Beti Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 poszloPozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wypełniłem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 I ja również wypełniłem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja tez tez tez tez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ok WypelnilemAle jaki jest cel takiej ankiety w pracy technicznej :smile: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Cel jest taki, ze powinienem podac ze problem zauwazanlosci motocykli istnieje i ze wogole jakakolwiek praca nad moim urzadzeniem ma sens. Pozdrawiam! Edytowane 17 Grudnia 2006 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ja tez dolozylem do tego 3 grosze... hmmm a moze 5 :crossy: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ankieta odesłana. Gratuluję tematu. Powodzenia!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 tez dołączam swój głos :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 wysłane.. ale nei wiem czy moje prxygopdny mozna nazwać kolizjami... raz tylko na simsonie nie wyhamowałem na światłach.. za to wyhamowalem na Berlingo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Wstepne wyniki ankiety mozna znalezc w materiale ktory dzis musialem zaprezentowac na uczelni: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=814991 Oczywiscie nie oznacza to ze ankieta jest zamknieta. Prosze o dalsze jej wypelnianie i w ramach mozliwoscie rozsylanie po znajomych motocyklistach. Jeszcze raz dzieki! Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 wypełniona :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wypełniona. Miałem wypadek na motorynce i to zderzenie z jawką, gościo wymusił pierwszeństwo :icon_twisted: . Zaznaczyłem, że motorynka to moto turystyczne, no bo jakie? Brak skuterów i motorowerów, chyba że chodzi ci tylko o motocykle ( może było, nie czytałem wszystkich postów ). Ankieta spoko. Powodzenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Wypełniłem :icon_razz: Myślałem, że więcej tych pytań bedzie :banghead: Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Bacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wypelnilem.Tez wlasnie liczylem ze zajmie mi to z 10 min i sie czyms zaciekawie a tu tylko 3 pytania :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi