nika69 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 jakby np. Dacia była taka dobra to też bym sie o niej tak wypowiedział , święte słowa Rudy...nie liczy się marka i szpan tylko to żeby auto było wytrzymałe i jechało jak trzeba... w tym wypadku zgadzam się ze merol taki jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 święte słowa Rudy...nie liczy się marka i szpan tylko to żeby auto było wytrzymałe i jechało jak trzeba... w tym wypadku zgadzam się ze merol taki jest...Hoo-hooo , to Panienka Monika na starych autach też się zna ?? No prosze ... :( Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Hoo-hooo , to Panienka Monika na starych autach też się zna ?? No prosze ... a co??? coś nie pasuje??? ja lubie duże, wytrzymałe i szybkie dość autka... takie BMW5 np... albo merol jakiś... cos wspaniałego... choć o nowszym tez myślałam... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale może za to nie prowadzi na forum wykładów z techniki i kultury jazdy, a potem obrandowanym Ducato/Boxerem/Jumperem na trasie na Sochaczew/Łowicz nie jedzie lewymi kołami przez cały czas prawie po linii rozdzielającej pasy zasłaniając skutecznie widoczność do przodu i uniemożliwiając bezpieczny manwer wyprzedzenia przez dłuugi odcinek drogi.Zakładając, ze ty prowadziles, to parafrazując twoje słowa - moralizator na forum, a na drodze gamoń :notworthy:Napisz skargę na: [email protected]Napisz: kiedy widziałeś buraka, o której godzinie (orientacyjnie), będę wiedział kogo opierd**ć.Nie jeżdżę tym autem poza Bemowo (paliwo, wulkanizacja). Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 pisanie skarg mnie nie pasjonuje :evil:co do konkretów - zeszły czwartek,5 lipca, godzina ok 13-14 (nie pamietam juz dokladnie ale z grubsza taka), droga na Poznań, odcinek między Błoniem a Sochaczewem. Potem odbił gdzieś w prawo. Samochód to Ducato/Boxer/Jumper (wszystkie takie same :icon_razz: ), z CB na dachu. Kierowca praktycznie najeżdzał lewymi kołami na pas rozdzielający kierunki ruchu, w związku z tym wyprzedzić go dało się tylko "na ślepo", a mi się nie śpieszy do plastikowego worka :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 a co??? coś nie pasuje??? ja lubie duże, wytrzymałe i szybkie dość autka... takie BMW5 np... albo merol jakiś... cos wspaniałego... choć o nowszym tez myślałam... :flesje: :bigrazz: a calibra po tuningu??? też zajebista ??? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 a calibra po tuningu??? też zajebista ??? hehe... wiesz... ja lubię szybko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Koleś jest mocny w klawiaturze, przez net, bo stojąc oko w oko chyba nie bardzo :notworthy: Gamoń nieudolny... a ty moze miales ze mna doczynienia ze taki pewny jestes?? nie sądze gamoniu nieudolny.poza tym, nikomu nie zabraniam kochać mercedesów - wyrazam tylko swoj poglad na temat tych..hnnn...niech bedzie ze samochodow. Edytowane 11 Lipca 2007 przez codrusldn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Mam intymne pytanie, czy ten temat dotoczy aut ze Stuttgartu czy może śmiało nosić miano śmietnika-spamowiska? :buttrock: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 jak to?? 99% postow dotyczy tejze marki , jakieby one nie byly..(posty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 my cały czas piszemy o wyżej wymienonej marce więc nie wiem czemu nasz kochany moderator ma jakieś wątpliwości dotyczące tej kwesti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasibor Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 uwazam ze samochody bez wyrazu, dobre dla emerytow... mnie tez kiedys to auto kojarzyło sie z badylarzami/dorobkiewiczami.. ale w koncu sam zaczalem takim jezdzic i teraz uwazam ze to po prostu przyjemne autko, a takie skojarzenia sa po prostu smieszne..za inne poglady nie bede Cie linczował, mimo ze zaliczam sie do miłosników tych aut :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) ludzie kupują to auto bo po prostu jest bardzo dobre a nie po to zeby szpanować...no chyba że komuś bardzo na tym zależy... ;) Edytowane 12 Lipca 2007 przez nika69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ale ja nie twierdze ze merce to zle samochody, wrecz przeciwnie - uwazam ze sa bardzo trwale i dobrze zrobione. chodzi tylko o to, zeby samochod mial to "cos" a wg mnie merc tego nie ma.to tak jakby ubierac sie w szare ciuchy ale za to zrobione przez guciego.szpan? hmm sa milosnicy tego "sportu" jednak samochod ma sluzyc do jezdzenia a nie do stania pod domem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 szpan? hmm sa milosnicy tego "sportu" jednak samochod ma sluzyc do jezdzenia a nie do stania pod domem, prawda? no tak... ale jak się trafi taki co mu zależy na tym zeby się pokazać przed jakąś dziewczyną bądź kolegami jaki to on ma samochód, to nic nie poradzimy... głupota... merce są ogólnie rozchwytywanymi samochodami bo na prawdę warto takiego mieć. dobrze się prowadzi, jedzie jak trza i wygląd ma niczego sobie (prostota) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi