Śliwa Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 K5 vs. jakiś tam wynalazek Westfield - piękny pokaz jazdy K5'tką po torze, również coś dla tych co uważają że tylny hamulec w sportowym motocyklu jest zbędny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Było ........................................ na TVN TURBO :icon_twisted: Maszynka piękna, szkoda że taki duży i ciężki jestem :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ładniutki filmik ale pojedynek wydaje mi się nierówny, czysto torwe autko ( szpera , sliki , spoijlery itd.) przeciwko seryjnej GSXR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Było ........................................ na TVN TURBO :icon_twisted: Nie mam TVN Turbo więc czuję się rozgrzeszony :) ładniutki filmik ale pojedynek wydaje mi się nierówny, czysto torwe autko ( szpera , sliki , spoijlery itd.) To auto to Westfield XTR4 i ma homologację na ulicę, kosztuje 29tys funtów, przynajmniej ta lala tak mówi na tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) K5 bardzo ładny sprzęt i gościu niezle nią wymiata :icon_twisted: Edytowane 28 Grudnia 2006 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Piekna GSX-R :D Jest na górze mojej listy ulubionych motocykli :D Ale kiedy taka bedzie stala w garazu to nie wiadomo :icon_twisted: A koles naprawde niezle nia jezdzi,fajny pokaz i ladny film,oby wiecej takich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Jazda motocyklem jak najbardziej dobra, ale niestety nie mamy szans z takimi pojazdami, a napewno nie na torze o dużej liczbie zakrętów. Edytowane 28 Grudnia 2006 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 10 sek. szybsze było auto od Suzuki to nie jest tak dużo ani mało,ale i tak podobała mi się jazda tym GSX-R'em prawdziwa klasa ;) Pozdrawiam Jonek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 10 sek. szybsze było auto od Suzuki to nie jest tak dużo ani mało,ale i tak podobała mi się jazda tym GSX-R'em prawdziwa klasa :buttrock: Gwoli ścisłości czas motocykla był 49,10 sec. a samochodu 48,00 sec. a więc o ile jescze pamiętam odejmowanie to moto przegrało z samochodem o 1,10 sec. Ale faktycznie nie to jest najważniejsze, a to jak ten koleś latał tymi powerslajdami po tych winklach ;) :) Nie ma co się napinać, samochód zawsze na zakrętach będzie szybszy od moto - 4 punkty styku zawsze zapewnią lepszą przyczepność niż dwa. Nawet na naszym podwórku (czyt. tor Poznań) najlepszy czas okrążenia należy do puchy :bigrazz: http://www.aw.poznan.pl/tor/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Gwoli ścisłości czas motocykla był 49,10 sec. a samochodu 48,00 sec. a więc o ile jescze pamiętam odejmowanie to moto przegrało z samochodem o 1,10 sec. Ale faktycznie nie to jest najważniejsze, a to jak ten koleś latał tymi powerslajdami po tych winklach ;) ;) Nie ma co się napinać, samochód zawsze na zakrętach będzie szybszy od moto - 4 punkty styku zawsze zapewnią lepszą przyczepność niż dwa. Nawet na naszym podwórku (czyt. tor Poznań) najlepszy czas okrążenia należy do puchy :) http://www.aw.poznan.pl/tor/index.htm Faktycznie obejrzalem jeszcze raz film i autko było o 1,10sec. lepsze od moto Soeey za tą pomyłke nie dopatrzyłem wyników :] Pozdrawiam Jonek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 nie te opony i nie to zawieszenie + straty na wyjściu z zakretu poslizgiem .... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja z chęcia bym obejżał pojedynek F1 z MotoGP :) może ktos ma dojście do takiego filmiku ??:D nom a jeśli chodzi o tego seryjnego GSXR .... wiadomo, że to seryjna wersja i z typowo torowym samochodem mógł mieć leciutki problem... nom ale cóż :) ogulnie filmik fajny :) TVN TURBO RULEZZZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Na TVN turbo był już pojedynek F1 vs Superbike vs Sportowa motorówka. Trzy wyścigi: odpowiednio 2:1:0. Wyścig odbywał się na pasie startowym lotniska - prosty odcinek. Co do filmiku z linka: wejście poślizgiem w zakręt i ten pisk opon... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tifosi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Ja z chęcia bym obejżał pojedynek F1 z MotoGP :icon_mrgreen: może ktos ma dojście do takiego filmiku ??:) Taki filmik nie miał by sensu ponieważ nic co jeździ po ziemi nie ma najmniejszych szans z bolidem F1 na torze...Przykłady rekordów torów na których odbywają się wyścigi F1 i Moto GP JerezF1 1.18.387 Moto GP 1.39.064CatalunyaF1 1.14.648 MotoGp 1.41.855Donington ParkF1 1.10.458 MotoGP 1.27.676 Jak widać przepaść, średnio na 3 okrążeniu motocykl był by już zdublowany !!! tutaj mały przykład http://www.youtube.com/watch?v=NVFtDxTNPEga tutaj co F1 robi z bikem na prostejhttp://video.google.com/videoplay?docid=-1914692207624681889 Co do filmiku to moim zdaniem jazda tego gościa nie miała zbyt wiele wspólnego z szybką jazdą a więcej z jazdą na pokaz, mimo wszystko nawet gdyby się postarał nie ślizgać a do bolidu posadzili by jakiegoś lepszego kierowcę wyścigowego a nie tą pannę prowadzącą to też by przegrał. Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Tifosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi