Benek14 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 SUPER! :flesje: Mega było warto! Miałem KDXa i w tym motocyklu prowadzenie jest poprostu bajeczne :crossy: Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 wyglad zajebisty gratulujea co do nietrzymania obrotów to radzę wyczyścić dyszę wolnych obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dzieki. Fajnie, ze wam sie podoba. A felgi rzeczywiście nie są super pomalowane, ale jak będą pieniążki to zrobie to porządnie :flesje: Chyba zrezygnuje z dozownika. I jeszcze jedno pytanko co sądzicie o oleju "Makita" :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ogromne gratulacje!! Po pierwsze: dozownik out; po drugie: czyszczenie i regulacja gaźnika; po trzecie: dobre enduro, silnik wysilony, na oleju nie oszczędzaj. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dzieki. Fajnie, ze wam sie podoba. A felgi rzeczywiście nie są super pomalowane, ale jak będą pieniążki to zrobie to porządnie :icon_rolleyes: Chyba zrezygnuje z dozownika. I jeszcze jedno pytanko co sądzicie o oleju "Makita" :banghead:olej makita dobry, mam kosiarke tej firmy i pracuje na tym oleju, czasami tez uzywam go do moto, polecam też olej do husqvarny "low smoke", zajebisty olej a tanszy od np. castrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wlasnie napisz jakie koszty przywiezienia i ile Cie to cacko na pln kosztowalo ( bo mogles sie targowac :smile: )A tak ogolem to motorek z wygladu zawalisty :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Moto zapakowałem w seata toledo ;o i na olej wydałem około 400 zł Na wiosne mam zamiar rejestrowac KDXa,ale to sie jeszcze obaczy. Jimmy a ty nie jestes czasem z Kisielina? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzd Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 cześć mam instrukcję sprawdzenia pompki oleju jeżeli interesuje to przetłumaczę i podeślę co i jak jeśli zostajesz przy robieniu mieszanki to szkoda mego zachodu daj cynk służe pomocą pzdrpzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dozownik w enduro to najgorsza rzecz ;] strace to 5min na mieszanie wachy z olejem w garażu ale jestem pewny i spokojny a nie s*am w gacie bo wężyk się może zagiąć ;] pzdr aha to tylko moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Gratki! Odnośnie tej membrany to kolesiowi chodziło pewnie o ssanie, albo o zawór odcinający paliwo z kom. pływakowej. Teoretycznie jedno i drugie może powodować niepoprawną pracę na wolnych obrotach. Mam nadzieje że jak sie wyrobię z XR 600 lub inną padaką do wiosny to też razem pokatujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Gratuluje!!! :cool: świetny sprzęcik znalazłeś, trafiłeś na niego ;) bardzo mi sie podoba, myśle że w zimie znajde za granicą też coś ładnego.... jakieś 4T :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dozownik w enduro to najgorsza rzecz ;] strace to 5min na mieszanie wachy z olejem w garażu ale jestem pewny i spokojny a nie s*am w gacie bo wężyk się może zagiąć ;] pzdr aha to tylko moja opiniami to zajmuje 15 sekund na stacji benzynowej ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Krzysiek KDX wypasiony.Wyglada naprawde extra tylko zeby jeszcze tak jezdzil ;) Zycze tego z calego serca :banghead: A wlasnie co do dozownika to daj sobie spokoj,jest wlasciwie zbedny.W seata toledo sie zmiesnil do srodka :icon_question: Wow,ale odkrecales co w nim czy tak jak byl wszedł?A toledo to nowe(ten miniwan) czy to starsze(ten sedan) :icon_question: ?? Gratuluje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 To starsze Toledo :) odkręciłem przednie koło, kierownice, i wszystkie plastiki.Wie ktoś może cos o regulowaniu mieszanki w kdxie, jak dokręce śrubke do końca to ile obtorót odkręcic żeby był dobrze wyregulowany?Ciągle mam problem, gdy dodaje nagle gaz to moto się muli na ułamek sekundy i potem normalnie się wkręca, wszystko uszczelniłem i raczej już nie ciągnie lewego powietrza. Na którym ząbku ma byc iglica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 wiesz takie pierwotne ustawienie to środkowy ząbek na iglicy i dysza wykręcona o 1,5-2 obroty, najpierw ustaw tak i potem reguluj i obserwuj zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi