AdamSuzuki Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 ja samorobke na podwoziu mercedesa, tato dodge ram 8.2 a mama peugeota 607 3.0 (benzyna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 a co nas to obchodzi co ma twoj tato i mama? jakie MACIE fury, nie ku*wa jakie twoj tata czy matka! naucz sie czytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Do misia...oj...sorki "Słonia" z Sochaczewa-...-coś taki agresywny kolżko? Swiecę Ci zalało? Moto nie pali? Widzę gostkowie że 14-latek macie, a już do gardełek (pewnie ledwo meszkiem obrośnięte) sobie skaczecie... No i koniecznie ku*wa w słowniku (tekście) musi się pojawić..."trza się pokazać"... Oj jak się mama dowie...!!! Troszkę kultury...Oj, bikerzy, bikerzy...Troszkę kultury na pewno nie zawadzi..,a macie dopiero po 14-lat...zdążycie jeszcze się naklnąć i powkurzać na tym świecie...!!! Dajcie lekko "na hamulec"... Wstyd! Pozdrówka Adam. Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noon Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A ja śmigam Civiciem 1.5iLS na VTEC'u z 1997r. ;) W porównaniu do 95% innych Civów (75- i 90-konnych 1.4) mam pare koni więcej ;) Zwłaszcza na wolnym wydechu ;) I lata się tym bardzo przyjemnie. Przy jeździe autostradowej, czyli nie schodzenie poniżej 120 i dosyć płynna jazda, to pali mi 6.7 litra, natomiast przy grzecznym poruszaniu się po kraju (90-110) udało mi się zejść nawet do 5.1 ! :) Taki mały ekonomik, bo zrobiłem już 30.000 (kupiona we Włoszech z przebiegiem niecalem 100k z oryginalną książką serwisową), a nic się w niej nie dzieje. Żadnych sztucznych kosztów, a to dobre jest, to jest wtedy kasa na wache do Suzi ;) I o to chodzi ! :) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) "skszynia" mi "poszła" :notworthy: , nie, po prostu nie lubie jak ktoś sie nie stosuje do pewnych zasad, nie czyta tematów, a później pisze nie na temat. itp. dobra koniec spamu... zanabyłem nową furę :biggrin: tym razem.... MALUCH, na spółe z kolegą, za 250 z papierami i na chodzie ;) Edytowane 28 Lipca 2007 przez Sloniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Crasch i Adamsuzuki czemu jezdzidzie takimi cipkowatymi moturkami jak na budżet waszych starych?? :) .Z naciskiem na Adama :D bo dt jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Crasch i Adamsuzuki czemu jezdzidzie takimi cipkowatymi moturkami jak na budżet waszych starych?? Z naciskiem na Adama bo dt jest spoko. ;) :icon_biggrin: :buttrock: Ja opchnąłem Skodę, którą dziadek mi dał - 120 L :wink: Stwierdziłem, że do czasu mojej 18stki rozleci się na tym parkingu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Renault Megane Combi i do tego Pontiac Trans Sport - a co tam i ja napiszę jakie mam ruchomości! :buttrock: ;) I jeszcze dwa rowery :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 To ja się też pochwale bo zmieniłem. Po cytrynie Ax udało się nabyć Golfa II 1.8 zaduszone gazem :biggrin: Kupione za swoje ciężko zarobione pieniądze. Czasem tylko rodziców nim przewioze, bo niemają prawka wiec jest tylko mój :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8daf539cb7931496.html Ps. to stara rejestracja teraz mam WSK63.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Crasch i Adamsuzuki czemu jezdzidzie takimi cipkowatymi moturkami jak na budżet waszych starych?? :icon_rolleyes: .Z naciskiem na Adama :icon_razz: bo dt jest spoko. Bez przesadyzmu :) mi w 100% moja DT starcza i w teren i na asfalt, mocy mi również nie brakuje, do tego podoba mi sie z wyglądu (chociaż już 'troszke' w mniej zmieniłem). Moim zdaniem nie jest to zły motor jak na pierwszy sprzęt w życiu! Nie miałem nawet komarka, czy ogara hehe :))), nie licząc skuterka ale skuterek to skuterek... Jeżeli już jesteśmy w tym temacie to powiem Ci tylko, że niedługo robie B i A, to nie będe jeździł tylko DT ale i H2 :) a dla siebie na wyłączność planuje BMW serii 7 (coś takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3008223).pozdro :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Co do Dt to sam wczoraj kupiłem bo się okazja trafiła :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ścinacz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Muszę się pochwalić wlaśnie dzisiaj stalem sie posiadaczem Mercedea e300 (okular) 3.0 diesel 177kucy wersja avangarde moto idzie narazie do garażu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 moto idzie narazie do garażu:P Ojj!! I to w środku sezonu... Nieładnie... :icon_eek: ;> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 to teraz kolej na mnie :cool: furke jaka ma moja rodiznka to TRABANT :D fajny bo nierdzewieje :biggrin: i wogule pojemnosc 0,6 :) 0-100 ? hmm wogule tyle nie jedzie :D ale jak sie da 4 bieg i gaz do dechy to czujeszsie jak w czolgu :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nissan Primera P12 wersja tekna 1,8 120kucy0-100- 8,9sekspalanie: 6,8-9,8 Bez nawigacji i DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi