Vatzeque Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dobrze powiedziane skoal.Ja mam buty "dziady", rozchodzone, a w domu porządek :crossy: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Karol jak mi znajdziesz "kangura" za 3500 to biorę od ręki :buttrock: przeca Tadzio "Posen Diesel" ma kangury AN z tytanowymi wstawkami w zblizonym przedziale cenowym (cos ponizej 4 jesli dobrze pamietam, chyba ze to bylo 4.5.. dowiedz sie w kazdym razie), calkiem wypas, az zal ze nie bylo jak szukalem swojego ps. poprosze znizki za reklame :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 To może ktoś konkretnie odpowiedzieć na moje pytanie?? Ponawiam prośbę, o wypowiedzi osób w temacie, że mam kupić kombinezon za 1,2k i kask za 500 to już sam wykombinowałem. PS. Lubie porządek, paznokcie piłuje jak baba zamiast obgryzać, półbuty mam wypastowane, a adidasy zawsze mam upieprzone, rozchodzone z porozrywanymi sznurówkami. Fleja ze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian cbr Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Podlączam się pod temat. Co byście polecili powiedzmy na ścigacza (FZ6) w cenie do 2tys. Warunki:- Kombi 2-częściowe, skórzane z kompletem ochraniaczy(używka)- Kask dobrej jakości i marki (może być używka)- Rękawice (Nówki - chyba logiczne)- Buty (hmm... powiedzmy, że mogą być używki, ale niechętnie) Na marginesie. Czy garb przy kurtce ma jakąkolwiek funkcję przócz aerodynamiki? Proszę o wypowiedź osoby, które mają o tym pojęcie.Polecam FLM i sklep POLO możesz to wszystko kupic nowe za 2 tys pod wartunkiem ze pomyslisz i moze jeszcze załapiesz jakąś promocje po drodzea takich jest troche Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ale kupowanie stroju za te 3000 zł kłóci się z sensem kupowania moto do 8000 zł :biggrin: Strój będzie warty prawie 50% wartości motocykla :biggrin: kiedys kumpel sprzedawał wypasionego dainesa ( nowką ok 4k) kupił go goścu i latał na etz251 :buttrock:liczy sie bezpieczeństwo i ochrona , poprzewiewa Cie w jeansach bedziesz zdychał za pare lat :buttrock: kombika qpuje sie na 4-6 lat a motocykl zmieniasz co sezon :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Hehehe :banghead: Na razie nie zarabiam samemu, wiec musze ostroznie wydawac kasę ... :(Nie twierdze, ze bede smigac w "jeansach", ale na 100% nie uda mi sie namowic rodziców na kombi za 4000 zł, na cały strój chce wydac max 1000 zł - kask już mam :D Pozdrawiam szramer :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 sie pochwale :icon_razz: http://img167.imageshack.us/my.php?image=p1000368ip6.jpgund http://img292.imageshack.us/my.php?image=p1000371vz3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Fajne kombi Dainese :)No i widac jak dbasz o moto :banghead: Okryte kocykiem hehe :bigrazz: Ile taki kombinezon kosztuje? Mam jeszcze takie pytanko:- czy kombinezony 2 częściowe przypina się do siebie tzn. spodnie do kurtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Tak, kurtka i spodnie w 2 częściowym kombi są spinane zamkiem..... Tak poza tym w temacie kombi do 1000zł to w Padanie jest teraz ciekawa wyprzedaż i za nowe kombi wołają 999zł :icon_mrgreen: http://www.padana.pl/new/katalog/index.php Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hehehe :icon_mrgreen: Na razie nie zarabiam samemu, wiec musze ostroznie wydawac kasę ... :biggrin:Nie twierdze, ze bede smigac w "jeansach", ale na 100% nie uda mi sie namowic rodziców na kombi za 4000 zł, na cały strój chce wydac max 1000 zł - kask już mam :) Pozdrawiam szramer ;)jak dobrze poszukasz to znajdziesz taniej.. ja w kwietniu kupilem kombi arlen nessa za 1500 nowke( normalnie ok 2700). takie samo jak ma kolega Sligier w avatarze. tak naprawde to za dwa kola mozna kupic juz calkiem wypasiony kombinezon - sprawdz goscia ''andykomorka'' z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak poza tym w temacie kombi do 1000zł to w Padanie jest teraz ciekawa wyprzedaż i za nowe kombi wołają 999zł http://www.padana.pl/new/katalog/index.php Czy ten kombi jest ok czy nie? (w sensie jakie ma plusy i minusy) :) Jestem na kupnie a cena atrakcyjna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Mam jeszcze takie pytanko:- czy kombinezony 2 częściowe przypina się do siebie tzn. spodnie do kurtki?oczywiscie, bez tego to by troche bez sensu bylo - poza tym kurtki w 2pc kombi sa bardzo krotkie, ogolnie ciezko latac nawet jeansy + taka kurtka (pomijajac, ze bez pelnego ubrania to "od swieta" mi sie jedynie zdarza latac)jak ktos zamierza jezdzic w samej kurcte to lepiej niech poszuka dluzszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Qba ja za swoj dalem 1200 zl :) za noweczke:) .Moto pod kocykie mbo tak trzeba :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 To całkiem tanio jak za kombi Dainese :icon_twisted:Emil2 a orientujesz się czy na 100% bedzie pasowała kurtka od kombinezonu firmy X do spodni od kombinezonu firmy Y ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Emil2 a orientujesz się czy na 100% bedzie pasowała kurtka od kombinezonu firmy X do spodni od kombinezonu firmy Y ?na 70% nie bedzie (juz oni o to dbaja :banghead: )na 90% da sie latwo dostosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi