66jarek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ale kosmos :) Czekamy na kolejne fotki :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak z ciekawości: jaki będzie kolor ramy/motocykla? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Na wiosnę (albo jak w nowym roku bedzie pogoda) napisze Wam porównianie VS 1400 z VS 800 :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Na wiosnę (albo jak w nowym roku bedzie pogoda) napisze Wam porównianie VS 1400 z VS 800 :) .czekamy... :bigrazz: a jaki to mniej wiecej będzie porównanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 czekamy... :bigrazz: a jaki to mniej wiecej będzie porównanie? No takie tam subiektywne spostrzeżenia i odczucia :) plus kilka fotek. Pisałem już coś podobnego o VS 1400 i FXD (gdzieś w tym dziale jakies 2 lata temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak z ciekawości: jaki będzie kolor ramy/motocykla?Mniej wiecej taki, jaki byl. Na wzorniku 'proszkowym' moze nieco ciemniejszy, ale na ogol w realu wychodzi jasniej.. zobaczymy w srode. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 No takie tam subiektywne spostrzeżenia i odczucia :icon_biggrin: plus kilka fotek. Pisałem już coś podobnego o VS 1400 i FXD (gdzieś w tym dziale jakies 2 lata temu).to będzie prównanie dwóch seryjnych VS-ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Rama etc. odebrane. Pomalowane wpierw podkladem, potem kolorem koncowym.Niestety nie udalo mi sie uzyskac na fotkach koloru _rzeczywistego_ (ni chuchu nie umiem tego zasranego cyfraka zmusic do kolaboracji :icon_mrgreen:), na fotce ramy jest to kolor nieco ciemniejszy niz ten na glowce. Na wzorniku byl jeszcze ciemnieszy, tak wiec zadowolony z efektu koncowego jestem na 90%, tym bardziej ze pudlo na aku mialo byc pomalowane na czarno ale matowo, a jest nieco blyszczaco :D (ale tego elementu tak mocno nie widac, wiec niech tam..). Jutro ide do lakiernika z reszta bambetli.Fotki:1. Rama2. Wahacz (oczojebny kolorek, no nie? ;))3. Opakowanie akumulatora Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 :icon_mrgreen: Nadal Ci zazdroszczę... Jak mi takich właśnie zajęć brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 O ja pitole !!!!!!!!!!!!!Ale zes kolorek wybrał ;) Ale za to bedziesz widoczny :icon_mrgreen: A bak i blotniki na jaki kolor ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 O ja pitole !!!!!!!!!!!!!Ale zes kolorek wybrał :clap: Ten na fotkach jest przeklamany, jak juz pisalem - gdyby taki byl w realu, to nie odebralbym tylko kazal robic jeszcze raz :icon_mrgreen:To jest taki ciemny niebieski. Ale za to bedziesz widoczny :lalag:Dzieki wielkie, wole byc mniej widoczny niz walic kolorem po oczach :DBTW: Kolor na glowce ramy jest najbardziej zblizony do tego, co jest w realu.. A bak i blotniki na jaki kolor ???Zblizony do tego, jaki byl.Bede chcial uzyskac kolor z palety MB o kodzie 929, w realu wyglada on tak (+/-):500SEC w lesie, v1, 500SEC w lesie, v2 (to jeszcze przed renowacja), a tak wyglada po calkowitej blacharce nadwozia i malowaniu calosci - voila! (tez nie do konca naturalny kolor; chromy i listwy nie sa zalozone, a felgi zostaly zalozone sekunde przed zrobieniem fotki, stad tak to wyglada/odstaje..) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Pierwszy raz widze tak ogołoconą rame od intruza. Dziwinie wyglada bez osłon koło główki ramy. Po co tyle rur tam upchnęli? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Pierwszy raz widze tak ogołoconą rame od intruza. Dziwinie wyglada bez osłon koło główki ramy. Po co tyle rur tam upchnęli? Zeby się kupy trzymała :icon_mrgreen: (a i tak jest bardzo delikatna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) No to rzeczywiscie chyba Ci aparat nawalił :crossy: Bo ten Misiek to calkiem fajny kolorek ma :clap: A ja na ten przyklad, Panie Kolego, jezdem zdania ze lepiej jest byc widocznym na ulicy.Mialem zółte, czerwone, pomaranczowe samochody ( Garbuski :crossy: )Jasne motorki i teraz tez mam pomaranczowego Draga :clap: Poza tym, nie lubie jezdzic w kamizelce odblaskowej i dlatego wole jak mnie wczesniej widza ............ i czasami slysza :) Edytowane 13 Grudnia 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 No to rzeczywiscie chyba Ci aparat nawalił :clap: Bo ten Misiek to calkiem fajny kolorek ma :) Cyknalem kilka fotek jednego z elementow Intrudera.. i teraz kolor jest juz prawie taki, jaki widzi ludzkie oko (moze minimalnie jasniej w realu to wyglada):Foto1, Foto2, i na tle dzisiejszych zakupow - Foto3.A calosc zawartosci paczki wyglada tak: Foto4 A ja na ten przyklad, Panie Kolego, jezdem zdania ze lepiej jest byc widocznym na ulicy.Mialem zółte, czerwone, pomaranczowe samochody ( Garbuski :crossy: )Jasne motorki i teraz tez mam pomaranczowego Draga :clap: Poza tym, nie lubie jezdzic w kamizelce odblaskowej i dlatego wole jak mnie wczesniej widza ............ i czasami slysza :biggrin:Motor ma odblaskowe elementy, na spodniach (goretex i cordura) tez takie mam, i pewnie na kasku napis tez bedzie odblaskowy - wystarczy tego walenia po oczach :crossy: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi