bodman Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Choć prawdą jest co piszą poprzednicy - jest styczeń...ale jak patrze przez okno to wiosna tuż, tuż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dołączam się do warszawskiej grupy GODNEJ. Melduję swoją gotowość !!!Mar Cin, oj obawiam się, że jadąc z nami to ty trójki nie wrzucisz, na tym twoim byku ,ale sam wybrałeś.Leśnik forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mar Cin, oj obawiam się, że jadąc z nami to ty trójki nie wrzucisz, na tym twoim byku ,ale sam wybrałeś.Leśnik forever Myślę, że będzie wesoło. Zapowiada się niezła ekipa więc warto nawet na dwójce z Nimi jechać. BTW, Pepe prowadził do Kletna coś lekko ponad stówę i było OK. Teraz też będzie lajtowo. Dołączaj do nas Leśnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 widze ze spotkanie juz na dobre zapisalo sie w niektorych terminarxach. i dobrze. co do spotkania wieczorem z soboty na niedziele to jesli sa chetni to sie cos zorganizuje. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja z moim kochanym plecaczkiem przybywamy z Pomorza a co za tym idzie bedziemy dzień wcześniej zeby nie być za bardzo zmordowanym.Więc spędzenie sobotniego wieczoru w miłym towarzystwie i fajnym miejscu mile widziane :icon_rolleyes: P.S.Mam nadzieje ze jakaś grupa z 3miasta i okolic sie zbierze bo w grupie raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja oczywiście postaram się przybyć, ale dziwi mnie jedno gdyż dziś przeczytałem w SM 14 kwietnia jest Ogólnopolskie Otwarcie sezonu Bemowo 2007. Dwie tak poważne uroczystości w jeden weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 :D :clap: :D Ja oczywiście postaram się przybyć, ale dziwi mnie jedno gdyż dziś przeczytałem w SM 14 kwietnia jest Ogólnopolskie Otwarcie sezonu Bemowo 2007. Dwie tak poważne uroczystości w jeden weekend?? to zajefajnie wreescie zacznie sie cos dziac :buttrock: :crossy: :crossy: moze zrobi sie jakis wypadzik zaraz po rozpoczeciu na bemowie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 No kurde to mam dylemat grupa Goodna jest zbyt godna a za Gerardem nie nadąże :( polatałby sobię człowiek już :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 :) Witam "alll 4umowiczów"Co prawda 14 kwietnia to jeszcze trochę czasu ale już teraz można przemyśleć aby w-wa północ łódż.pitrków bełchatów no i łask spotkali się w piotrkowie np przy logistyce IKEI i razem ruszyli 14 np 0 7 rano w stronę jasnej góry na z góry zaplanowane miejsce czyli górce przeprosnej i jedną wielką manifestacją radości i integracji braci moto wjechali na rozpopczęcie sezonu 2007.CO wy na to. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) No kurde to mam dylemat grupa Goodna jest zbyt godna a za Gerardem nie nadąże :crossy: polatałby sobię człowiek już :) :( :crossy: :crossy: Baryl dasz rade jak chcesz to zacznij kompletowac TRZECIA GRUPE ja sie do niej pisze :) wiec sa juz 2 sprzety :crossy: :crossy: pewnie sie ktos jeszce dolaczy :) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 tak sobie Andriu spamnołem a co do propozycji kolegi godna uwagi ale zbyt różne tempo mamy aby jechać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*endrju* Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) A ja z kim mogę się zabrać, bo ekipy nie mam, a zapowiada się ciekawie Jawor ->byle woj. Legnickie-> teraz woj. Dolnośląskie Edytowane 20 Stycznia 2007 przez *endrju* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorup Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 mam zamiar się tam zjawić :smile: obym tylko dojechał bo moja przygoda z motocyklami dopiero się zaczyna i to będzie moja pierwsza dłuższa podróż :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 mam zamiar się tam zjawić :flesje: obym tylko dojechał bo moja przygoda z motocyklami dopiero się zaczyna i to będzie moja pierwsza dłuższa podróż :/Nie pękaj :notworthy: dasz radę!!! Witaj w stadzie jednośladów :biggrin: :wink: Do zobaczyska w Częstochowie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ... jak zdrowie dopisze to i ja z 3City się dołączę ... tylko jeszcze musze wymyśleć ... czy być dzień wcześniej ... czy "rodzinę" w stolycy straszyć swoim przybyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi