_Monter_ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Po pierwsze to temat olejów jest już (i to pewnie nie jeden) także szukanie sie kłania. Po drugie to bardzo musisz nie lubić swojego motocykla. Kup prawdziwy olej, bo oszczędność kilku złotych zemści się w najmniej oczekiwanym momencie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no nie do końca. parametry ma całkiem spoko. nie sprawdzilem go jeszcze w praktyce ale z karty nie wygląda to źle Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja wolę nie sprawdzać.Doświadczenia z rodzimy olejami są opłakane i kosztowne. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Klasa SJ czyli taka lekka średniawka. Ja osobiście po Hipolu i Miksolu omijam produkty Orlenu i do tej pory dobrze na tym wychodzę. Z tego co pamiętam Midland ma wysoką klasę (chyba SL) i jest w przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Midland to dawny Quaqerstate. Ja kocham ten olej a silniki po tym oleju aż miło rozbierać.Grama nagaru i syfu nie znajdziesz. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman78 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Midland to dawny Quaqerstate. Ja kocham ten olej a silniki po tym oleju aż miło rozbierać.Grama nagaru i syfu nie znajdziesz. A co powiecie na Repsol 10W40 (semi-syn.) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Chyba Włoska czy Hiszpańska marka. Swego czasu sponsorowali Hondę :) Producent Twierdzi, że klasa API SJ czyli to samo co Orlen ale może są lepsze dodatki. Trudno mi powiedzieć coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123piz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam Poszukuję pilnie serwisówki do Hondy CBF 600 S z 2004 Niestety internet jest skąpy, jeśli chodzi akurat o instrukcję do tego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 zajrzyj do działu dane techniczne i serwisowe, wydawało mi się, że tam jest jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123piz Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Serwisówka do CBF 600 S jest, ale niestety w wersji hiszpańskiej a ja poszukuję angielskiej (lub oczywiście polskiej, ale takową znaleść, to graniczy z cudem!!) Jest również link , niestety nie aktualny Zależy mi na wersji ang. Proszę jeszcze raz o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Serwisówka do CBF 600 S jest, ale niestety w wersji hiszpańskiej a ja poszukuję angielskiej (lub oczywiście polskiej, ale takową znaleść, to graniczy z cudem!!)Jest również link , niestety nie aktualnyZależy mi na wersji ang. Proszę jeszcze raz o pomoc Serwisówka w polskiej wersji językowej? Nie spotkałem sie jeszcze.... Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123piz Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Serwisówka do CBF 600 S jest, ale niestety w wersji hiszpańskiej a ja poszukuję angielskiej (lub oczywiście polskiej, ale takową znaleść, to graniczy z cudem!!)Jest również link , niestety nie aktualnyZależy mi na wersji ang. Proszę jeszcze raz o pomoc Serwisówka w polskiej wersji językowej? Nie spotkałem sie jeszcze.... Wiem, że polska serwisówka jest nieosiągalna - dlatego poszukuję wersji ANGIELSKIEJ, jak na razie bezskutecznie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Serwisówka do CBF 600 S jest, ale niestety w wersji hiszpańskiej a ja poszukuję angielskiej (lub oczywiście polskiej, ale takową znaleść, to graniczy z cudem!!)Jest również link , niestety nie aktualnyZależy mi na wersji ang. Proszę jeszcze raz o pomoc ściągnij serwisówkę do horneta. Parę rzeczy jest inaczej puszczonych, ale ogólny zarys masz, a co się nie zgadza to spoglądasz na rysunki w tej hiszpańskiej. Ja takie rozwiązanie stosuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123piz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nie do końca o to mi chodziło, ale lepszy rydz niż nic. Wielkie Dzięki Szanowny Kolego!Mimo wszystko gdyby ktoś znał linka do angielskiej wersji serwisówki do CBF 600S, to byłbym wdzięczny.Wiem, że jeszcze z rok temu gdzieś tam w sieci była, ale teraz słuch po niej zaginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niznik Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Witam , od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem tego motockyla , i dlatego chcialem spytać o wasze opinie na jego temat . Pozdrawiam :) Edytowane 11 Maja 2011 przez Niznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi