Pawik Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Siema Siema :) milej pracy zycze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 no gratulacje...odpowiednia osoba na tym stanowisku :flesje: mam nadzieję Hubercie że ta odpowiedzialna i pełna wyrzeczeń funkcja :icon_razz: , :biggrin: nie podłączy Cie do kompa na stałe, i wiosną zaczniemy nasze MGH-owskie latanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 mam nadzieję Hubercie że ta odpowiedzialna i pełna wyrzeczeń funkcja :buttrock: , :) nie podłączy Cie do kompa na stałe, i wiosną zaczniemy nasze MGH-owskie latanie Przyspawanie mnie do kompa na stałe? Marne szanse :biggrin:Nad przyszłym rokiem prace już trwają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam serdecznie nowego Moderatora :banghead: Życzę bogactwa opisów z wypraw w tym dziale forum, oraz cierpliwości do całej bandy podrózników motocyklowych :cool: Tomek Kulik - specjalizacja Białoruś i Ukraina :eek: :eek: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Choć trochę czasu już upłynęło od tego ważnego wydarzenia, ale w celu jego godnego uczczenia postanowiłem osobiście pogratulować (podlizać się :bigrazz: :icon_mrgreen: ) Hetmanowi, któremu stołek ten należał się i tak, jak psu zupa :biggrin: ;) Jak wszystkie znaczące wydarzenia w MGH, tak i to znalazło wyśmienitą oprawę w jedynie słusznym miejscu, znanym wtajemniczonym, jako "Knajpa u Akera" (zadziwiająca mobilność tego lokalu tym razem nie miała miejsca :cool: ). Kameralne grono, w którym jaśniała gwiazda jedynej białogłowy :notworthy: , rozkoszowało się zacnym napitkiem do późno-wczesnych godzin, tym samym wypełniając jedną głównych misji Towarzystwa :crossy: Z podziękowaniem i pozdrowieniamipowracający z chwilowego niebytuM. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam na stanowisku i życzę satysfakcji i przyjemności z pracy. Moderator - to brzmi dumnie! :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Choć trochę czasu już upłynęło od tego ważnego wydarzenia, ale w celu jego godnego uczczenia postanowiłem osobiście pogratulować (podlizać się :bigrazz: :icon_mrgreen: ) Hetmanowi, któremu stołek ten należał się i tak, jak psu zupa :biggrin: ;) Jak wszystkie znaczące wydarzenia w MGH, tak i to znalazło wyśmienitą oprawę w jedynie słusznym miejscu, znanym wtajemniczonym, jako "Knajpa u Akera" (zadziwiająca mobilność tego lokalu tym razem nie miała miejsca :cool: ). Kameralne grono, w którym jaśniała gwiazda jedynej białogłowy :notworthy: , rozkoszowało się zacnym napitkiem do późno-wczesnych godzin, tym samym wypełniając jedną głównych misji Towarzystwa :crossy: Z podziękowaniem i pozdrowieniamipowracający z chwilowego niebytuM. :flesje: Karwa jego. jaka knajpa, jakiego Akera. Nic nie wiem, nigdzie mnie nie było.Już zapominacie o drużynie północ ???A feee, trzeba was zdeprecjonować, jak jakiś stary telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dołącze się do gratulujących stołka :icon_mrgreen: - i życzę aby było jak najmniej powodów do siegania po uprawnienia...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Karwa jego. jaka knajpa, jakiego Akera. Nic nie wiem, nigdzie mnie nie było.Już zapominacie o drużynie północ ???A feee, trzeba was zdeprecjonować, jak jakiś stary telefon Zanim zabierzesz się za deprecjację sam przestań się alienować ;) :) A może nie doszedł sms z nowym nrem telefonu? :icon_mrgreen: :P Spotkanie miało charakter wybitnie spontaniczny (obowiązywał tryb 24-godzinny z zastrzeżeniem unieważnienia bez podania przyczyn), za to pojawią się, być może, hmm..., pewne nowe możliwości.. :) Jeśli nadal szukasz wewnętrznego fuj, może trzeba porozmawiać?.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Miro_N ... hmmm wiśniówka spowodowała chwilowy zanik świadomości ? Były dwie białogłowy, choc jedna przez krótszą chwilę :clap: Nowy Moderator został zaakceptowany :clap: Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Miro_N ... hmmm wiśniówka spowodowała chwilowy zanik świadomości ? Były dwie białogłowy, choc jedna przez krótszą chwilę :banghead: Nowy Moderator został zaakceptowany :wink: Istotnie Prot - chwilowy zanik świadomości - to była śliwowica :icon_biggrin: A druga białogłowa zakręciła się tak szybko, że zanim część z nas zdołała się zorientować, to juz jej nie było :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No późno, bo późno:-) ale zeby się Prezesowi nie podlizać :crossy: :biggrin: :crossy: :crossy: owocnego moderowania...... :biggrin: i wytrwałości w porannych lataniach :lalag: M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi