aina Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Dłuuuga droga przed Tobą. Prawa jazdy jeszcze nie masz? :P A ponoć ZZR 1400 już kupowałaś. szacun :rolleyes: O ile dobrze wiem to wtedy napisałam ze kawasaki jest moim mazeniem a nie ze kupuje ;) nie mozna nic wam powidziec bo odrazu wysmiewa i tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 O ile dobrze wiem to wtedy napisałam ze kawasaki jest moim mazeniem a nie ze kupuje :rolleyes: nie mozna nic wam powidziec bo odrazu wysmiewa i tyle ;)Ja napisałem, że szanuję. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Aina, ogolnie podpisuje sie pod postem Martus - nie ma znaczenia co kupisz podczas nauki jazdy, czym bedzie kilka pierwszych sezonow - moze byc i chopper byle bylo ci wygodnie i zebys dostawala nogami do ziemi.W Ameryce jest chyba motorek ktory by ci pasowal - Kawa GPZ 250, maly ale dosc zwawy sporcik, ale nie wiem czy wystepuje na rku europejskim.Radze przepatrzec eBay.de i Mobile.de czy czasem czegos takiego nie sprzedaja. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Aina, kupuj w koncu tego sprzeta i szykuj sie na Kamieniec.Jak jeszcze nie wiesz co to chyba sprzedam Ci swojego Draga :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 proponuje ktm lc4 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 CBR 125 4t - najlepsze rozwiązanie, ew jakis czoperek lub varadero - ale bedzie chyba za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Jak macie jakies linki moto to zapodajcie :) chetnie zobacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 rozejżyj sie za hondą NTV 650 Pomyśl.To motocykl dość ciężki i do tego przy małych prędkościach (manewrowych) wali się w zakręty. Już widzę jak bardzo niska dziewczyna zawraca NTV! To już musi mieć niezłe doświadczenie, a nie na początek. Ze sportów (jak w temacie) proponowałem cbr - może być zdławina. Ale ma bardzo bezpieczne i przewidywalne zawieszenie i jest niska.Dorzucę do tego GPZ250 - też do nauki niezły sprzęt. Przy tym dość stary i tani więc przy parkingowych glebach majątku nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micdow Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Na początek moja propozycja to np: Honda rebel,lub CB 250 lub jakiś mały koreańczyk typu Dealim vs 125 dla małych kobietek w sam raz , (jestem instrukorem i nauczam na kursach na kat A więc wiem co mówie) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 To ja powiem jeszcze tak: odradzam te koreanczyki z wiadomych powodów, lepiej wziac japonca Honde, Suzuki 125 chopperka lub spokojnie cos wiekszego 535 lub Draga 650.Bardzo spokojne motocykle z niskim siedzeniem i łatwo sie prowadza.No i ten widok: goły widlak, pelno chromów, skóra, fredzle itd. :notworthy: A jaki gang sinlika :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Siema ! moim zdaniem musisz po prostu siasc na motocykl i zdac sie na odczucie ktore z regoly cie nie omyli. Jeszcze lepiej jest sie nim przejechac. wtedy masz odczucie co i jak wazne zeby bez problemu dotykac nogami do ziemi, nie lezec na nadgarstkach, sprzet ma byc wygodny. Nie mozesz czuc sie na nim skrepowana /y lub miec wrazenie ze jast za maly lub za duzy. Mozesz miec szczescie i ten pierwszy okaze sie strzalem w 10-tke albo przetestuesz 50 sztuk i beda watpliwosci. Pozdrawiam Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Siema ! moim zdaniem musisz po prostu siasc na motocykl i zdac sie na odczucie ktore z regoly cie nie omyli. Jeszcze lepiej jest sie nim przejechac. wtedy masz odczucie co i jak wazne zeby bez problemu dotykac nogami do ziemi, nie lezec na nadgarstkach, sprzet ma byc wygodny. Nie mozesz czuc sie na nim skrepowana /y lub miec wrazenie ze jast za maly lub za duzy. Mozesz miec szczescie i ten pierwszy okaze sie strzalem w 10-tke albo przetestuesz 50 sztuk i beda watpliwosci. Pozdrawiam Kiedys staneła obok wogule scigaczy to sie przeraziłam po kąd mi jest siodło :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Kiedys staneła obok wogule scigaczy to sie przeraziłam po kąd mi jest siodło :clap: pozdrawiam Obok inaczej sie czuje :crossy: ,trzeba go dosiąść i wtedy poczuć co i jak :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Obok inaczej sie czuje ;) ,trzeba go dosiąść i wtedy poczuć co i jak :) No własnie obawiam sie ze musiałabym sie na nie wspinać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 a wy tu cbr polecacie, albo zrx400, który o ile mnie pamięć nie zawodzi też do tzw sprzętów dla początkującego nie należy. Śmiało może latać nawet na CBR 600 F, tylko pod jednym warunkiem ma to być egzemplarz zdławiony o mocy 34 KM, bo takie bywają a moto nie jest o wiele cięższe od CB czy ER..... Jeździłem na CBR 600 F zdławionej i otwartej różnice są olbrzymie, miałem takie wrażenie jakby wersja 34 KM stała w miejscu a właścicielem tej cebry była kobieta i dawała radę......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi