>DANIEL< Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Jeśli ktoś ma kase to tylko Airoh.A czemu? A taki thor niemoże być http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M171462 ?? albo taki TLD http://www.allegro.pl/item151091292_troy_l...wyprzedaz_.html moim zdaniem TLD ma zajebisty design :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) moim zdaniem to lazery akurat mają jeden z gorszych designów / kształtów. a z kolei agv najlepsze :D .. i airohy :D A ja tam napewno bym nie kupił tak ostatnio oklepanego AGV. ;)I nie widzę w modelach z AGV lepszego designu niż np. Lazer MX6: Drake, T-Rex, Everts replica 05, CrossBones 72. :buttrock: A najbardziej podobają mi się ostatnio kaski TroyLeeDesigns. PS. Widzę że z TLD wyprzedził mnie Daniel. :) Edytowane 19 Grudnia 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 co do firefoxa to nówke opyliłem za 650 :) .. na alegro po przecenie latają po 870 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Haaa widze że jednak są tu ludzie znający sie na rzeczy :icon_twisted: TLD wymiata w kaskach i odzieży - mega hiper ekstra.A co do kasków Thora to takie średnie są, tak samo jak buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 co do firefoxa to nówke opyliłem za 650 :icon_razz: .. na alegro po przecenie latają po 870 :icon_twisted:nie ma sie co chwalic, ze marny interes zrobiles;))))pozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ja mam taki kask , kupilem go za 360złhttp://www.lazerhelmets.com/site/en/motorc...36&cat=2&item=5 Nie jest to jakis super kask, ale na poczatek napewno starczy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/item150593705_acerbi...duro_cena_.html Ja kupiłem ten kask i nie narzekam na niego. Już nieraz uratował mnie od poważnych kontuzji...czaszki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ja mam taki kask , kupilem go za 360złhttp://www.lazerhelmets.com/site/en/motorc...36&cat=2&item=5 Nie jest to jakis super kask, ale na poczatek napewno starczy :bigrazz:Wygląda nawet OK tylko niestety waży dość sporo 1450g, MX-6 ważą już 1250g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/item150593705_acerbi...duro_cena_.html Ja kupiłem ten kask i nie narzekam na niego. Już nieraz uratował mnie od poważnych kontuzji...czaszki :bigrazz: tez posiadam ten kask i zlego slowa na niego powiedziec nie moge, fakt ze nie jest najlzejszy ale przynajmiej sie wie co ma sie na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Co do tego AIroh'a (Pierwszy link w poście Strzałka) to polecam w 100%. Kolega taki ma i bardzo sobie chwali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zrobilem pol sezony w firefoxie po czym rozlecialo sie zapiecie i predalem.Mam do sprzedania airoha bialego model lion w stanie idealnym za 200zl jakby ktos chcial.Super kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a ja mam takie male pytanko... czym sie rozni takie kask crosowy czy enduro od szosowego... znaczy oprocz kształtem, tylko wlasciwosciami... No bo jezdze teraz na takim od sciga bo taki mialem przy motorze i teraz troche szkoda mi wydac 600zl na kas zwlaszcza jeszli nie bedzie sie znacznie roznil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 to ma swoje znaczenie przy upadkach.. .. noi samo zastosowanie.. np po co w enguro szybka w kasku ? :) no nie może być. ważne jest też powietrze... i tak na crossa nie trzeba wiatrochronnego hełmu :) tu nie ma prędkości rzędu 250 km/h :wink: noi sam design.. to podstawa... a nie mieć kasku krosowego do crosa.. to tak :biggrin: swoje robią też potrzebne gogle. świetnie chronią oczy przed wszystkim dosłownie... no nie mów że chciałbyś chapać się w błotku w szosowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) np po co w enguro szybka w kasku ?Airoh S4 EnduroNie wiem dlaczego jest szybka ale z tego co wiem to jest to niegłupi kask ten Airoh. Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Airoh S4 EnduroNie wiem dlaczego jest szybka ale z tego co wiem to jest to niegłupi kask ten Airoh.Szybka jest dlatego ze to kask enduro jak sama nazwa wskazuje, czyli lans bans ale w trase spoko czy cos. Szybka sie chowa na tyle zeby zalozyc gogle wiec w sumie nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi