zbyhu Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Czolem! No teraz to przepieknie Browarku :icon_mrgreen:.Jestem z Ciebie dumny :biggrin: :icon_razz:.Melduj o postepach. Ja juz rozpytuje sie ludzi o motorynki... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nom Browar niezla akcja ale widze ze podejmiesz sie prawie wszystkiego zeby troche pospamowac :) Jak niedlugo bedzie kasa to tez dorzuce swoje :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Już się szykuję na tę ZJEB Imprezę :banghead: Pomysł z pizdzikami :flesje: Po świętach coś wrzucę. PsTrochu mnie nie było, ale jak już się wprowadze do nowo wybudowanej chałpy to obiecuje częściej tu zaglądać, jak oczywiście wytrzezwieje po zaliczeniu wszystkich parapetówek :flesje: :buttrock: :icon_rolleyes: . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Już się szykuję na tę ZJEB Imprezę :buttrock: Pomysł z pizdzikami :flesje: Po świętach coś wrzucę. PsTrochu mnie nie było, ale jak już się wprowadze do nowo wybudowanej chałpy to obiecuje częściej tu zaglądać, jak oczywiście wytrzezwieje po zaliczeniu wszystkich parapetówek :flesje: :buttrock: :D . Pozdro taaaa juz widze jak zona cie puści pało :clap: , lepiej potrenuj jazde trialowa po maskach samochodów :( Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nom Browar niezla akcja ale widze ze podejmiesz sie prawie wszystkiego zeby troche pospamowac :P Jak niedlugo bedzie kasa to tez dorzuce swoje :) Kurde ! rozgryzłeś mnie :cool: :P "dzięki" !@!?@! :) :notworthy: :flesje: :clap: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Szanowna Wiaro! Wczoraj spotkałem się z Tomkiem Kulikiem. I jakoś tak z niczego nic wyszła nam idea, aby - dwudniowy przecież Rybnik - połączyć z Kulikowiskiem. Na moją propozycję, żeby to połączyć, Tomek odpowiedział: pacziemu niet? ;) ;) Dla nieznających tematu: Tomek Kulik w ramach wolontariatu przekazuje swoją wiedzę motocyklistom. Potrzebny do tego jest większy plac oraz pachołki. Grupa południe akurat może nie mieć tyle okazji spotykać się z kamandirem Kulikiem, więc wydaje mi się to idealnym połączeniem (tzw. "przyjemne z pożytecznym"). W tym miejscu uwaga. Wydaje mi się, że Kamandir Kulik może wymagać od "kursantów" dyscypliny oraz trzeźwości na moto. Dlatego osoby, które byłyby zainteresowane nauką, powinny chlać w sposób ograniczony! ;) :) Myślę, że Tomka możnaby zwolnić ze zrzuty na domki i żarło - po prostu przyjmiemy go jak gościa :) Co Wy na to, pijaki? :) Mnie pomysł się podoba.. :( Jedyne, co trzeba zrobić, to zgrać termin Rybola vol. 666 z jakimś wolnym terminem Tomka. Wstępnie umawialiśmy się, że końcówka marca mu odpowiada. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ..wszystko OK i fajnie :lalag: :notworthy: :clap: :crossy: :icon_razz: , ale jak gzrać te dwie imprezy to warunke trzeźwości napewno nie będzie spełniony ... przykro mi ;) :icon_eek: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 to warunke trzeźwości napewno nie będzie spełniony ... przykro mi :lalag: ;) :notworthy: :icon_razz: Hmm, ale część może chcieć ten warunek spełnić. Ja np. na pewno bym się na to pisał. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Czolem! No to jeszcze znajdz plac :lalag:. Na Kotwicy nie zazbytnio, na Lesnej Polanie tym bardziej ;].Teraz w Rybolu zamordowali wszystkie puste place - pourastaly na nich hipermarkety. CHyba, ze chcesz wlasnie na takim parkingu zrobic pacyfikacje, ale obawiam sie, ze mogloby sie to spotkac z oporem ochrony ;).Wszystko fajnie pieknie i jestem za, ale o duzy kawal asfaltu nie ma lekko ;]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 według mnie pomysł nie wypali ze względu na picie, ideą rybola jest zabawa a nie nauka :) poza tym podporządkowywanie terminu pod jedną osobę... lepiej zrobić jak zwykle głosowanie nad terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 :clap: Witam!! Z okazji zbliżającego się nowego roku życzę wszystkim forumowiczom najlepszego ... a po zmęczeniu kaca sylwestrowego proszę uprzejmie o wpłacenie paru groszy na piździki przeznaczone na szatańską zabawę na Rybolu 666 :clap: :bigrazz: Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi