kurbat Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No faktycznie jakoś sie podwoiło....z 600 na 1200....ale co później ?? "Ciągnik, kupiłem czarny ciągnik / Kupiłem czarny ciągnik ... Czterysta, pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta / Pojemność dwa czterysta ..." Z motocylkowym pozdroKurbat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Gratulacje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jak niegdys napisalem, jedyna sluszna droga po B6 ;) No faktycznie jakoś sie podwoiło....z 600 na 1200....ale co później ??W moim przypadku po B12S (z musu) FZS1000 (teraz wiem ze sluszny wybor), ale minie sporo tkm nim BigBandyta przestanie Ci Bracie wystarczac ;) bandziory są git :wink: :flesje:dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ale bandziory są git Nie drażniąc "wielkiego manitou" powiedzmy ,że tylko te bandziory na dwóch kółkach ;) Jak niegdys napisalem, jedyna sluszna droga po B6 Taką właśnie ścieżke wybrałem...nie powiem ,że bez namysłu...ale zdrowy rozsądek zwyciężył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Taką właśnie ścieżke wybrałem...nie powiem ,że bez namysłu...ale zdrowy rozsądek zwyciężył. Taaaa..............................i mi sie z tym rozsądkiem udzieliło ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Gratuluje maszyny. Mam też pytanie pozakonkursowe. Rebel czy to przypadkiem nie z Tobą rozmawiałem w środę w Intermotorsie na temat rękawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Informuje iż wczoraj oglądałem bandyte na żywo, no moto boskie, kupuje takiego samego ale inny kolor :P Ale jakis taki jest za bardzo świecący, podejrzewamy z Marc_inem że walony i chyba tylko tylnie koło nie jest wymieniane :bigrazz: p.s. No opity sprzęt też więc śmiało można śmigac :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 witamczy ktoś wie czym różni się bandit 650 sk6 od ak6 albo k6?bardzo mnie to frapuje bo chce któregoś kupić...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 witamczy ktoś wie czym różni się bandit 650 sk6 od ak6 albo k6?bardzo mnie to frapuje bo chce któregoś kupić...pozdr Bandit 650 - naked, Bandit 650S - z owiewką, Bandi 650/650S A - z ABS'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Rebel czy to przypadkiem nie z Tobą rozmawiałem w środę w Intermotorsie na temat rękawic? To ja :( podejrzewamy z Marc_inem że walony i chyba tylko tylnie koło nie jest wymienianeja już bym wam powiedział kto tu jest (na)walony......:bigrazz: :clap::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ładny sprzęcik, gratuluje!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta59 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Gratki :icon_mrgreen: - sprzęcior pikny i niezniszczalny. Tylko ciężko to na gume z dwójki podniesc przez to sprzęgło... Ale przecież nie do tego jest duży bandzior. Pewnie już nie możesz się doczekac lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi