micza 125 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tak jak w temacie, chciałbym kupić nafte żeby móc w końcu umyć łańcuch tylko nie wiem gdzie ją dostać, jak sie gdzieś o nią pytam to dają mi rope lub jakieś paliwo parafinowe do lamp i mówią że to prawie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 w sklepie chemicznym jest w takich samych butelkach jak np. benzyna ekstrakcyjna. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 W sklepach chemicznych i we wszystkich sklepach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 w tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja dostałem w sklepie z farbami, tapetami, klejami, pędzlami itd. Jutro jest niedziela to możesz skoczyć do Praktikera czy Castoramy tam chyba powinni mieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Juz myslalem ze to do celow spozywczych :icon_mrgreen: (taki zarcik of course) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 na Św. Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi