Tommo Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 p.s. Jak to jest z przyciemnianiem szyb? Można te od strony kierowcy i pasażera czy nie?Prawnie nie można. BBS LM. Dla mnie nie ma lepszej felgi do e46. YUBY kogo polecisz do naprawy automatycznej skrzyni w Wa-wie? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A jaki to rozmiar? Ja myslałem żeby do RSa wsadzić taki: http://www.oponeo.pl/felga-aluminiowa/dotz-revvo-dark-8-00x18-5x112-00-et35-00?origin=shopping&gclid=Cj0KEQjw7Ne_BRDRmP2ojKfzv98BEiQAPuqPyY6R1BbWSE7WYQnFD0TngSIutgMOu9BLjbvms1eRZtoaArAl8P8HAQ Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Klod zrób taką kierę: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Całe szczęście że nie jesteś stylistą, o ludzie się zabijają o ten model.Bardziej poszukiwane są tylko styling 163, 127 albo 3TLG. Ale obawiam się że nie wiesz o czym pisze. Nie wiem o czym piszesz, nie interesuja mnie numery, nazwy felg. Wiem jednak, ze e46 to ladnie wyglada na takich felgach: http://bmwbox.uk/forum/download/file.php?avatar=80_1437210106.jpgPochodza one z czasow jej produkcji i dobrze pasuja stylistycznie do modelu. Zimą w kabrio!?!? Ja w Srodę działam, umówiłem się z Kivim i wsadzamy sprężyny EIBACH, montujemy Down pipe i wgrywamy programik tak max 300-310 KM Opony zimowe kupione i idą na fabryczne felgi a na wiosnę kupuje nowe fele ale zostaje przy 18-kach tylko ET 45 lub 50 będzie :D Wczoraj wsadziłem Osram Hyper Blue ..... pieknie swiecą :D p.s. Jak to jest z przyciemnianiem szyb? Można te od strony kierowcy i pasażera czy nie? Klaudiusz zaloz sobie osobny temat pod tytulem: "Lubie Renault" i nie spamuj nam tutaj :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 My tylko 19", a na zimę 18. Klod zobacz to.2012-megane-trophy-2.jpg Oryginalne 19-ki ........ za duże ET mają i nie podobają mi się :D Klod zrób taką kierę: Mam taką tylko w skórze :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dla mnie kultowe BMW to np: BMW 6 E9 3.0 CSL lub BMW E31 Alpina lub BMW 6 E24 M635 CSi Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ta archaiczny styling 32. Bardziej pasuje do E36, ale fakt kiedyś kultowe koło. Do jakiej E32? To sa felgi, ktore fabrycznie byly montowane w E39, E38 wiec w nowszych modelach od E32. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ja się zastanawiam nad 152 lub 149 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 ku*wa Janusz a ja gdzieś napisałem E32? Możesz mi wskazać bardzo proszę.Nie jesteś kompletnie w temacie BMW, więc proszę już daj spokój. Faktycznie napisales E36 ale to tez starszy model anizeli E39, E38 :) ku*wa Janusz a ja gdzieś napisałem E32? Możesz mi wskazać bardzo proszę.Nie jesteś kompletnie w temacie BMW, więc proszę już daj spokój. Nie jestem? Moze nie jestem w temacie numerow felg ale poza tym to mam jako takie pojecie. Juz kilka BMw mialem, w tym jedno doprowadzilem do stanu idealnego, a bylo to stare E38. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Też miałem kilka BMW ;D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Yuby ale to takie dzieciaki są, do tego BMW-SYNDYKAT, naklejki mocy, wychodzi na to, że Polska "B" jeździ marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Też miałem kilka BMW ;D To fajnie, dlaczego zatem spamujesz o swoim Renault w temacie BMW? :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Kurka na taki zlot musiałbym jakoś tak przerobić moją siódemkę :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Yuby to zobacz na to :biggrin: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 To fajnie, dlaczego zatem spamujesz o swoim Renault w temacie BMW? :) Zazdrosny? :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi