krzysiek_1234 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Cześć wszystkimW poniedziałek przywiozłem moje nowe moto Kawasaki KDX 125 które kupiłem na ebayu. Jestem bardzo zadowolony z kupna.Na wiosne robie A1 i rejestruje moto. Niestety nie mam aparatu więc nie zrobie więcej zdjęć.http://http://cgi.ebay.de/Kawasaki-KDX-125-Strass...1QQcmdZViewItem Mam do was pare pytań, odnośnie KDXa.Niemiec pisał na aukcji jak i tłumaczył mi że coś jest nie tak z pompą olejową :banghead: (dozownikiem), mówił coś o jakiejś mębranie, uszczelce czy zimeringu i pokazywał na gaźnik o.O . Nie czaiłem o co mu chodzi :icon_mrgreen:.Na aukcji napisał ze jest do wymiany lub regulacji.Może wiecie o co kaman? I kolejna sprawa, ponieważ nie wiem do końca co z tym dozownikiem więc się troszku boje. Jak mam sprawdzic czy działa? I jest jeszcze tak ze gaśnie na wolnychobrotach. Jest tam takie pokrętło do regulacji lecz jak wyreguluje to i tak po jakim czasie znowu spadają, czy moze to być winna tej mębrany? Pozdro i prosze o komentarz odnośni moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 gratuluje sprzeta , z wygladu zaje^$#^#$sty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jak dla mnie to możesz sobie odpuścić dozownik. Lepiej mieszać paliwo ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 gratuluje, bardzo ładnie wygląda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Obrotow moze nie trzymac bo: - jest zly sklad mieszanki i go zalewa na najnizszych(najprawdopodobniej jak dobrze zapala)- jakies lewe powietrze wzbogacajace mieszanke (malo prawdopodobne w tym przypadku)- silniczek sie konczy (konkretnie pierscienie mogly pojsc) Lipnie zrobiles ze nie wiesz co ci typ mowil o tym moto... Bo mogl mowic o regulacji gaznika a nie o dozowniku. Teraz najlepiej byloby pozbyc sie dozownika i dolewac oleju samemu bo nie wiesz w koncu co jest sprawne :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 :eek: GRATULACJE wypaśne moto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 wyglada intrygujaco :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nie no z wygladu super.Gratuluje sprzęta ! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Gratulacje ! KDX'y to fajne sprzety, sam niedawno sobie sprawiłem :biggrin: ale wygląd twojego wali na głowe wszystkie KDX'y jakie widziałem !!! :banghead: Jak obczaisz co jest sprawne a co nie, możesz zabrać się za odblokowywanie, bo jak z NIemiec to pewnie nafaszerowany dławikami. Czekamy na więcej fot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 ooo jaka sliczna sztuka gratuluje! Tylko szkoda ze koles pomalowal kola pedzlem zamiast poanodowac :icon_evil:hmmm cos z gaznikiem, dozownikiem i nie trzyma obrotow... Wiesz co mi przychodzi do glowy? Jak odlaczyl dozownik to przez otwor w kroccu ssacym dostaje sie lewe powietrze. Moze czlowiek tego po prostu nie zatkal? Wtedy obroty beda falowac...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 gratuluje wyboru. sam kupilem niedawno KDX-a i jak dla mnie jest to swietny motor,gratuluje jeszcze raz:) wyglada bardzo ladnie.;ppozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 no niezły niezly :icon_evil: ten KDX wyglada naprawde wyjatkowo :icon_evil: podoba mi sie. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Mi sie bardzo podoba. Gratulacje :icon_evil: Przedni blotnik chyba od supermoto tak?? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 zajebista maszynka , takie jeszcze nie widzialem ,gratuluje i jak za 800 euro pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Naprawdę fajny sprzęcior. Niech i długo służy. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi