Browar Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 WITAM!! No to i ja dorzuce swoje dwa grosze do tematu. Mam takiego pomysła żeby imprezke zrobić dwudniową i zaliczyć na niej tradycyjne Rybnickie zgony nad zalewem... jak również zwiedzanie samego Rybnika i okolic... a jest co zobaczyć !! Żarcie proponuje we własnym zakresie... np. pierwszy dzień kiełbacha i wszystko co można na ognisku upiec,, na "drugi" dzień żeby kaca zmęczyć i móc coś pozwiedzać piwo + kanjpka "Kobyłka" :icon_razz: :banghead: :clap: tam podają takie dupaśne koryta z żarciem za całkiem przyzwoitą cenę bo rozłoży się ona na kilka osób (jadełko mają tam pyyyszne) CO do trasy zwiedzania to w zimowe wieczory możemy opracować fajny przejazd (już mam kilka pomysłów) :biggrin: Moim zdaniem to lepszy pomysł niż totalne przechlanie obydwu dni na Rybolu :evil: choć zapewne i tak to najwięcej czasu pochłonie CO wy na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mnie to cieszy ze coraz wiecej osob jest chetnych na dwa dni :icon_razz: Spokojnie Browar pewnie nie wszyscy beda sie chcieli zalac na pelne 48 h i czesc bedzie chciala pozwiedzac okolice rybola. Tubylcy napewno wymyslicie jakas traske ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 ...Co do krótkiej (max.50km) traski w sobotę to kto wie :icon_rolleyes: myślę że dałoby radę :cool: ...Ja myslałem o trochę dłuższej trasie: 100-120 km. :wink: ...CO do trasy zwiedzania to w zimowe wieczory możemy opracować fajny przejazd (już mam kilka pomysłów) :bigrazz: ...Mi też kilka rzeczy po głowie chodzi :icon_biggrin: Spróbuję opracować kilka wariantów i później możemy skonfrontować nasze pomysły :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jestem za rybolem i to za dwudniowym. Termin najlepiej na koniec marca poczatek kwietnia kiedy juz bedzie mozna w morde lac na trawie przy sloncu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mi też kilka rzeczy po głowie chodzi :notworthy: Spróbuję opracować kilka wariantów i później możemy skonfrontować nasze pomysły :smile: Tylko koniecznie przy zimnym piffku :flesje: :flesje: umówimy się Kiedy w Palecie i obgadamy sprawe :eek: .. i mam nadzieje że ludziska będą zadowoleni :biggrin: Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Browar i inni :icon_mrgreen: działajcie, ekipa z Leszna i okolic na pewno będzie, Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 jesli warunki i zdrowie dopisze to na bank sie pojawie :] i to pewnie nie sam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Ja jestem zdecydowanie, ale to mocno zdecydowanmie za wersja 2 dniową i to NA KOTWICY. To miesjce chyba jednoznacznie kojarzy sie z hasłem "rybol" , jezioro ma swoj klimat, a chodzenie na fazie po krzywym pomoscie jest jedynie w swoim rodzaju i nie pobije go nawet wchodzenie na dach czy lanie do doniczek w lesnej polanie :buttrock: Kotwica to jest to, myśle ze jak sie da to powinnismy tam wrucic. Dwa dni chocby dlatego, zeby w pierwszym z czystym sumieniem zalac sie do odciecia i miec caly dzien na powrut do zdrowia, bez koniecznosci wsiadania za kierownice. Drugi wieczor, gdy opadnie kac i umilkna wyrzuty sumienia (ma je ktos jeszcze :lalag: ) posluzy na podtrzymanie formy i ewentualne poprawe wynikow z dnia pierwszego. No a jak ktos bedzie sie czul na silach i bedzie mial ochote to pozwiedza teren i okolice (ja pojde na ryby :D, z piwkiem w reku :D) Jedzenie w swoim zakresie i mysle ze nie ma tu poco robi wielkich filozofii, wiekszosc zlotow jest 3 dniowych i nigdy problemow z zarciem nie ma, co prawda sa zawsze punkty z jedzeniem, ale ja nigdy z nich nie korzystam bo za drogo :D wole piwo kupic :D a jezeli ktos bardzo by chcial no to sa knajpki jedzienie bedzie :icon_mrgreen: Tyle odemnie, YNO JAZDA, do wiosny :cool: Edytowane 6 Listopada 2006 przez Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Tylko koniecznie przy zimnym piffku :flesje: :buttrock: umówimy się Kiedy w Palecie i obgadamy sprawe :buttrock: Browar - mi pasi, ale z jednym wyjątkiem - przy takiej pogodzie, to ja tylko grzanym pifkiem się raczę :flesje: ;) POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Aqua Brax - tak to było toZwróćcie uwagę że z roku na rok coraz więcej ludzi przyjeżdza, w tym emeryci :icon_biggrin:I spać się chce w warunkach rozsądnych a o ile się orintuję to ostatnio ten 7 domek też by się przydał Draco Traska 100-120km to trochę przydługo - Draco uwierz mi jak się jedzie stadem to średnia spada niesamowicie Ale nic - koniec już tego emeryckiego mędzenia - gdzie zrobicie tam będzie Pzdr Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Czolem! No to co ekipa - zrzucamy sie na motorynke bez papierow do zakatowania na zlocie :notworthy:? :icon_mrgreen:Przypomnialem sobie spalony motorower z Lesnej Polany ;]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Browar - mi pasi, ale z jednym wyjątkiem - przy takiej pogodzie, to ja tylko grzanym pifkiem się raczę :flesje: ;) POZDRO. Nie ma sprawy będziesz pił co tam będziesz chciał :biggrin: :clap: :P :crossy: :flesje: byle plan dobry opracować :) Czolem! No to co ekipa - zrzucamy sie na motorynke bez papierow do zakatowania na zlocie :P? ;) Pozdro Zbyhu to jest zarąbisty pomysł :biggrin: i już se mogę wyobrazić co by się działo :flesje: :crossy: :flesje: Namówiłeś mnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Hehe :flesje: Pomysł niezły :biggrin:) A gdyby się zrzucić na 2 motoryny, to możnaby zawody zrobić :)Drag race na 100 metrów na przykład albo takie tam :P pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Czolem! No to co ekipa - zrzucamy sie na motorynke bez papierow do zakatowania na zlocie :biggrin:? :buttrock:Przypomnialem sobie spalony motorower z Lesnej Polany ;]. Pozdrolepiej sie zrzucić na jakiego kanciaka i zadeptac na smierc :icon_biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witojcie ! Nie no motorowerki to zjebczasty pomysł !! I zrobić jakieśwyścigi czy cuś z przeszkodami :icon_razz: :flesje: :biggrin: bydzie dym !! Zbyhu masz u mnie z jedno piwo :flesje: za tego pomysła :biggrin: POozdrawiam !! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi