rebel Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Dziękuje Wam wszystkim za przyłączenie się do mojego euforycznego nastroju :buttrock: .No może przesadziłem z tą euforią u wszystkich ......połamane żeberka cylindra Baryła :wink: i pierwszy szlif Joasi :icon_mrgreen: . Dzięki tym wszystkim ,którzy dopingowali mnie w postanowieniu zmiany sprzecika oraz tym ,dla których B12 to paździerz :biggrin: I jedziemy nad morze oczywiście.W to samo miejsce...ale chyba inną drogą...albo ta sama droga tylko pora dnia inna :bigrazz: Miejscówki będą :lalag: Do Kletna na nowy sezon z fasonem zajade... I jaki wypasiony! I DOHC, i 16 valves, i in-line four! Jak ty chłopie te wszystkie bajery obsłużysz?! Sam się nad tym zastanawiam .... ale już teraz trenuje muskle co by na mojej sromotnej porażce odwet wziąć.... :icon_mrgreen: Pozdrawiam Was staruszkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ...nazwozili tego chłamu i wszędzie teraz tego pełno, w EKG, w zakładce naked, enduro... itp... Ale: skoro już wtopiłeś, to koniecznie kup ten głośny wydech, fajnie słychać było mojego bandita jak długo ciągnąłem na dwójce - taki grzmot - naprawdę warto, póki urzędasy nie scigają...I przypadkiem nie zakładaj bagażnika five-stara na kufer tylni, tylko porządny stelaż!pzdr i miłego smigania -super turystyka zakupiłeś do jazd dziennych (szczególy w odpowiednim temacie)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gratuluję pięknego parowozu :wink: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) ...nazwozili tego chłamu i wszędzie teraz tego pełno, w EKG, w naked, enduro... itp... Enduro.... bo przynajmniej wszedzie można wjechać :crossy: .. no prawie... :buttrock: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Nareszcie nie będę musiał hamować podczas wyprzedzania. I jedziemy nad morze oczywiście. Może sie z wami przejade :buttrock: Szczegóły za miesiąc :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jak zwykle - zawiezie do Boruty, niech tamten główkuje Ot mądrze gada....prorok jakiś czy co :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Piękny sprzęcik Pawle zapodałeś. Od kiedy pamiętam mówiłeś o B12 i dopiąłeś swego. Jakiegoś Triumph'a chciałeś qpować. Oryginalnym być się zachciało. Ehhhh...........:wink: A tak przynajmniej masz męski sprzęt do jazdy na codzień i do turystyki. Piękna maszyna, niedługo ją oblewamy... Oj będzie się działo, będzie... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Mar_Cin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gratki :icon_eek: SZACUNECZEK :icon_exclaim: No maszyna piekna.... zycze milego smigania no i oczywiscie taki bandit zobowiazuje do pionow (zart) POZDRO: FRANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motorrader88 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Piękny sprzęcik - gratulacje!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Nic tylko pogratulowac sprzeta i przyznac sie ze zazdrosc mnie troche gryzie :icon_mrgreen: Piekne i mocna moto :wink: Mialem okazje widziec go pare razy w akcji i wiem ze sporo potrawi,i na kolo ladnie idzie,nie martw sie :( Oby sie dobrze i dlugo sprawowal :icon_razz: Do zobaczenia na trasie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 wszystkomającym :icon_mrgreen: a ja widzę że ma takie wewnętrzne psiee, takie fuuuj :( podwajacz jeden no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 a ja widzę że ma takie wewnętrzne psiee, takie fuuuj :notworthy: podwajacz jeden no... i w sumie silnik malowany ... hmm ... sam nie wiem ... siakiś taki ... ... taaa ... oczywiście czysta zdrowa ... zazdrość ... ehhh :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 rebel gratulacje bandit jest najlepsze :icon_mrgreen: :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 podwajacz jeden no No faktycznie jakoś sie podwoiło....z 600 na 1200....ale co później ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Kupisz czarny ciągnik.Pojemność dwa czterysta :) Gratulacje. Nie powinniśmy tego, oczywiście, mówić przy Bernie, ale bandziory są git :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi