kiki Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14649116 - jak myślicie, warto cos takiego brac?? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 moge powiedizec tylko tyle, ze taki stoja u mnie w salonie za 9500zl, a widizalem juz w salonach po 11000 takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeż Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 To jest ten niby nowy sokol !! http://www.superbikes.xu.pl/tu wiecej: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...t=sokol&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 17 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 moge powiedizec tylko tyle, ze taki stoja u mnie w salonie za 9500zl, a widizalem juz w salonach po 11000 takie same. czyli to jest okazja nie do przebicia?? bo tam mamy ten moto za 6 tys Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Witam.Ja Ci powiem tak: Zdala od Chinczyków, Indyjczyków itp.Nie chce straszyć nikogo, ale po pierwsze częsci, o to ciężko a jak są to cholernie drogie (a i statek może zatonąć :lol: )A po drugie jadąc tym nie wiadomo, czy nie odpadnie kierunkowskaz, światło itp.Gościu jeden (na gg go miałem) miał taki sprzęt, mówił, że strasznie muli, a po miesiącu okazał się dnem.MOŻE to tylko sporadyczny przypadek, ale ja już czymam się z dala od wschodnich importerów. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 BORSUKLES święta prawda!Nie ma co ładować takiej kasy w coś czego nazwy nie można wymówić :( Części to w chwili obecnej to tylko nówki i też nie wiadomo czy dojdą a o używkach to zapomnij.Ja za tą kase to bym wolał rozglądać się za japonią.6 tyś to już jest ładny GS 500 itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Zapytajcie Dyzia, jakie ma wspomnienia po indyjskim Enfieldzie. Enfield - jako marka przecież ujdzie, wydawałoby się. Czego mozna więc spodziewać się po czymś takim prosto z Chin? Ja wolałbym odłożyć i za te 6 koła poszukać innej okazji. Np ostatnio kolega z precli kupił Suzuki RF 600 1995 roku za 4000 zł. To jest okazja. Dla mnie lepsza niż nówka zqa 6500 z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Taaaa...nowy "Sokół" :( Oglądałem to w realu. Po prostu porażka....Szkoda gadać.Za ok 6 tysięcy mozna kupic w niezłym stanie i typowy sprzet np.GPZ500 Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Taaaa...nowy "Sokół" Oglądałem to w realu. Po prostu porażka.... tak samo jak............Junak.......... Nie mienię zdania, nowa generacja na dobre wyszła według mnie tylko MZ. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 MOŻE to tylko sporadyczny przypadek, ale ja już czymam się z dala od wschodnich importerów. w zasadzie wszystko zależy od punktu widzenia. Ziemia jest okrągła, więc można uznać, że Chiny są na "dalekim zachodzie". Z resztą Japonia leży całkiem w pobliżu, więc jak jedni są "{wschodni", to i drudzy też ... hmmmm 8O 8) :lol: :twisted: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 Ni to Virago ni to Marauder. Popieprzone to jakieś... :? Rzeczywiście nie ma co się w to pakować, bo to pewnie szajs straszny. Lepsze GS500E :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jac Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 ...Np ostatnio kolega z precli kupił Suzuki RF 600 1995 roku za 4000 zł. To jest okazja. ... To chyba RF byl przerobiony z przystanka autobusowego, bo cos wierzyc mi sie nie chce, zeby poszedl w przyzwoitym (akceptowalnmym) stanie za 4 kola. Albo cos mechanika bylo bardzo nie halo, albo w jego papierach sa pewne "luki". :? pzdrJac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 ten moto to okazja.Ja mam moto produkowane w indiach i niejestem zbytnio zadowolony.Moiac prawde czesci do tego niema wszystko na zamówienie a jak juz przywioza to daja taka cene ze... Nieradze nikomu kupowac moto o ktorym roszył temat KIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 ...Np ostatnio kolega z precli kupił Suzuki RF 600 1995 roku za 4000 zł. To jest okazja. ... To chyba RF byl przerobiony z przystanka autobusowego, bo cos wierzyc mi sie nie chce, zeby poszedl w przyzwoitym (akceptowalnmym) stanie za 4 kola. Albo cos mechanika bylo bardzo nie halo, albo w jego papierach sa pewne "luki". :? pzdrJac Witam.Niekoniecznie tak musi być, rok temu w Krośnie był GS 500 w stanie dsobrym, nie idealanym za 1999 zł. Znajomy kupił, jeździ już ponad rok a nie robił przy nim nic, papiery także są super. Czemu tak tanio ? Koleś kupił v-maxa (tak twierdził) i chciał mieć na dodatki do niego....to jest okazja. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 RF była okazją, bo właściciel zmarł dwa lata temu i dopiero teraz przypomniało się o motroku jego bratu. Ten oczywiście nie zna się na motocyklach, poza tym nie chciał zdzierać od nowego właściciela i w sumie wziął 4000 zł. Jedyna zabawa była z umową na zmarłego brata. Ale jakoś sobie chłopaki poradziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi