JareG Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) ale i tak nie zamieniłbym mojej 800 na 1400 (przynajmniej na razie) ;)Moment to jest cos fajnego, znacznie fajniejszego niz predkosc maksymalna.. :):lalag:Zas wieksza pojemnosc to wieksza elastycznosc, mniejsze (z)meczenie reaktora podczas targania naszych szacownych 4 liter, a czesto i mniejsze spalanie od malolitrazowek :crossy: 800 ma 21' koło i to mi się starsznie podoba...Mnie osobiscie wlasnie to (=takie) kolo sie nie podoba - mam 19" i to jest maks jaki moge zniesc :) (21" jest 'za chude', wg mnie) Edytowane 7 Grudnia 2006 przez JareG Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) no no zacne moto - gratuluję nabytku.dozobaczyskaps ciężko odnieść się do Twojej decyzji post factum - nawet gdy Ci ktoś teraz powie że źle uczyniłeś to i tak nie ma żadnego znaczenia i tym bardziej nie ma co się tym przejmować. Dobry zakup ! Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Moment to jest cos fajnego, znacznie fajniejszego niz predkosc maksymalna.. ;):)tu zgodze się w całości - prędkość maksmalna nie jest ważna. Zas wieksza pojemnosc to wieksza elastycznosc, mniejsze (z)meczenie reaktora podczas targania naszych szacownych 4 liter, a czesto i mniejsze spalanie od malolitrazowek :Da tu nie do końca, nie zgodze się że wieksza pojemność =mniejsze spalanie:) Mnie osobiscie wlasnie to (=takie) kolo sie nie podoba - mam 19" i to jest maks jaki moge zniesc :lalag: (21" jest 'za chude', wg mnie)o gustach się nie dyskutuje- cieniutkie chopperowate jest piękniejsze :P Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Człowieku - marzenia to piękna sprawa, a jeszcze piękniejsza to je realizować! Gratuluję :icon_arrow: Koniecznie wrzuć tu fotki moto i te wydechy. Też mam Intruza 1400 i na fabrycznych chodzi bardzo cicho jak na tę pojemność. pzdr, Pastor. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 a tu nie do końca, nie zgodze się że wieksza pojemność =mniejsze spalanie:)Przeca napisalem, ze 'czesto' a nie zawsze :icon_arrow:Wszystko zalezy jak jezdzisz, z jakim obciazeniem i po jakim terenie. o gustach się nie dyskutuje- cieniutkie chopperowate jest piękniejsze :icon_arrow:A ja lubie consensus - czyli cos pomiedzy cieniutkim z choppera a grubiutkim z cruisera.. wypadlo na 19" :icon_arrow: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 o to wiedze nie daleko...możemy się umówić na jakieś wspólne śmiganie, jeśli nie masz nic przeciwko i jeśli za Tobą oczywiscie nadąże na VS800 :rolleyes:Niema sprawy jutro pewnie do krosna pojade po 14 a w lecie będziemy jęździć myśle że zloty jakieś Cie interesują mnie korci żeby pojechać na wakacjach na słowacje podobno tam są super zloty, a fotki byłyby dziś ale kabel do aparatu musze załatwić i zaraz fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Niema sprawy jutro pewnie do krosna pojade po 14 a w lecie będziemy jęździć myśle że zloty jakieś Cie interesują mnie korci żeby pojechać na wakacjach na słowacje podobno tam są super zloty, a fotki byłyby dziś ale kabel do aparatu musze załatwić i zaraz fotki będąJa teraz już raczej nie jeźdze - zminica straszana, a nie mam jeszcze dobrych spodni tzn. będe miał w przyszłym tygodniu bo juz szyją.Oczywiście mam zamiar jechać w przyszłym sezonie na Słowacje, tylko myślałem o takim rekreacyjnym wyjeździe tj Słowacki Raj i Tatry, ale o jakś zlot jasne że można zachaczyć bez problemu - wręcz wskazane. Spiknijmy się na gg to pogadamy (jestem zawsze niewidoczny) - Ty kkiedy siedzisz częściej ? Pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak mam wolne to siedze częściej, wczoraj zrobiłem 80 km, i to fakt jest za zimno ale fajnie było, a zdjęcia już mam ale niemoge załatwić kabla jak załatwie to zaraz zdjęcia będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak mam wolne to siedze częściej, wczoraj zrobiłem 80 km, i to fakt jest za zimno ale fajnie było, a zdjęcia już mam ale niemoge załatwić kabla jak załatwie to zaraz zdjęcia będą.ok spróbuje Cie jakoś złapać. Wczoraj zimno?? Co ty opowiadasz wczoraj w południe było jak w lecie :P musisz zakupić jakieś dobre ciuszki do śmigania. Ja wczoraj nie mogłem śmigać bo mój VS stoi juz w garażyku 100km ode mnie - normalnie chodziłem przez to jak w transie i byłem starsznie zdenerwowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 no ja jeździłem od 15 do 17 to już zimno troche było, fotki będą pod koniec tygodnia bo kabla niemoge załatwić, a mam pytanie co ile sie zmienia rozrząd w tym motorku czy to prawda że w nim co 80 tyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 no ja jeździłem od 15 do 17 to już zimno troche było, fotki będą pod koniec tygodnia bo kabla niemoge załatwić, a mam pytanie co ile sie zmienia rozrząd w tym motorku czy to prawda że w nim co 80 tyś?? Ja niesłyszałem żeby ktokolwiek zmieniał w VS 1400 rozrząd. Napinacze są hydrauliczne i łańcuchy bardzo powoli się zużywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Napinacze są hydrauliczne i łańcuchy bardzo powoli się zużywają.A sam napinacz..? W Mercedesach on sie tez zuzywa, czasami szybciej, czasami wolniej - ale jak padnie napinacz, to zaraz po nim pada lancuch :icon_mrgreen: Lancuch 'zyje' w zaleznosci od typu silnika i od sposobu eksploatacji, ale powinien spokojnie 200kkm wytrzymac, ale i nie jest niemozliwoscia 500kkm, albo i wiecej.Jak jest w VSach..? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.2000 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 No mam foty nareszcie :) http://intruder1.patrz.plhttp://intruder2.patrz.plhttp://intruder3.patrz.plhttp://intruder4.patrz.pljak dlamnie bomba jestem w nim zakochany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Niebrzydki. Podoba mi się takie odchudzone siedzonko :lalag: Amortyzatory od Hondy, miałem takie u siebie przez krótki czas (nie dobijają?), wydeszki z nierdzewki (puste? ) Ale motocykl miał dzwona moim zdaniem. Ogólnie wygląda :) tylko załóż jakies zaślepki do manetek bo wygląda to nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Niebrzydki. Podoba mi się takie odchudzone siedzonko :lalag: Amortyzatory od Hondy, miałem takie u siebie przez krótki czas (nie dobijają?), wydeszki z nierdzewki (puste? ) Ale motocykl miał dzwona moim zdaniem. Ogólnie wygląda :lalag: tylko załóż jakies zaślepki do manetek bo wygląda to nieciekawie.jak poznajesz po zdjęciu, że motocykl miał dzwona? ...masz jakieś ukryte talenty? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi