JareG Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Pierwszy weekend kwietnia wypada w prima aprilis, co może dostarczyc dodatkowych atrakcji. Są też większe szanse na ładną pogodę.Konkretnie to pytalem sie o wekeend 30.03 - 1.04 (i tego mialem na mysli piszac o ostatnim weekendzie marca), i o 6.04-8.04 (to dla mnie byl pierwszy weekend kwietnia) :clap: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Konkretnie to pytalem sie o wekeend 30.03 - 1.04 (i tego mialem na mysli piszac o ostatnim weekendzie marca), i o 6.04-8.04 (to dla mnie byl pierwszy weekend kwietnia) :clap: Weekend 6.04 - 8.04 to akurat Wielkanoc, wiec moznaby przedluzyc do poniedzialku. Dodatkowa atrakcja - w sobote 7.4 jest tradycyjna swieconka dla motocyklistow w Bydgoszczy. Kto chce spedzic swieta na motocyklowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Weekend 6.04 - 8.04 to akurat Wielkanoc, wiec moznaby przedluzyc do poniedzialku. Dodatkowa atrakcja - w sobote 7.4 jest tradycyjna swieconka dla motocyklistow w Bydgoszczy. Kto chce spedzic swieta na motocyklowo ? hmmm......................większość z nas spędza Święta z rodzinami lub jedzie gdzieś w Polske w odwiedziny. Ja bym proponował termin druga połowa Kwietnia, napewno będzie cieplej niż koniec Marca :clap: Edytowane 28 Grudnia 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Kwiecień odpada z powodu Świąt. Tydzień przed, każdy ma zakupy i sprzątanie domu, zaś świętowanie na motocyklu jest dobre dla Angoli lub Chamerykańców. Po świętach będą przygotowania do majówki, w moim przypadku wyjazd na Białoruś (wizy, wałczery, potwierdzenia, inne pierdoły), więc nie będę miał czasu (i nie tylko ja).Jeżeli ma to być inauguracja sezonu, to wypada marzec ;) Tegoroczna inauguracja - Zamość - miała miejsce w marcu, tydzień po stopnieniu śniegu, przy temperaturze niewiele powyżej zera lecz warunki pogodowe były akceptowalne ;) Niniejszym dekretuję:- wyjazd w sobotę 24 marca, godz. 9.00- powrót w niedzielę 25 marca, po obiedzie.Miejsce zbiórki dla chorągwi warszawskiej - McDonald na Młocinach. Kamandir Kulik. P.S. Propozycje i próby negocjacji są dozwolone ;) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 P.S. Propozycje i próby negocjacji są dozwolone ;) A zatem: może zacząć w piątek?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A zatem: może zacząć w piątek?pzdr Jak już tak wcześnie, to niech będzie, ale może tydzień później? No i jak Igor postuluje, od Piątku ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) hmmm......................większość z nas spędza Święta z rodzinami lub jedzie gdzieś w Polske w odwiedziny.Fuck.. wiedzialem, ze gdzies dzwonia :)Ja akurat nie lubie swiat rodzinnych, zeby tego mocniej nie nazwac - wiec jak dla mnie to rybka, moze byc i w Wielkanoc :D Ja bym proponował termin druga połowa Kwietnia, napewno będzie cieplej niż koniec Marca :)Roma locuta (est), causa finita (est) - jak na razie stanelo na 24.03 .. chyba ze faktycznie tydzien pozniej?Ja jestem oczywiscie za startem w piatek*, ale mozna zrobic tak, ze kto bedzie chcial/mogl to pojawi sie w piatek, a reszta w sobote :cool: :smile: * bo im dluzej, tym lepiej :D Edytowane 28 Grudnia 2006 przez JareG Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tegoroczny Zamość odbył się w dniach 7, 8, 9 kwietnia. To tak gwoli przypomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tegoroczny Zamość odbył się w dniach 7, 8, 9 kwietnia. To tak gwoli przypomnienia. Poważnie? O sklerozo moja!W ramach samoukarania, wymierzam sobie karę deklamowania przyśpiewek i żurawiejek na wieczorku integrującym chorągwie w Toruniu. Śpiewał nie będę, bo kara ma być dla mnie a nie dla Was. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 W ramach samoukarania, (..)OK, to ostatecznie KIEDY..? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 O WY SZUJE! Zawsze ustalacie ten termin tak żebym dojechać nie mog ła!! Tego dnia mam bardzo ważną imprezę. (Tak jak w zeszłym roku podczas Zamościa) Ale tym razem dojadę!! Ustalam grupę wieczorną. Wyjeżdżam z roboty około 18.00 24 marca 2007 r. Kto jedzie ze mną? Jadę SAMA... Będę miała niezłą wałówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Sledze temat bo a nóz widelec mnie rzuci wtedy do kraju ???A poniewaz przybede ( jakby co ) do Warszawy to .................. chetnie bede plecaczkiem :buttrock: lub ktos odpali mi sprzeta :cool: :bigrazz: :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 My to chyba mamy faktycznie trochę niepokolei w głowie. Jeszcze się sezon nie zaczął, nie spadł śnieg, a my już tutaj poumawiani na wiosnę :D . I dobrze właśnie o to chodzi. Nieważne gdzie będziemy ważne, że się spotkamy, ale pomysł z Toruniem jest ok, można będzie odwiedzić przy okazji Ojca Dyrektora i jego wspaniałe rock and roll radio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bedac w Toruniu warto odwiedzic Radio Maryja - to bardzo wazne miejsce.Moge proponowac daty, ale nie wiem nawet w ktory weekend bede mial zjazd na stidjach, wiec moze sie zdarzyc ze taka niezwykla impreza przejdzie mi kolo nosa na wlasnym podworku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 O WY SZUJE! Zawsze ustalacie ten termin tak żebym dojechać nie mog ła!! Tego dnia mam bardzo ważną imprezę. (Tak jak w zeszłym roku podczas Zamościa)! Anulka ! olej kolejną kiepską imprezę, na której nas nie będzie. JADYMY w PIĄTEK !!! Pa, pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi