speedfriend Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 http://www.atkusa.com/ProductsIntimidator.aspxCo to za maszyna, 700ccm w 2T to musi byc potwor :) Ciekawy jestem czy taki ATK700 poradzilby sobie z CR500.Moze wie ktos jaka ma moc??Jechal ktos z was na takim albo widzial takiego w akcji :notworthy: ??Pozdrawiam speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ciekawy jestem czy taki ATK700 poradzilby sobie z CR500.Moze wie ktos jaka ma moc?? Wszystko zależy od kierowcy :flesje: Pozatym to juz było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Hmm... wpisalem w opcji szukaj "ATK 700" i nic nie wyskoczylo oprocz tematu "Dlaczego 19?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ma ponad 90KM z tego co wiem i można jeszcze dokupić kit tuningowy zwiększający pojemnośc do bodajże 740. Nie wiem czy nie ma jeszcze większych. Ogólnie maszyna fajna ale wolałbym CR500AF :icon_biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 hehe przesadzona koza :lalag: ciekawe kto ja wykreci na maxa - poza prosta oczywiscie ;) i jakie jest zucyie zupy :notworthy: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Buehehe moglem sie przejechac cr500 ale po tym jak ją koles odpalal i mu kopka odbila tak ze spadl z niej na ziemie to podziekowalem :lalag: Wiem ze pojemnosc cylindra 2t jest jakos ograniczona na jeden cylinder.powyzej jakiesj tam pojemnosci zachodza juz klopoty z plukaniem.czytalem gdzies o tym tylko zapomnialem dokladnie jaka pojemnosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 To już naprawde motocykl dla ludzi ktorzy sie chyba śmierci nie boją,dla nielicznych,ktorzy mają opanowaną jazde na motocyklu do perfekcji,chociaż podejżewam ze i dla nich byłoby to zbyt mocne.Moim zdaniem przesadzona moc jak na 2-suwa,widziałem jakie ma odejscie CR500 i naprawde nie widze sensu jazdy mocniejszym motocyklem :lalag: W terenie to już nie jest przyjemność tylko ciągły strach a żeby zbyt mocno manetki nie odkręcić. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) A wiecie jak się fajnie odpala KX 500 na pych ? :banghead: W dwie osoby z dużej górki na 2-ce blokuje koło i na końcu zjazdu w końcu puszcza :) :) Edytowane 22 Grudnia 2006 przez RuDeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 wiemy :) ja z kumplem pchaliśmy kx500 po 3miesięcznej przerwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 te kxy były chyba z zatartym tłokiem jak w exc250 na 4rce blokowało Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 maszynka jest nie z tej ziemi :eek: ciekawe jak by się tym latało? :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) te kxy były chyba z zatartym tłokiem jak w exc250 na 4rce blokowałoTo chyba twój miał zatarty tłok skoro uważasz że na drugim biegu w 500cc przełamanie kompresji na pych jest łatwiejsze niż w 250 na 4. Przestań tak wszystko porównywać do swojego exc bo to nei zawsze działa.Pierwsza kwestia jest taka że odpalenie pińcety na pych granicy z cudem. Druga kwestia jest taka że im wyższy bieg tym łatwiej przełamać kompresję. Z odpaleniem nie koniecznie będzie łatwiej bo tłok może się wtedy za wolno poruszać. To podobna sprawa jakby zamontować 2 razy dłuższy kopniak. Łatwiej obrócić wałem ale i kopnąć trzeba o wiele szybciej. Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Wojteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja na torze bym go objechal 80ccm :buttrock: nie ma takiej opcji zeby ktos sobie poradzil z nim na torze ;d =DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ktoś ostatnio pisał że w ktm'ie 380 ma strasznie mały zasięg na jednym baku to dopiero co musi być z tym :) chyba po to ma te 90 kucy żeby można było cysterne ciągnąć ;) ale ogolnie to bym sie tym przejechał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja ciagnalem na holu KTM LC4 540 Yosariana, na nim on i kumpel... zapiety 5 bieg (tylko tyle ma)i nie dalo rady odpalic na pych bo blokowalo kolo... wiec sie tak nie licytujcie panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi