Gość pawelmoto2 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Pawel, no co Ty, chcesz zamienic mercedesa na Volkswagena. Nie rob siary ! jak juz to nowszy model R 1 pozdrawiam ;)Pawel, no co Ty, chcesz zamienic Mercedesa na Volkswagena? Nie rob siary ! Jak juz to nowszy model R 1 pozdrawiam :) hm to chyba nie jest tak wiesz duzo czytalem o kawasaki zx10r to jest moto europy nr 1 w 2004 i 2005 a ja mysle nad rocznikiem 2006 i wiesz bardzo mi sie podoba moze masz racje r1 to wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Silnik Kawy nie jest zly jak ogolnie ale cala ta reszta. R1 ma o wiele lepsza koncepcje i caloksztalt sie liczy nie tylko jeden element. Lezy przedemna Motorrad - magazyn. 1. Suzi GIXER 10002. GIXER 7503. Fireblade 10004 Triumph Daytona 6755. R16. BMW R 1200 S7.SIZI GIXER 6008. ZX 10R pozdrawiam :) Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Silnik Kawy nie jest zly jak ogolnie ale cala ta reszta. R1 ma o wiele lepsza koncepcje i caloksztalt sie liczy nie tylko jeden element. Lezy przedemna Motorrad - magazyn. 1. Suzi GIXER 10002. GIXER 7503. Fireblade 10004 Triumph Daytona 6755. R16. BMW R 1200 S7.SIZI GIXER 6008. ZX 10R pozdrawiam :) hmmmm 600 i 750 sie dla mnie nie licza bmw 1200 fajny ale tez mi sie nie podoba fajer za maly i w scigaczu sa testy i mi sie bardziej kawa widzi gsxr tez jakis mikry wiec znowu zostaje albo r1 albo kawa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Chcialem tu dodac pare slow od siebie, wczoraj wracalem z wyjazdu, no i mialem nastepujaca sytuacje, miejscowosc jade okolo 70 km/h a za mna ciezarowka, wszystko byloby ok gdyby nie to ze siedziala mi doslownie na zderzaku, przed koncem miejscowosci przyspieszylem do 80 i co to samo po pewnym momencie znow ja mialem na zderzaku. Nie chce mowic co by bylo gdyby, bo to kazdy z nas moze sobie dopowiedziec. Musze stwierdzic ze jezdzac i to sporo po naszym pieknym kraju to sa pojedyncze przypadki ze trafi sie czarna owca. Zatem nie mozna uogolniac ze wszyscy kierowcy ciezarowek sa tacy. Z tym że ciężarówka siedzi na zderzaku to się zgadza, na cb radiu można dowiedzieć się szczegółowo o drogę, kierowca tira wie że jest czysto i ciśnie, kierowcy katamaranów najcześciej radyjka nie mają i zwalniają najcześciej przynajmniej tam gdzie zazwyczaj ustawia się policja. W moim katamaranie obecnie mam radyjko i rozmowa z kierowcami tirów jest jak najbardziej grzeczna w zapytaniu o "czystość" drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Jestem motocyklista a na co dzien wlasnie takim h..em w ciezarowce. Jestem zawodowym kierowca. Wiec przemilcze tytul.Jesli byles na wysokosci jego przedniego kola - nie widzial Ciebie w lusterku. Zobaczyl by gdyby przykleil nos do bocznej szyby. Uwazaj na przyszlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jesli byles na wysokosci jego przedniego kola - nie widzial Ciebie w lusterku. Zobaczyl by gdyby przykleil nos do bocznej szyby. Uwazaj na przyszlosc.Ale dając wcześniej sygnał prawym kierunkiem mógł spodziewać się że ktoś będzie wyprzedzał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) nigdzie nie napisal ktory kierunek dala ciezarowka, przewaznie daje sie lewy kierunek jeden raz jako znak do wyprzedzania. Do wyprzedzania daje się prawy kierunek (mowa o pojeździe nas poprzedzającym). Lewy kierunek oznacza "nie wyprzedzaj!!!"tak a propos dawania sobie znaków na drodze :notworthy: Chyba, że jesteśmy w państwie z lewostronnym ruchem. pozdrawiam, M. PS pawelmoto - dzięki - fakt :bigrazz: już poprawiłem coby mi nikt nie mówił, że nie uczę się na błędach. To chyba brak codziennej dawki jazdy na moto daje się we znaki ;) Edytowane 29 Listopada 2006 przez R6surfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Do wyprzedzania daje się prawy kierunek (mowa o pojeździe nas poprzedzającym). Prawy kierunek oznacza "nie wyprzedzaj!!!"tak a propos dawania sobie znaków na drodze :notworthy: Chyba, że jesteśmy w państwie z lewostronnym ruchem. pozdrawiam, M. Lewy oznacza nie wyprzedzaj ale rozumie ze z nerwow cie ponioslo Edytowane 29 Listopada 2006 przez pawelmoto2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Najgorsze co mnie wkurza to wstrzymywanie tuchu przez dwie jadące wolno (lub stojące) obok siebie ciężarówki. Widok powszechny przy wszelkiego rodzaju remontach dróg, wypadkach itp sytuacjach gdzie jezdnia się zwęża i powstają korki.Po jaką cholerę tak robią :buttrock: To że kierowca ciężarówki jest w pracy nie zwalnia go ze stosowania się do przepisów ruchu drogowego czy choć by normalnej ludzkiej uprzejmości.Niestety jest to najgorzy rodzaj kierowców przez których nie raz miałem "stracha" na drodze. Popieram w całości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi