kriss.g Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A pogoda chyba faktycznie jest coraz lepsza (na prognozach oczywiscie :)): ... będę tak czy siak ... tylko mam nadzieje że te mapki to nie są za bardzo retuszowane photoshopem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 mapki sa z lipca 2006 r. :icon_mrgreen: ja w razie draki jade puszką... mapki sa z lipca 2006 r. :bigrazz: ja w razie draki jade puszką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Niestety na skutek bardzo powaznych zmian zawodowych muszezrezygnowac z wyjazdu z Wami do Torunia :icon_mrgreen:JareG prosze skasuj moja rezerwacje i oddaj pokoj 2os potzebujacym.Przepraszam za klopot.Bawcie sie dobrze... szkoda, ze nie bedzie mnie z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 :buttrock: Tak czytając i czytając to kto będzie w forcie bo coraz wiecej ludzi ze względów niezaleznych :wink: nie przybędzie.Czy ktoś z Łodzi lub okolic wybiera sie w Sobotę? :notworthy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 jan_kalin ja jadę jutro przez Łask..... Łódź... do Torunia na wieczr dojadę. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Bede na Was czekal tak od mniej wiecej godz. 18. Wczesniej (przez caly dzien) jest tam standardowa obsluga 'osrodka', a jedna z pan specjalnie pojawi sie pozniej w pracy, zeby dluzej zostac i kwaterowac/kasowac/wyjasniac/etc. przybywajacych :biggrin: Jutro rano pykne Wam posta podsumowujacego (z mapkami, namiarami, rozlokowaniem po pokojach itp.), tak aby ew. chetni mogli szybko znalezc potrzebne info, wydrukowac/zapisac sobie tak ku-pa-mieci :D Tym, ktorzy nie zdaza/nie beda mogli tego posta przeczytac, juz teraz zycze dobrej drogi :biggrin: (no i do zobaczenia na miejscu) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Cześć, Czy ktoś jedzie w sobotę wieczorem? Anulka nie jedzie z Shadokiem... Bo Anulka nie jedzie puszką. Trochę mi tylko będzie smutno zapieprzać samej po 18.tej. To jak? Któś jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 http://img363.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranuqn0.pngTo jest prognoza meteo dla lotniska aeroklubu toruńskiego, im chyba można wierzyć. Jutro pracuję do 16.00, postaram się byś w forcie od godz. 18.00 (może wcześniej). Do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 jan_kalin ja jadę jutro przez Łask..... Łódź... do Torunia na wieczr dojadę. pozdrówka :icon_mrgreen: Niestety do 19 w fabryce.Tylko sobota :crossy: Dzieki za chęci :lalag: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Shadok jedzie................ z Anulką ......... Sam sie oferował że może kogoś zabrać.......\Ale nei wiem czy to też dotyczyło Waldiegooo Niestety, już nie jedzie... :icon_mrgreen: . Tak ze Brylant musisz kombinować, niestety...W związku ze związkiem zwalnia się też rezerwacja na 2-kę...Lajf jest brutal niestety... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 OK, zgodnie z obietnica ostatni post przed spotkaniem w Toruniu :D Wpierw male podsumowanie (czyli slawetna tabelka :D): Maly komentarz: jeszcze nie zaczeliscie jechac, a straty juz sa duze :(Nie wiem tez, co z Protem, i cala ferajna z EKG.. niby beda, ale moze nie beda.. jesli jednak, to raczej w sobote - takie przyjalem zalozenia.Na 13 jestem umowiony w Forcie na ostateczne pozapinanie calego zamieszania.Jak widac z tabelki, sa wolne apartamenta dla ew. chetnych. Rezerwacja po przyjezdzie, na miejscu. A teraz informacje zebrane ;)1. Podstawowy link dla zaintersowanych: http://www.fort.torun.pl/2. Nieco inne spojrzenie na to samo..3. Garsc informacji:4. Dojazd: mapka ogolna, wiecej szczegolow. Opis juz byl, nie bede sie powtarzal5. Dla gadgetomanow - polozenie wg GPS: N 53 02'25.53" E 18 37'54.61"6. Telefon do mnie, jakby ktos sie zagubil, poczul zle etc. :icon_mrgreen:: 885 217 194 Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 JareGw nawiazaniu do rozmowy telefonicznej.. Startujemy w Sobote........ z wawki... puszkami motocyklami i rowerami i ktoś nawet podobno na deskorolce ... proszę pamietać o mojej rezerwacji..... ( jak sie da) I jak dobrze pamietam start z MCsmiecia z Młocin......o 10 ...postramy sie być punktualnie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 w sobotę do fortu podjedzie spora delegacja forum moto3miasto, ale zasadnicza grupa bez noclegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A tak na marginesie:Wiadomo o których godzinach beda wydawane posiłki :notworthy: to znaczy snaidanie, obiad , kolacja:)?I jakie menu:) p.s. Czy coś mocniejszego oprócz piwa będzie można kupic w forcie? pozdroharyb :icon_mrgreen: Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Kto przyjedzie pozniej niz w piatek do 22 nie bedzie mial tego zaszczytu aby poznac mnie osobiscie wiec warto sie sprezyc i przyjechac dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi