marcin.j007 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Witam!Mam mtx-sa z owiewką ufo :lalag: Sprawa w tym że to świeci jak.......nijak :biggrin: :biggrin: Obczaiłem że tam są 2 halogeny po 12 v....więc jeżdże na jednym....lepiej jaży :D No ale jeden to nie dwa....... :flesje: Mam pytanko: Czy można gdzieś dostać te chalogeniki po 6v?,pytałem po sklepach ale tylko 12v :bigrazz: Lub przerobić jakoś w miare tą owiewke,żeby jakoś dało sie w nocy jeździć?Z góry wielkie THX!!!!!!A jeszcze jedno....nowa owiewka nie wchodzi w grę!!!!! (fundusze :D ) Edytowane 11 Listopada 2006 przez marcin.j007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Połącz je równolegle , powinne swiecic obie zarówki z taka sama mocą. Niewiem tylko czy moc twoich zarówek nie przewyższa mocy prądnicy. Napisz jakie sa to żarowki i jaką moc i napięcie ma prądnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 zmien lampe na taka z H4 i prostokatnym reflektorem , chyba jedyny sposob Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Połącz je równolegle , powinne swiecic obie zarówki z taka sama mocą. Niewiem tylko czy moc twoich zarówek nie przewyższa mocy prądnicy. Napisz jakie sa to żarowki i jaką moc i napięcie ma prądnica. Tak.....świecą taką samą mocą,ale tak że....!!!!!!! :banghead: :banghead: Dokładne parametry żarówki podam Ci w poniedziałek.jeszcze jedno pytanko:ile leci kabli prądowych od silnika przy mtx-sie 125,bo myślałem żeby podłączyć każdy z chalogenników do osobnego prądu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 jak do osobnego pradu , alternator masz tylko jeden Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 jak do osobnego pradu , alternator masz tylko jeden Czyli leci tylko jeden kabel prądowy od silnika?:)No nic.......coś zrobić z tym musze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jestem pewien, że masz żarówki, które montuje się w kuchni nad blatem... Standard na allegro... Mogę Ci powiedzieć, że bez pożądnego odbłyśnika na nic nie zdadzą się twoje starania. Najtaniej będzie jak kupisz reflektor od jakiegoś moto i zamontujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Jestem pewien, że masz żarówki, które montuje się w kuchni nad blatem... Standard na allegro... Mogę Ci powiedzieć, że bez pożądnego odbłyśnika na nic nie zdadzą się twoje starania. Najtaniej będzie jak kupisz reflektor od jakiegoś moto i zamontujesz. No dokładnie,są takie jak się montuje w meblach.......pomyśle,może coś jeszcze wykąbinuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 zdradźcie - co to jest owiewka UFO ? Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ło takie cos : http://allegro.pl/item139884361_owiewka_uf...niwersalna.html POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ło takie cos : http://allegro.pl/item139884361_owiewka_uf...niwersalna.html POZDRO Ło...dokładnie tak!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Ło...dokładnie tak!!! :clap: ło matko ! ładne :) Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 No ładne ładne ale .... faktycznie kiedyś się przyglądałem i tak mi się wydawało że to element meblowego wykończenia segmentu albo sufitu :flesje: To Ci nigdy normalnie nie zaświeci. Znajomy ma założone soczewki, też owiewka ala UFO ale jeśli chodzi o jazdę nocną to lipa totalna. Moja latarka lepiej świeci. Tyle na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 ło matko ! ładne :lapad: Radze Ci....przyklej latarke do moto niż to kupuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 wywal to gowno bo szkodzisz sobie i innym oslepiajac ich tym czyms, przeciez to sa swiatelka takie jak masz w meblach czyli bez przeslony a wiec i bez swiatel mijania i jezdzisz tylko na drogowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi