marcin.j007 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Spoko pomysł :icon_mrgreen: Silnik od wiesi mam (125)Zdobęde tylko rame iiiii.......Tak przy okazji:Jaką wielkość kół ma wsk? (18?)(mam dwie 17-stki od ściga :icon_razz: ) Edytowane 21 Listopada 2006 przez marcin.j007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 moze byc problem, zeby je upchnac, bo moga byc za szerokie.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Strasznie szerokie nie są (może od jakieś 125)Kumpel upchnoł jakoś od crossa,i tak na tym śmiga :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) poprostu ten plaskownik ktory od hamulca obok kola idzie obcinasz i przykrecasz go do ramy(wachacza chyba konkretnie),przynajmiej w mojej tak bylo i tam sa chyba 18 Edytowane 21 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 ja mialem etke 150 i bardzo sobie ja chwale,silnik jak na taki motor zajebiscie mocny i w ogole fajne moto...jedynie zawiecha troche lipna ale z przodu sobie ja zregenerowalem a do tylu wrabalem takie amory ze nie sposob bylo ich rozje***, i troche lipne jest to sprzegło na łancuszek,ktore wymaga czestej regulacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Ja pie**ole, debata wiesniaków nad stuntem na WSK.... Jebnijcie sie w łby kmiotki Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd szptene ryje Edytowane 21 Listopada 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Ja pie**ole, debata wiesniaków nad stuntem na WSK.... Jebnijcie sie w łby kmiotki Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd szptene ryjebrakowalo mi tego lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja pie**ole, debata wiesniaków nad stuntem na WSK.... Jebnijcie sie w łby kmiotki Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd szptene ryje nie wszystkich stać na lepsze motocykle!!!! a tacy cwaniacy jak ty co sie bujasz mo masz lepsze moto nie sa prawdziwymi motocyklistami!!!!!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Nawet biednego simsona schwalbe musieli zniszczyc ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 nie wszystkich stać na lepsze motocykle!!!! a tacy cwaniacy jak ty co sie bujasz mo masz lepsze moto nie sa prawdziwymi motocyklistami!!!!!!! :biggrin: :) :biggrin: :eek: ;) Dokładnie,ty cwaniakujesz lepszym moto,a postaw się w ich sytuacji...nie karzdych stać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja pie**ole, debata wiesniaków nad stuntem na WSK.... Jebnijcie sie w łby kmiotki Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd chce kupic jakas dt sende cos w tym stylu, ale niebede na takim motorku uczyl sie np stawania na baku tylem itd. bo zabardzo bedzie mi go szkoda,na czyms musze sie nauczyc podstaw, a taka wsk to strata max 300zl po upadku czyli niejest to az taki majatek(liczac ze do sendy jeden plastik tyle kosztuje)a poza tym masz cos do wsi??!!!???!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja pie**ole, debata wiesniaków nad stuntem na WSK.... Jebnijcie sie w łby kmiotki Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd szptene ryjespokojnie :) niektorych nie stać na lepszy sprzet niz WSKa albo szkoda im jak maja sie uczyc "stuntowac" i wywalac na lepszych sprzetach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 WSK-a jest tania, a to w polskich realiach ma duże znaczenie. Zresztą zawsze można po katowaniu przywrócić ją do oryginału :icon_rolleyes: Pewnie co poniektórzy wyglądają jak te wstrętne ryje stąd szptene ryjeCo do "szpetnych ryjów" to nie ich wina jak wyglądają. Miło nie jest jak ktoś się wyśmiewa z Twojego wyglądu, pozatym ryje to mają świnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 To teraz sie wyzabijajcie nawzajem... Teraz żadziej zaglądam na forum, ale widze że bezemnie to to wszystko na tak zwane psy schodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 chyba cos ci sie popierd**** w tek malej głowce!!! :icon_biggrin: kiedy cwaniakuje??? podaj przyklad bo pierdo*** kazdy umie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi