pikus91 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 oj z takiego prezentu tez bym sie poplakal:D facet ale co:] hehe najwiekszy prezent jaki dostalem to simsona na urodziny kiedys to bylo moje marzenie;] gratulacje naprawde bogaty mikolaj tylko maszyne dobrze dotrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratulacje!!!! Mikołaj sie lepiej postarałPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratulacje, ale mocy to Ci napewno będzie brakować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Spoko sprzęcik, zawsze to nówka więc będziesz wiedziała na czym stoisz. Gratulacje wielkie, szybkiej jazdy i długich skoków życzę. Wpadnij kiedyś na Mazowsze pochwalić się Hondziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 no musialas byc bardzo grzeczna ze mikolaj tak sie postaral! Pozdrowienia serdeczne dla Mikolaja, oby wiecej takich swietych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 no musialas byc bardzo grzeczna ze mikolaj tak sie postaral! Albo bardzo niegrzeczna i to docenił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratuluje, sam chcialbym miec taki prezent ...Podziekuj ladnie rodzicom jeszcze raz :bigrazz:PozdrawiamPS: Zaopatrz sie w rekawiczki bo po co maja łapki marznąć :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Pogratulowac pani kolezance wspanialego ladnego prezenciku :bigrazz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratki :icon_question: Ale Ci zazdroszczę :biggrin: :flesje: pzdr. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Niedawno się obudzilam po popoludniowej przejazdzce :icon_question: Przyznam, że mnie to troszke wykonczylo :biggrin: ale same przyjemnosci ... Dobrze sie jezdzilo - a nawet super :P nawet sloneczko sie pokazalo. W kazdym razie jestemnaprawde zadowolona - i tak jak ktos wczesniej napisal - mam sprzecik od nowego i faktycznie co by sie nie dzialo to wiem co mam. A mocy az tak bardzo nie brakuje - wiadomo ze crossik bardziej sie zbieral - ale to zupelnie inna bajka - ja tej mocy i tak nigdy nie wykorzystalam - chyba na maxa nawet nie w polowie. A tutaj "kucy" w zupelnosci jak na moja jazde w zupelnosci wystarczy. Nie wariujemy z kolezankami az tak na MAXA - raczej wykorzystujemy nasze "maszynki" amatorsko - choc poswirowac tez lubimy, zwlaszcza jak wyczujemy solidny grunt pod kolami - a i w grzaskim blotku fajnie sie "wynorac" :biggrin: Dla wszystkich - wszystkiego dobrego - no i jak w temacie, bede juz tutaj zdecydowanie czesciej zagladac, zeby nie powiedziec ze codziennie :flesje: hehe. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Właśnie byłem ciekawy jak wrażenia z jazdy po przesiadce z takiej wścieklizny jakim był kx... to spoko, że jesteś zadowolona. GRATKI !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Oooo Banitka serdeczne gratululacje :) Mam wielka prosbe:podaj mi adres tego mikolaja,wysle do niego list zeby mi za rok podobny prezent sprawil,o boze jak bym sie cieszyl,nie spal bym przez tydziec :crossy: Fotki obejrzalem,podbaja mi sie :) A ta supra i buma 5 to tez Twoja ;) Cieszymy sie razem z Toba i gratulujemy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gratuluje prezentu;] pierwszy raz widzę dziewczynę w Enduro:D Powinno być ich zdecydowanie więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 o kur...czę :lalag: super fajnie masz, gratuluję nowego moto :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Gratulacje !! :) wiem co to za uczucie, dokladnie rok temu spod choinki wyjelam pakunek w ktorym byla naklejka na bak (zeby nie porysac od kombinezonu), a z tylu przyklejony byl kluczyk :lalag: ... to byl moj pierwszy sprzet, wiec mialam oczy jak piec zlotych... weszlam do garazu, a tam dlugo "wybierana" - jak juz bede miala kase :lalag: - CBR 125. Szczesliwie przejezdzilam jeden sezon, ale z czasem mocy mi zbraklo i sprzedalam na jesien... teraz rozgladam sie za czyms mocniejszym, ale bez szalenstw ;)Gratuluje Ci i troszke zazdroszcze (ale zdrowo) :( ... bo u mnie w garazu narazie pusto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi