stawia na kolo acz kolwiek to akurat dizie bez problemu bo wazna jest technika poderwania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wlasnie tu jest szkopul.(dalem juz temat w 2T) Mam niemilosiernie dowalony tlok.i pora najwyzsza to zminic.Przelozenia mam na moc.(na normalnych byla by tragedia) mam 4,5-5 atm.sprezania w cylindrze....Na tych przelozeniach moto buuja sie(solownie) do 120kmh.a na filmach tak jak widac z 2 stawia na kolo acz kolwiek to akurat dizie bez problemu bo wazna jest technika poderwania:) bo u mnie też jest na moc bo ktoś założył sobie napęd na moc od KX pewno bo mam 13 i 50 to pewno za dużo(dlatego idzie tylko 110km/h) a planowałem założyć 16 z przodu od Kmx ale jest inny łańcuch i nie wyda,musze zmienić tylą też, najlep. 13 i 48 bo wiecej nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily_mk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 dobrze,że macie gdzie trenować,bo tego Wam zazdroszcze.No a pochwały jak najbardziej sie należa :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 :wink: No od takiej uzytkowniczki x2 ta pochwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi