maruha Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Moze jest właściciel na forum. Ochrona parkingu nie ma niestety telefonu do właściciela. Przewrócił się najprawdopodobniej od wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Moze jest właściciel na forum. Ochrona parkingu nie ma niestety telefonu do właściciela. Przewrócił się najprawdopodobniej od wiatru.skoro leży, wypadałoby go.. podnieść? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 a moze nie ???jak przyjedzie z Policja to od razu zobacza jakie szkody sa.a tak to nie bedzie dowodu Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Jasne haaa. To go podnieś ,a właściciel przyjdzie i się przypierd...li. Ja informuję. Poza tym niewiem co się stało, może go bryka potrąciła a moze ktoś mu z kopa zapalił. Sprzęt stoi na parkingu strzeżonym, jest ochrona i nikt nie ma prawa grzebać przy czymkolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam, to jest chore :D Jeśli leży i mimo, że nie wiadomo co się stało to kurde należy podnieść :biggrin: A gdyby leżała starsza osoba to też byś stał i krzyczał dookoła, że "tu leży starsza kobieta :biggrin: " No to jakaś paranoja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam, to jest chore :D Jeśli leży i mimo, że nie wiadomo co się stało to kurde należy podnieść :biggrin: A gdyby leżała starsza osoba to też byś stał i krzyczał dookoła, że "tu leży starsza kobieta :biggrin: " No to jakaś paranoja.... Sam jesteś chyba paranoja. A jak zobaczysz furę otwartą to też wejdz do środka pozamykaj a potem grzecznie spędź cały dzień ma policji. Nie wiem kogo to moto, nie wiem jakim jest człowiekiem. A może chce zrobić fotki i ciągnąć kase od właściciela parkingu za źle zorganizowane miejsce do parkowania motocykli. Poza tym podniosę go , moto będzie poobijane. Właściciel nic nie wie że lezało i jak myślisz co powie parkingowy? Powie to co mu przełożony kazał. Jeszcze jedno. Podniose go a jak się wyjeb..e jeszcze raz i gorzej połamie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam, nie przyrównuj sytucji kiedy to leży motocykl do otwartego samochodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily_mk Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 nie twoje,nie ruszaj. Respect maruha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam, nie przyrównuj sytucji kiedy to leży motocykl do otwartego samochodu :D Nie porównuj przewróconego motocykla do staruszki na ulicy !!!! :biggrin: Chłopie, daj se na wstrzymanie.Koles bedzie chcial pewnie odszkodowanie, nie ma swiadków, wiec sliska sprawa ....Nie ruszac !!!! Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam, nie przyrównuj sytucji kiedy to leży motocykl do otwartego samochodu :icon_exclaim: Kur..a . Podniosę go, wyglebi się jeszcze raz, przy okazji zachaczając samochód, albo na grugą stronę . Więc nie mow mi , że to paranoja. Bo właściciel się do mnie przyczepi. TO PARKING STRZEŻONY więc się niewpier...m. Opiekę nad moto sprawuje "Cieć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 To nie jest motor jakiegoś kolegi, ani motor stojący na ulicy. Tacy są ludzie, że zaraz oskarżą Cię o to, że go przewróciłeś i co wtedy będzie. A tekst ze staruszką był poniżej pasa... Co do czego porównujecie, myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanishing Point Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Co by nie było, pracownik parkingu powinien go podnieść i zabezpieczyć przed kolejnym upadkiem.Ja bym tak zrobił, tak samo, jak bedąc właścicielem tego moto, zalatwienie sprawy w ten sposob o wiele bardziej by mi pasowalo niż trzymanie go na glebie. Respect dla Maruchy ze postanowił o sprawie napisać. Edytowane 10 Listopada 2006 przez Vanishing Point Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam, to jest chore :) Jeśli leży i mimo, że nie wiadomo co się stało to kurde należy podnieść :) A gdyby leżała starsza osoba to też byś stał i krzyczał dookoła, że "tu leży starsza kobieta :icon_eek: " No to jakaś paranoja....No Twoja wypowiedź jest niekompletna. Gdy widzisz jak leży starsza kobieta biegniesz do telewizji, a po drodze krzyczysz "tam leży starsza kobieta, może ktoś zna numer do jej męża". Pamiętaj nie Twoja kobieta nie ruszaj bo w pysk dostaniesz tak samo z motocyklem ja tu dużej afery nie widze. :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie twoje nie ruszaj :D Ale trzeba podjechać do ciecia i mu powiedzeć że moto leży niech poinformuje właściciela :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Pamiętaj nie Twoja kobieta nie ruszaj bo w pysk dostaniesz tak samo z motocyklem ja tu dużej afery nie widze. bigrazz.gif pozdro Gówno prawda... Kobiete bym podniósł, bez zawachania choćbym nawet miał w pysk dostać....a w sprawie motocykla poprostu poszedłbym do ciecia i zapytal co jest grane czemu to moto lezy.... pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi