Tifosi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 tylo trybuna trawiasta "D" W zeszlym roku zrobilem sobie spacer po kilku trawiastych i tam najlepiej. na krzesla nie ma sensu brac. na trawniku jest klimat. A jest moze ktos chetny zaatakowac tylko na niedziele?? wystartowac jakos bardzo rano zeby na ta 10 byc na miejsu? Może ja i nawet miał byś po drodze bo ja jestem z okolic katowic, problem tylko w tym że jadę na F1 tydzień wcześniej i nie wiem jak z kasą będzie, ale dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja mam takie szybkie pytanie, bo nam wyjazd sponsoruje Dialog, jade w piatek wracamy w sobote, teraz 29-30 czerwca, czy wiecie moze ktory team jest sponsorowany przez Dialog ;) bo nie wiem komu trzeba bedzie kibicowac :icon_exclaim: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja mam takie szybkie pytanie, bo nam wyjazd sponsoruje Dialog, jade w piatek wracamy w sobote, teraz 29-30 czerwca, czy wiecie moze ktory team jest sponsorowany przez Dialog :icon_twisted: bo nie wiem komu trzeba bedzie kibicowac :icon_twisted: Dobre! :-) Dialog sponsoruje zespół WSM startujący w Motocyklowych Mistrzostwach Polski i to właśnie na to wybierasz się w następny weekend [dwie rundy MMP odbywają się w Czechach!], a nie na MotoGP. To tak dla ścisłości bo nie chciałbym abyś się zawiódł licząc na spotkanie Rossiego i spółki ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 moze i masz racje :flesje: nie wazne, wazne ze czeszki beda, a one wyzwolone sa no i ze bedzie smierdzialo paliwem :biggrin: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 moze i masz racje :icon_rolleyes: nie wazne, wazne ze czeszki beda, a one wyzwolone sa no i ze bedzie smierdzialo paliwem :rolleyes: Raczej nie może a na pewno i choć atmosfera oraz rozmach organizacyjny w przypadku porównania MotoGP i MMP to dwie zupełnie inne bajki (niestety, na niekorzyść MMP), to jednak życzę udanej zabawy i smacznego piwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dobre! :-) Dialog sponsoruje zespół WSM startujący w Motocyklowych Mistrzostwach Polski i to właśnie na to wybierasz się w następny weekend [dwie rundy MMP odbywają się w Czechach!], a nie na MotoGP. To tak dla ścisłości bo nie chciałbym abyś się zawiódł licząc na spotkanie Rossiego i spółki ;-). Dialog nie sponsoruje wcale zespół WSM!!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 no to kogo :) ?! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 no to kogo :biggrin: ?! Dialog Racing Team - Google nie działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 moze i dziala, ale wolalem sie zapytac fachowcow :) Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dialog nie sponsoruje wcale zespół WSM!!! Dialog sponsoruje dwóch zawodników WSM: Kalskiego i Kamińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mam pytanie ile mniej więcej kosztuje taki weekend w Brnie. Pytam, ponieważ chcę sie tam wybrać w tym roku i chciałbym wiedzieć na jakiej wysokości kwotę muszę być przygotowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mam pytanie ile mniej więcej kosztuje taki weekend w Brnie. Pytam, ponieważ chcę sie tam wybrać w tym roku i chciałbym wiedzieć na jakiej wysokości kwotę muszę być przygotowany....http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=42947&st=40W powyższym linku znajdziesz trochę na temat pól namiotowych.Z plecaczkiem zmieściliśmy się spokojnie w 1000 zł za wszystko. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Z Racji sprzętu jaki obecnie mam itd wybieram się ze znajomi samochodem, więc koszta benzyny będą znacznie niższe bo dzielone na 3/4 osoby i będzie to około 100zł. Bilety na naturalną trybunę po 25 euro podobno sa bardzo dobre, bo sporo widać z tych trybun. Mamy już więc 200zł. Ile poza tym muszę mieć na jakieś jedzenie itd bo wiadomo, że jakąś wałówkę się weźmie ze sobą... Boniek napisałeś, że 1000zł w 2 osoby. Nie wiem ile benzyna i jakie bilety miałeś, więc pytam prócz biletów i benzyny ile kapitału mnie to mniej więcej wyniesie. Dzięki za odpowiedź. Sorry za uciążliwość itd, ale pracuje żeby zarobić na sprzęt i bardzo chciałbym jechać na GP i muszę bardzo dokładnie przekalkulować czy stać nie a jedno i drugie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Boniek napisałeś, że 1000zł w 2 osoby. Nie wiem ile benzyna i jakie bilety miałeś, więc pytam prócz biletów i benzyny ile kapitału mnie to mniej więcej wyniesie.Bilety miałem za 20 ojro, mój sprzęt wciągnął średnio jakieś 5,5/100 także paliwo można policzyć ok. 300 zeta. Na jedzenie za wiele nie poszło bo głównie się siedziało na torze i nie myślało o żarciu :icon_twisted: Przykładowe ceny na kempingu niedaleko Brna możesz zobaczyć na http://www.campingradka.cz/Ja najprawdopodobniej tam wyląduje w tym roku. Dolicz parę piwek na dzień, jakiś souvenir kupiony na torze i to chyba wszystko :buttrock: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nom ja kupiłby te bilety po 25ojro czyli 100zł, benzyna nas też wyniesie koło 100zł czyli jest już 200. Jedzenie i picie się weźmie z Polski chociaż trochę bo podobno ceny są kosmosy to myślę, że 500zł się zamknę jelcze czyli całościowo 800zł styknie czy nawet mniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi