Tomek Kulik Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Niniejszym zagajam duskusję o wyjeździe inaugurującym przyszły sezon motocyklowy.Miło wspominając wiosenny atak na Zamość i tamtejszy lokal karaoke, proponuję atak na Bydgoszcz lub Toruń. Na pewno na północy zachód, jakies miasto z zaboru pruskiego. Wstępnie proponowałem Białstok, lecz spotkałem się z naganą wzrokową ze strony Prota... Zatem, jedziemy w drugi łykend po stopnieniu śniegu, a jeżeli takowego zjawiska atmosferycznego nie będzie, zwołamy pospolite ruszenie :crossy: W ustalonym miejscu spotykają się choragwie: mazowiecka, śląska, dolnośląska, podlaska, i inne.Piszta, proponujta, ino się nie bijta. Buziaki dla wszystkich pań podchorąży :cool: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zastanawiam się czemu to Gondor nie zapalił ogni wzywających jeźdźców Rohanu???Dywizja Południe milczy zatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Jak beda szczegoly to moze ja pojade jako kierowca/plecak ( niepotrzebne skreslic ) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Północny Zachód to jest to! Może zarzuci Was do Szczecina?hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Czy młodzież też może jechac :icon_rolleyes:?Na 2suwie ... ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 oo jedźmy do Hikora, z awatara widać za ma miłe krajobrazy ;-) a ja mu wisze zaległy browarek ;-) Do piernikowego miasta tez moze byc, ładne miasto i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Do Torunia jak najbardziej się piszę!!! Zwłaszcza do knajpy pod aniołami, do Torunia pierwszy!! Choćby nawet jako pasażer Bandita :icon_mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 oo jedźmy do Hikora, z awatara widać za ma miłe krajobrazy ;-) a ja mu wisze zaległy browarek ;-) Magister, z tego co wiem nosisz okulary :icon_mrgreen: To nie sa okolice szczecina tylko ŁADZA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zatem, jedziemy w drugi łykend po stopnieniu śniegu, a jeżeli takowego zjawiska atmosferycznego nie będzie, zwołamy pospolite ruszenie ;) Kupił sobie w miarę porządne moto i szaleje z tymi wyjazdami... :icon_mrgreen: I bardzo dobrze!Pomysł super, gdziekolwiek zresztą mielibyśmy nie jechać, choć ja mam baaardzo miłe wspomnienia natury romantycznej :) związane z Toruniem...Aha - co z tym śniegiem, chodzi o pierwszy śnieg, ostatni snieg, środkowy śnieg czy jaki? Bo wcześniej muszę maszynę do Pawła zawieźć na niezbędną kosmetykę, a to trochę pewnie potrwa...Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na zgłoszenia motonitek - stopień wojskowy bez znaczenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na zgłoszenia motonitek - stopień wojskowy bez znaczenia ... byleby jeździły konno! :notworthy: Wachmistrz MarianKa sie melduje! Edytowane 17 Grudnia 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Północny Zachód to jest to! Może zarzuci Was do Szczecina?hikorProponuję, by Hikor przywiódł na Kujawy chorągiew zachodniopomorską :notworthy: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 proponuję atak na Bydgoszcz lub Toruń. Na pewno na północy zachód, jakies miasto z zaboru pruskiego. Wstępnie proponowałem Białstok, lecz spotkałem się z naganą wzrokową ze strony Prota... E tam zaraz nagana ... to było upomnienie wzrokowe ;) Zgodnie z ustaleniami z wywrotowcami z EKG musimy zahaczyć o miasto naszego mistera 4um , żeby wręczyć mu list pochwalny, zobaczyć jak mieszka, jak i posmakować kilkudniowej u niego gościny. Misiu - Ciechocinek to było przedszkole w porównaniu z tym co się w BYDGOSZCZY będzie działo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 a moze w góry by ktoś skoczył ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 myśl dobra i zacna byle nie 15 kwietnia ( Częstochowa) i byle do wiosny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Oooooo prosze :icon_razz: Melduje sie posłusznie, Lovelas nr. 2 :icon_mrgreen: Proponuje Toruń, w Bydgoszczy nic nie ma, a odległość taka od Torunia że można tam spokojnie w 30 minut dojechać :) No a Toruń ........................... hmmmm.................. czasy studenckie sie przypomniały, chetnie odwiedze to Miasto :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi