Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 Niektórzy już słyszeli, ale powtarzam. Dla tych, którzy czują potrzebę, lub którzy jeszcze tego nie zrobili...3 sierpnia, niedziela, poświęcenie motocykli w poznańskim Kościele Podolany przy ulicy Kartuskiej 33. Godzina 15.00 - Msza Św oraz błogosławieństwo dla dwóch kółek i ich kierowców. Wiem, że to ostatni dzień Brzeźno-Party, ale ja się wyrwę i na tę mszę przyjadę. Jeśli ktoś z Grupy Zachód czuje potrzebę, to zapraszam. Pojedziemy razem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 ... ja bym się bał poświęcić sprzęta. Lepiej nie ryzykować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 ... ja bym się bał poświęcić sprzęta. Lepiej nie ryzykować ... ........racja, zbyt szybko można się pojednać z "Panem"............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 w sumie to ja do kościoła nie chodze ale moze by chociaz sprzeta przeświecić ?? Dominik a ty bedziesz w brzeźnie - to moze wtedy razem do tego kościoła śmigniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2003 szkoda 8) :D że będe wtedy na zasłużonym urolpie nad morzem :lol: 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Lipca 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Dominik a ty bedziesz w brzeźnie - to moze wtedy razem do tego kościoła śmigniemyO! I to jest dobry pomysł. Może parę osób wyciągniemy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja az boje sie pisac ze bede, bo znowu cos nie wypali. Pozyjemy zobaczymy.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 To kto jedzie na msze i o ktorej wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Byłem. Moto poświęcone. Masz Św. prowadzona na świeżym powietrzu, z udziałem gitarzysty i saksofonisty. Niesamowite wrażenie, móc usłyszeć religijne pieśni w aranżacjach bluesowo-rockowych. Naprawdę niezła sprawa. Mszę prowadził i motocykle (ale także rowery, których było kilkadziesiąt) błogosławił ksiądz-motocyklista, który po mszy na swoim choperku przewoził dzieciaki po okolicy. Było między 50 a 70 maszyn. W sumie sporo. Po mszy były kiełbaski z grilla, świeże pieczywo z cukierni. Czułem się jakoś tak błogo... Serio, zupełnie inny świat, spokój, zero nerwów, sielanka... Potem cała ekipa pojechała na koncert i imprezę do Antresoli, wyżyć się :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 To juz swieca rowniez rowery???...co za swiat...ups, przepraszam, szczescie ze nie caly :( . Za dobrych czasow swiecilo sie jaja na wielkanoc. Dzisiaj swieci sie plac budowy, nowe budowle, ludzi, zwierzeta, przedmioty martwe czyli chyba wszystko... Prawie jak w sredniowieczu :lol: . Moze podacie przyklady najsmieszniejszych(szokujacych?) "swieconek"? Z Jezusowym pozdrowieniem :lol: .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 To juz swieca rowniez rowery???...co za swiat...ups' date=' przepraszam, szczescie ze nie caly :( . Za dobrych czasow swiecilo sie jaja na wielkanoc. Dzisiaj swieci sie plac budowy, nowe budowle, ludzi, zwierzeta, przedmioty martwe czyli chyba wszystko... Prawie jak w sredniowieczu :lol: . Moze podacie przyklady najsmieszniejszych(szokujacych?) "swieconek"? Z Jezusowym pozdrowieniem :lol: ....[/quote'] a u mnie poswiecenie pojazdow bylo od zawsze, msza polowa, potem kropienie kropidlem i rozdawanie medalionikow ze Sw. Krzysztofem - patronem kierowcow. Oczywiscie nie chroni to od wypadkow, poswiecone czy nie tak samo sie rozbijaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Byłem. Moto poświęcone. Masz Św. prowadzona na świeżym powietrzu' date=' z udziałem gitarzysty i saksofonisty. Niesamowite wrażenie, móc usłyszeć religijne pieśni w aranżacjach bluesowo-rockowych. Naprawdę niezła sprawa. Mszę prowadził i motocykle (ale także rowery, których było kilkadziesiąt) błogosławił ksiądz-motocyklista, który po mszy na swoim choperku przewoził dzieciaki po okolicy. Było między 50 a 70 maszyn. W sumie sporo. Po mszy były kiełbaski z grilla, świeże pieczywo z cukierni. Czułem się jakoś tak błogo... Serio, zupełnie inny świat, spokój, zero nerwów, sielanka... Potem cała ekipa pojechała na koncert i imprezę do Antresoli, wyżyć się :twisted:[/quote'] Kurde a ja nie mogłem pojechac bo zajeździłem ZX9 - tak paliłem laka ze chyba sprzęgło nie wytrzymało i koniec trzeba było do domu na lawecie wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Byłem. Moto poświęcone. Masz Św. prowadzona na świeżym powietrzu' date=' z udziałem gitarzysty i saksofonisty. Niesamowite wrażenie, móc usłyszeć religijne pieśni w aranżacjach bluesowo-rockowych. Naprawdę niezła sprawa. Mszę prowadził i motocykle (ale także rowery, których było kilkadziesiąt) błogosławił ksiądz-motocyklista, który po mszy na swoim choperku przewoził dzieciaki po okolicy. Było między 50 a 70 maszyn. W sumie sporo. Po mszy były kiełbaski z grilla, świeże pieczywo z cukierni. Czułem się jakoś tak błogo... Serio, zupełnie inny świat, spokój, zero nerwów, sielanka... Potem cała ekipa pojechała na koncert i imprezę do Antresoli, wyżyć się :twisted:[/quote'] Kurde a ja nie mogłem pojechac bo zajeździłem ZX9 - tak paliłem laka ze chyba sprzęgło nie wytrzymało i koniec trzeba było do domu na lawecie wracac Znaczy się, Ręka Boska Cię pokarała :lol: Będzie OK, nie dołuj się. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 . Oczywiscie nie chroni to od wypadkow' date=' poswiecone czy nie tak samo sie rozbijaja.[/quote'] Chroni,chroni,tylko nie wolno jeżdzić szybciej,niż lata twój Anioł Stróż :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Moj aniol na postoju sie zagapil i klient przewrocil mi moto:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi