wild Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 granat- swiadomie? czy mysla ze nabywaja boxera rodem z niemiec? jak to dobrze mieszkac kolo ruskich :notworthy: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Własnie znalazłem na Allegro kolejną skrzynię http://moto.allegro.pl/item151658361_skrzynia_k_750.html Może ktoś obstawi za ile - i czy w ogóle zostanie sprzedana??? Hmm, mam taką samą, ale będe chcial sprzedać bo brak mi wstecznego. Ciekawe ile za nią dostane, bo jest po remoncie, sądząc po cenach to może zarobie :flesje: P.S.Przed chwila ogladalem zakonczone aukcje na allegro, i ... bardzo się zdziwilem http://moto.allegro.pl/item150637905_m_72.html czy te ceny oszalały?? Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Puzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 ceny nie szalejątylko niektórzy mają nasrane we łbie :icon_biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Nie ten co sprzedaje jest głupi, jeno ten co to gówno kupi:-) A co do angoli Gosiu to swiadomie kupuja lipe bo na orginał to stac naprawde niewielu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item150637905_m_72.html Tak ubaw nie wąski.Gość składa emkę.Ale naprawdę fajnie będzie jak się zabierze z dniepra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 :) nie, cos tu jest nie tak cena 37zl pierwszego goscia a nagle 237zl?tak z ciekawosci zagladnelam do sprzedajacego- login "zbyszekshl" juz raz sie powtorzyl na jego liscie pozytywow a na aukcji najwyzsza goscia oferta :) dziwne co? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Koleś jest albo głupi, albo ma od cholery kasy, bo przyóważyłem, że nie pierwszą rzecz do rusa kupil za niemale pieniądze.Baa chyba jednak jest glupi, zobaczylem w komentarzach kupil sobie nawet koszulke z napisem na plecach POLICJA, ciekawe czy ruskiem będzie w niej śmigał :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ja bym poszukał przyczyny gdzie indziej.Wszystko jest jasne.Dla pierwszego małego szerloka który przyśle na priw.lub GG poprawną odpowiedz komplet linek gazu M72 . :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 zobaczcie na to http://www.allegro.pl/item152602809_skrzyn..._650_k_650.html nowa aukcja ze skrzynia, wystawil ja ten sam gosciu co poprzednia ktora poszla za rekordowe 425 ;]gosc zwietrzyl dobry interes i umyl kolejna szkrzynkie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 zobaczcie na to http://www.allegro.pl/item152602809_skrzyn..._650_k_650.html nowa aukcja ze skrzynia, wystawil ja ten sam gosciu co poprzednia ktora poszla za rekordowe 425 ;]gosc zwietrzyl dobry interes i umyl kolejna szkrzynkie ;] od razu widac ze wieprzowska skrzynia (wykonanie) no to teraz zobaczymy za ile ta pojdzie.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Mam czyściutką skrzynię Wieprza ze wstecznym. Przejrzę, naprawię co nie gra, myć nie trzeba (bo kupiona funkiel nówka sztuka oczywiście :icon_question:) i jazda na allegro. A co :biggrin:. Płaćta frajerzy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Na twojim miejscu zoatawilbym sobie ta skrzynke bo moze sie okazac ze drugiej tak tanio juz nie kupisz ;p a zawsze warto miec cos na podmianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Do M63 taka skrzynia się nie mieści. Całe 20mm za długa jest skubana jędza. No ale twardy jestem, radze sobie bez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) oj nie zauwazylem ze jezdzisz m63 ;] ostatnio o tym byla dyskusja na forum to wez ja porzadnie umyj wypoleruj pozbadz sie wszelkich sladow czerwonego silkonu i gon tylko ustaw sobie jakies porzadne minimum np 350 zl bo skrzynie uralowska bez wsteka mozna za 150 kupic ostatnio mi sie udalo wygrac licytacje jeszcze nie wiem w jakim stanie bo nie doszla ale mam jeszcze troche flakow zapasowych wiec cos sie zlozy ;] bedziesz 200 do przodu Ps gratulacje fajnych fotek widac ze wiesz ze im grubsza warstwa blota tym lepiej, ja tez sobie radze bez wsteka Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 bo skrzynie uralowska bez wsteka mozna za 150 kupicMam już dwie zapasowe :). A ze skrzynią Dniepra poczekam. Nie goni mnie brak gotówki na razie, a ceny widać z miesiąca na miesiąc się pną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi