focusgr Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Zamieściłbym fotke ale nie bardzo wime jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 kulka...w momencie jak chcialem Sevenke.. nie bylo mnie stac na Inke :(dopiero po miesiacu, dwoch bezskutecznych poszukiwan z Sevenki '92 dalo sie zrobic Inke '98 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 rybson - inka jest dynamiczniejsza , ma lepsze osiagi i slinik. podwozie natomiast jest takie samo jak w 1200. nie mam nic do sf ale moim zdaniem inazuma jest lepsza od hondy a takze od zephyra itp. honda jest oparta na tradycji hondy four i stamtad sie wywodzi .silnik jest super i gwarantuje bezproblemowa jazde. polata i bedzie cieszyc oko wielu milosnikow.ale nie da takich doznan jak jazda inazuma.to jest motocykl ktory wygladem przypomina klasyka -silnik jednak jest z gsxra i gwarantuje nie tylko spokojne przemieszczanie sie ale tez super zabawe i osiagi ktore wprawia niejednego starszego sporta w oslupienie. cale nadwozie jest mocniejsze niz w cb .takie samo jest w wiekszym gsx1200. a o olejaku suzuki napisano tomy juz wiec nie bede porownywal .zreszta -nie ma jak porownac silnika cb 750 z silnikiem gsxr 750to tyleoba motongi sa swietne ale nie naleza do tej samej ligi Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 http://www.scigacz.pl/Uzywana,Honda,CB750,...-2003,2094.html udanego wyboru i zakupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 miałem sevenke, potem sprzedałem koledze a on dalej koledze.....nie będe powielał kolegów, jestem miłośnikiem rozwiązań dla ludzi firmowanych znaczkiem HONDA, i chyba zawsze będe :) praktycznie same zalety, wiadomo Sevenka ma swoją wagę ale i moc, super wygodna, mało pali, koszty eksploatacji niemal zerowe, brać, kupować, samorwać i jeździć - nie marudzić :) a różnice między NTV a Seven Fifty są widoczne gołym okiem :) nie chce mówić że wybrałbym tą drugą bo jest to zbyt oczywiste :) HONDA rules :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thinkyjones Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Interesuje mnie spalanie tego motocykla, proszę posiadaczy tego modelu o wypowiedź.Jadę jutro oglądać taki motor i kto wie... Jednak ciekawi mnie ile taka Honda spala 6-7 litrów? Nigdzie w necie nie mogę tego znaleźć same CB 900F. Pozdrawiam Thinkyjones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Interesuje mnie spalanie tego motocykla, proszę posiadaczy tego modelu o wypowiedź.Jadę jutro oglądać taki motor i kto wie... Jednak ciekawi mnie ile taka Honda spala 6-7 litrów? Nigdzie w necie nie mogę tego znaleźć same CB 900F. Pozdrawiam Thinkyjones". Spalanie na poziomie 90-120 km/h - 4,9l/100km, 130-160km/h - 5,5l/100km "na trasie". Dane na podstawie moich obliczeń z użytkowania. W mieście i na trasie nigdy nie przekroczył 6,0 l/100km," http://www.ryciak.com/?do=cb albo http://www.scigacz.pl/Uzywana,Honda,CB750,...-2003,2094.html Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thinkyjones Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ray dzięki za szybką odpowiedź ale chyba napisałeś mi o spalaniu modelu Seven Fifty a mi chodzi o stary model z 1982 roku taki jak ten:http://www.boldorclub.de/images/Prospekte/...B750F_klein.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 wszystko zależy od tego jak bedziesz jeździł, i w jakim stanie jest motocyklmoże spalać tak jak piszesz 6-7l/100km a może i 9l a konkretnie do czego Ci ta wiadomość?tak myślę że nie bedziesz się takim motocyklem wybierał na pustynie więc 30km w tą czy w tamtą jeśli chodzi o zasięg nie zrobi Ci róznicy Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ray odpisał dość konkretnie, miałem kiedyś taką i tak paliła, oczywiście zależy też jak ją będziesz kręcił, można jechać spokojnie i można na wielu tysiącach obr. z tą samą prędkością ,wtedy spali więcej, poza tym kiedyś te motory były młodsze ale generalnie były b.dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Mam podobny sprzę, tylko nieco nowszy.Mogępowiedzieć, że 5,5 litra pali przy normalnej jeździe.Przy wycieczkowej bocznymi drogami nie przekraczają 100km/h nawet 4,5Przy auststradówce rzędu 160km/h jakieś 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro78 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam serdecznie,w końcu udało mi się zalogować .Posiadam motocykl HONDA CB 750 SC NIGHTHOWK 1983r i szukam innych użytkowników takiego motocykla.Jeśli macie taki motor dajcie znać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter-111 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 WitamPolecam odwiedzić : http://www.seven-fifty.prv.pl"/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników hondy.Chciałbym sie wkręcić w Wasze towarzystwo i dlatego : Chętnie kupię Hondę CB750 SEVEN FIFTY (lub NIGHTHAWK)- w idealnym stanie, taką która nie wymaga wkładu finansowego - najlepiej coś z rocznika między 93-98 lub młodszą. Najlepiej zarejestrowaną i najlepiej z województwa dolnośląskiego. Kwota jaką dysponuję to coś około 8500 zł. Proszę o oferty na [email protected] A może mi ktoś opisać różnice między nighthawk a seven fifty - która lepsza ? Edytowane 5 Maja 2008 przez szwarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focusgr Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Róznica przede wszystkim w hamulcach na korzyść Seven Fifty. Nighthawk ( amerykańska wersja CB750) ma jedna tarczę z przodu i brak tarczy z tylu. Poza tym drobne różnice wizualne moim zdaniem tez na kożyść sevenki. Polecam bo mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi