math1982 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Akcja na forum jak najbardziej ok, bo ja np nie ogladam telewizji i o fundacji bym sie nie dowiedzial.Poszlo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 ...wysłałam... :icon_mrgreen: żeby wszyscy byli tak "społeczni" jak Borsuk :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 kupilem sopbie telefon w erze i dostalem karte ery z 5zl a ze ja mam heyah no to cos z tym 5 zl trzeba zrobic :clap: :clap: :) :) :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dobrze że Borsuk dał temat bo za pjerona bym niewiedział o tej akcji. Wierze że ten esemes dużo pomoże Natali. Pozdrawiam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dopiszę się to temat u góry będzie :D Sms oczywiście poszedł. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Klik klik - jak niewiele potrzeba aby pomagać (wysłany) Wszystkiego dobrego dla potrzebujących :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 MOWISZ I MASZ :biggrin: POSZLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 :notworthy: Poszło. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 no i poszło :biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembik Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 ja jestem w uk i tel mam w o2 niestety nie idzie wyslac sms a z checia bym pozbyl sie jakiegos funcika...ale juz niedlugo jade na swieta do domu to napewno wysle.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Sms wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 fruuuuu ... i poleciał :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silencium Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Można wpłacać nie chwaląc się tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wydaje mi się,że tu nikt się nie chwali - posty wysyłane są informacyjnie aby było wiadomo oriętacyjnie ile zebrano na forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 tez wyslalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi