buba6 Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 tzn. mi w dupe nie wjechal Tomek Radomski, mi wjechal jeden z jego mechanikow motocyklowych :icon_biggrin: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 :notworthy: witam nie zastanowil sie zaden z was czemu nie chcieli policji na miejscu lub oswiadczenia poprostu napisac. czy w takiej sytuacji wszystkie kwestje formalne byly w porzadku ?????? czemu placic z wlasnej kieszeni skoro maja zapewne ubezpieczenia.malo dla mnie to logiczne ale zachowanie "zacne" zaprawde ze naprawili motorek pozdrawiam :) ...zastanów się ile rocznie płacą OC za wszystkie słuzbowe pojazdy...to zrozumiesz ze błotniczek to pikuś przy stracie 10 % zniżki... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Angel, sory za OT, ale masz zajebisty awatarek, jak sie zapatrzylem, to zeszlo z 5 minut :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 zgadzam sie z przedmówcą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 :icon_exclaim: witam nie zastanowil sie zaden z was czemu nie chcieli policji na miejscu lub oswiadczenia poprostu napisac. czy w takiej sytuacji wszystkie kwestje formalne byly w porzadku ?????? czemu placic z wlasnej kieszeni skoro maja zapewne ubezpieczenia.malo dla mnie to logiczne ale zachowanie "zacne" zaprawde ze naprawili motorek pozdrawiam :icon_exclaim: Czasami jak jest mała szkoda, a tym przypadku tak i jeszcze facet sam jest mechanikiem to wyjdzie go taniej, niż zgłoszenie szkody i ewentualne zwyżki za ubezpieczenie, tłumaczenia w robocie, etc. Powodów może byc kilka. :notworthy: Przecież najdroższa jest robocizna, no chyba że skasowny wózek jest konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Zajebiste bimbałki :icon_exclaim: Tylko ............ czemu ciagle to samo :notworthy: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Zajebiste bimbałki :icon_mrgreen: Tylko ............ czemu ciagle to samo :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: a widziałeś bimbałki zmienne w czasie? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 dobrze że pożądny człowiek ci sie trafił :icon_mrgreen:ja tam bym nie chciał żeby mi sie tacy "pożądni" trafiali: najpierw kraksa a potem tydzień bez moto w sezonie. Kilka takich porządnych ludzi i sezon spędził bym przy forum czytając jak to inni sobie śmigają :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ja tam bym nie chciał żeby mi sie tacy "pożądni" trafiali: Z dwojga złego, lepszy uczciwy, pożądny sprawca niż fiut, który zwiewa z miejsca wypadku. Rzecz jasna, lepiej poznawać ludzi z dobrej strony w przyjemniejszych okolicznościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi