KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Termin ... termin ... termin ... Brylant i reszta ... Termin jest ustalony, sztywny, jednoznaczny i nieodwołalny ... No tak, ale jeżeli prognoza sie sprawdzi i śniegi odpuszczą po 20-ym Lutego, to w Marcu jedziemy?!!? :icon_mrgreen: A w Marcu to jak w garncu :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Skoro Roman sie angazuje to ja jestem spokojny - to bardzo odbry organizator i potrafi niezle zadbac o oprawe fotograficzna.Ze swojej strony moge Wam zalatwic spotkanie z mr forum 2006 a moze nawet pomyslimy o wyprawie do Grocholina ? Kto nie wie gdzie to jest.... to bardzo wazna miejscowosc pod wzgledem historii naszego forum. Tam wlasnie powstala zwycieska fotka z krowami ! E tam zaraz nagana ... to było upomnienie wzrokowe :D Zgodnie z ustaleniami z wywrotowcami z EKG musimy zahaczyć o miasto naszego mistera 4um , żeby wręczyć mu list pochwalny, zobaczyć jak mieszka, jak i posmakować kilkudniowej u niego gościny. Misiu - Ciechocinek to było przedszkole w porównaniu z tym co się w BYDGOSZCZY będzie działo. :biggrin: miej wasc litosc !! oszczedz miasto !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ... z tego co wiem to i oddział Trójmiejski z Pomorskiej Wielkiej Chorągwi sie wybiera ... mam nadzieje że termin jakos z innymi imprezami spasi tylko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ktoś pisał o kotlinie kłodzkiej, może zaatakować Kłodzko i okolice tzn miejscowości zdrojowe? A takie pytanko, czy jest jakaś dolna granica wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Napisałem wyraźnie, że miasto zaboru pruskiego, jednak na północ od Warszawy. Na południe pojedziemy w lipcu...Dolnej granicy wieku nie ma, zaś nieletni tylko pod opieką dorosłych. Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 czyli wychodzi na to, ze będę mół się pojawić, o ile rodzice i fundusze pozwolą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Termin, panowie.Wiosenne terminy wymagają noclegów w murach, ciepłowiosenne można pod namiotem.Pod bydgoszcza jest zaprzyjaźniony duży ośrodek wczasowy w Pieckach (ok. 30,00 za twarz) i tam termin np. kwietniowy jest realny. Może jakiś komitet organizacyjny, jeden dlatych co zlatują się, i któś z miejscowych od kwaterunku i atrakcji. Ja moge pomódz ale i tak potrzebny jest ktoś z większym doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Miałem kiedyś okazję bawić się w Pieckach, fajny ośrodek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Miałem kiedyś okazję bawić się w Pieckach, fajny ośrodek ..był. skoro Miklas tam już balował - szukajmy czegos innego :crossy: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ja jak zwykle chętny. A jeszcze jak będę miał możliwość, to na pewno pojadę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ..był. skoro Miklas tam już balował - szukajmy czegos innego ;) Heh, no nie powiem, kilka lawek poszlo z dymem w ognisku, ale cos tam ocalalo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) ...a ja optuje jednak za planem, że jak jedziemy do Torunia... to i śpimy w Toruniu... a nie pod/nad/za/obok... ...może streszczę jak mi się widzi ten wypad......szlak piastowski jako sobotnia przejażdżka - dla mnie git - ma pewną... zasadniczą zaletę... nie trzeba go wymyślać, bo już został wymyślony :wink:...a wieczorem, w ramach kreowania wizerunku złego motocyklisty... siejemy zamęt i zgorszenie... :crossy: 'uduchawiając się' po toruńskich lokalach... pewien Dziad ;) ...kilka postów wyżej nawet rekomendował już jakiś przybytek... ...w niedziele - niedzielny klasyk... czyli dużo kefiru... tabletek z rodziny antipain... a w ramach rozchodzenia kaca... spacer podczas którego celebrujemy toruński gotyk... po czym husaria oddala się do swoich kwater macierzystych... ...co na to zainteresowani? pozdr, w Edytowane 19 Grudnia 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Podpisuję się pod tym rencami i nogami :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Widzę, że sie zgłosili organizatorzy. Lubię gotowe imprezy. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Postaram sie zebrać kliku górali podkarpackich i zawitać na z gory upatrzone pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi