rebel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi ,że termin 23-25.03.2007 jest jak najbardziej akceptowalny i pasujący :buttrock:Toruń chętnie pozwiedzam a i Ojca Dyrektora "mile" pozdrowie Strzałka Edytowane 1 Stycznia 2007 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) ... ale nie wiem nawet w ktory weekend bede mial zjazd na stidjach, wiec moze sie zdarzyc ze taka niezwykla impreza przejdzie mi kolo nosa na wlasnym podworku !! A jakas bumelka, wagary?.....Albo jeszcze lepiej; nie masz jakiegos znajomego lekarza, zeby ci zwolnienie wypisal ;-))))))) Edytowane 1 Stycznia 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi ,że termin 23-25.04.2007 jest jak najbardziej akceptowalny i pasujący :(Zebys sie tylko kolega nie spoznil :buttrock::bigrazz:BTW: Cos mi sie wydaje, ze do tej pory padla jedna data, _marcowa_ :crossy: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi ,że termin 23-25.04.2007 jest jak najbardziej akceptowalny i pasujący :D no wrescie jakies konkrety tz: wiemy co :D gdzie :crossy: kiedy :crossy: i za ile :clap: teraz zostaje tylko sie szykowac :notworthy: :flesje: :buttrock: ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zebys sie tylko kolega nie spoznil icon_mrgreen.gifmrugacz.gifBTW: Cos mi sie wydaje, ze do tej pory padla jedna data, _marcowa_ smile.gif Myśle marzec ,pisze kwiecień.....więcej wyrozumiałości w tym dniu.BTW brawo za spostrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Myśle marzec ,pisze kwiecień.....więcej wyrozumiałości w tym dniu.Spoko, to nie bylo napastliwie - po prostu fajnie by bylo, gdyby przybylo jak najwiecej osob.. we wlasciwym (=w tym samym) czasie :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 jestem za 23-25 marca, a michał K i wagary to dwie sprzeczności... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 jestem za 23-25 marca, a michał K i wagary to dwie sprzeczności... :) Roman - znasz sie na ludziach !! Wagary sa niewskazane gdyz raz ze studja płatne, dwa ze zjazdy tylko raz w miesiacu, ale pozostaje miec nadzieje ze sie nie pokryje ze zlotem. A jesli nawet to chociaz czesciowo sie spotkamy.Dzisiaj pierwszy raz w zyciu przyjechalem motocyklem do pracy w styczniu, wiec marzec moze byc jak najbardziej motocyklowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Skłaniam się ku propozycji, by wyjechać w piątek 23 marca wieczorem. Chorągiew warszawska zbiera się na parkingu pod McDonaldem na Młocinach, o godzinie 18.00. Kto jest za? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wstrzymajmy się te 3 miesiące nie wiadomo jaka będzie pogoda a jak będzie pod psem to lepiej jechać w dzień.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wstrzymajmy się te 3 miesiące nie wiadomo jaka będzie pogoda a jak będzie pod psem to lepiej jechać w dzień.Wstrzymajcie sie - ale ja chcialbym jakos niebawem zrobic rezerwacje.. mysle, ze tak czy inaczej iles tam osob stawi sie w piatek, a inni w zaleznosci od okolicznosci pogodowych/osobistych etc. najpozniej w sobote przed poludniem :icon_mrgreen:BTW: Raz jeszcze pytam sie o ostateczny termin - zamawiac kwatery na 23 marca? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 JareG, Jak proponujesz robić rezerwacje ?Indywidualnie, czy grupowo ? Jeżeli grupowo, to musisz być przygotowany na spore zamieszanie i prowadzenie baaardzo specjalnej ksiegowości. Pozdrawiam,Pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jest tam 110 miejsc noclegowych więc na pewno wystarczy poza tym jak pisze Beti i jak uczy życie niech każdy sam sobię rezerwuje nocleg bo inaczej nie ogarniesz tego burdla :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Po doświadczeniach z Zamościa, gdzie okazało się że jest mniej łóżek niż gości, obstaję za rezerwacją indywidualną.Każdy rezerwuje sobie sam, bo jedni jadą w piątek a drudzy w sobotę. Data ustalona, godzina wyjazdu ze stolycy zaproponowana.Wsio. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wstrzymajmy się te 3 miesiące nie wiadomo jaka będzie pogoda a jak będzie pod psem to lepiej jechać w dzień.pozdr. :banghead: jak to się wstrzymajmy?? Ja już siedzę w ubranku motocyklowym gotowa na wyjazd z kaskiem na głowie ;) Tym postem dopisuję się na wyprawę do Torunia.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi