mucha56 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja ma omegę b caravan 2,5td 1997 i astrę 1,6 2000r z 413000 przebiegiem bez remontu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 No to i ja sie chwale....3 dni temu przywiozłęm sobie Forda Mondeo , rocznik 2003, TDCi 130 KM, kombi, Ghia(w pełnej opcji). Jestem bardziej niz zadowolony! Masz już syndrom "sprężynki"? :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Chodzi o kontrolke od świec? Jak nie jak tak :D haha! to ponoc nagminne w tych autach.U mnie wskazuje na zabrudzony przepływomierz. Teraz wariuje jeszcze bardziej, bo wymienione filtry, ciagnie wiecej powietrza i sie czesciej włancza. Podobno wystraczy w wiekszosci przypadków wyczyscic. Znasz jeszcze jakies ciekawostki o tej furze? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Oprócz wtrysków w wersjach tdci to znam same pozytywne ciekawostki :) Dlatego mam dokładnie to samo co Ty tylko w benzynie. Na diesla zabrakło mi odwagi :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ss Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ja miałem wybor.. albo 2 albo 4 koła... zgadnijcie co wybrałem =p a tak to jezdze mamy Micra, albo dziewczyny Ka =p (rakiety w porownaniu do r6..=p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja z nim byłem na komputerze i pełnej diagnostyce, iwtryski sa ok. Tylko ten przepływomierz trzeba wyczyscić. Jezdziłem beznyna 2.0 150 KM i bardzo ładnie to idzie ;) Ale momentem mimo wszytsko nie dorównuje do TDCi :D Miejmy nadzieje ze bedzie chodził długo i bezawaryjnie ;) Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja z nim byłem na komputerze i pełnej diagnostyce, iwtryski sa ok. Tylko ten przepływomierz trzeba wyczyscić Bajki na dobranoc :D wtryski tylko czekają żeby Cię zostawić w trasie. Nie wierz w tą przepływkę bo pewnie sprzedający taki kit wcisnął. Też wolałbym diesla ale w sumie spalanie mi wisi a ford porządnego diesla jeszcze długo nie zrobi. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie sprzedający. Jak go tu przywiozłem to sam dla siebie zrobiłem sobie w seriwsie forda diagnostyke. Komputer wskazuje na przepływomierz tak jak pisałem. Zobaczymy, wyczysci sie go i bedzie wiadomo czy to rzeczywiscie to. A jak by prawie - jeden wtrysk to 600 zł, jeszcze nie taki majatek :] A w dieslach leci przewaznie tylko pierwszy jezeli juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordoklej Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Fura żony to Aygo Platinum.. http://i244.photobucket.com/albums/gg19/Mo...ej/HPIM4547.jpg Moja fura to Astra SXi 1.6 16V, którą juz sprzedałem żeby zastapić ją na wiosnę tej samej generacji Astrą tyle że GSI 2.0 Turbo http://i244.photobucket.com/albums/gg19/Mo.../HPIM3219-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekdoc Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A ja mam Ticacza i mi starcza. Małe gówno,zwinne,zwrotne i wszędzie się wciśnie. Jakoś "zwisają" mi samochody i wystarczy mi nawet najniższy standard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 JA jeżdżę Seatem Toledo 95r 2.0 16v.Jeżdżę jak jezdzi bo jest szrotem i mam go dość :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja mam Rovera 416i 1.6 1997 ,ale nie na dlugo. Sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Przeciez sporo samochodow ma tyłnapęd(...) Np. Smart ForTwo :smile: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Acura intergra 1,8 DOHC, 4 dzwiowy sedan z 1992r. w rodzinie od 1993r. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) ja odkad zdobylem kat B w 2000r to jezdzilem rodzicow Tico, zawsze wazniejszy byl dla mnie zakup motocykla, teraz gdy osiagnalem w tym temacie niemal wszystko co chcialem to pod koniec lutego stalem sie posiadaczem BMW E39 530dA sedan 2002, cudownie to jezdzi... :buttrock: auta (konkretnie sedany) BMW podobnie jak motocykle to moja choroba od dziecka Edytowane 5 Marca 2009 przez LENAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi