kubcok1 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Hmmm Poważniejszy to Honda XL 500 R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Było i jest:CZ cross 125 model 516Było: Kawa GPZ 500S Jest: Yamaha XT600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTUR 1000 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jawa ts 350 japoniec kawasaki gpz 500s aktualnie vtr1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) witajcie,za pierwsze zarobiony "cash" kupiłem Suzuki GSX 250 (ponad 20 lat temu)Motor był używany i kosztował dokładnie 700 AUD (waluta w Australii)Nie miałem z nim żadnych problemów, ale po roku jazdy poszukałem czegoś większego i kupiłem Honde CB 900 BoldOr. Suzuki jednak było tym pierwszym motocyklem :D Fotka tutaj (stoję taki dumny z siebie :P )http://www.bikepics.com/pictures/1082142/ Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez balzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Fotka tutaj (stoję taki dumny z siebie fajny dresik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 fajny dresik :icon_eek:Proszę sie nie śmiać :) To był mój pierwszy strój motocyklowy, jak zwykle przy pierwszym moto, zabrakło kasy na ubranko. Ale już podczas zakupu 900-setki, na którą wziąłem kredyt $$$$, kupiłem swój pierwszy kombinezon, buty, rękawice i pierwszy prawdziwy "full-face" kask. Pamiętam, jak ciężko było spłacić ten cholerny kredyt :D Płaciłem bardzo wysokie odsetki, bo chodziłem jeszcze do szkoły i nie miałem stałego zatrudnienia. Ale gdy sobie gnałem przez australijski "bush", to o tym nie myślałem :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekvtr Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Pierwsza była węgierska Panonia 250. Przejechałem się na niej tylko raz, ale to była dziewicza przejadżka na motorze, więc dobrze to pamiętam. Kupiłem ją od jakiegoś dziadka na kaszubach. Byłem nią zachwycony, bo poświęciłem połowę mojej wakacyjnej wypłaty. Zostawiłem ją u "znajomego" na przechowanie, a po powrocie znalazłem tylko śrubki i przednią lampę... Po kilku latach wyrwałem na bazarze w Łodzi piękną granatową CB 500 prosto ze Szwajcarii. Była super. Nigdy mnie nie zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) I ja zaczołem od Japoni,Kawasaki KLE Versys 650 w styczniu tego roku.A to było moim marzeniem a obecnie jest moją dumą - bejca Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez duch07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmmm111 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Yamaha yzf 600 r thundercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 mz etz 250 83 rok którą skrycie chowam pod domową pieleszą i raczej nigdy jej nie sprzedam :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 cbr 600f f4 2000r, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 u mnie cbr 600f3 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychrr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 pierwszy poważny ... yamaha R6 :bigrazz: ... mimo wielu negatywnych opinii że r6 nie jest zła na pierwszy moto ... nie zgadzam się można się wiele nauczyć i wybacza błędy początkującego kierowcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_g Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Moje pierwsze o obecne moto to XJ 600 N PozdroCrash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jak ma sie nie liczyc wsk to u mnie bylo takCBX 750F --> CBR 1000F a pozniej bedzie mam nadzieje CBR 1100 XX albo Haya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi