foks Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 GO !!!!!! :P Valentino po raz szosty? Wg mnie najbardziej realne. Jakby wygral to bylby jedynym mistrzem w klasie 990ccm3... Ciekawe jak pojedzie Repsol, bo ich jest dwoch a Vale sam (drugi z Camela chyba startuje dziesiaty). Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Wyścig prawdy :P 3mam kciuki za Rossiego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Ja też wierze w Rossiego. Nawet jeżeli dojechałby na 2 miejscu, a Hayden na pierwszym to i tak już ma 8 mistrzostwo :P Według Hayden jest dobrym zawdnikiem jednak nie na tyle żeby wygrywać. Gdyby nie kłopoty Valego ze sprzętem to już dużo wcześniej zapewniłby sobie mistrzostwo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Ja jestem tylko ciekawy jak pojedzie Vale ? Zachowawczo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 nie mam eurosportu, jest taka stronka gdzie sie da to sciągnąć, może ktoś przypomnieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 No to pozamiatane. hayden mistrzem, doskonała jazda Ducati, Rossi dojechał, ale po glebie na dalekim miejscu, tytuł przepadł. Gratulacja dla nowego mistrza - doda to emocji w następnym sezonie, Rossi nie bedzie już kolejny rok "pewniakiem". Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Siedziałem przed telewizorem i nie mogłem uwierzyć w to co widzę :biggrin: :biggrin: Jak On to zrobił????Sam wyścig nudny jak flaki z olejem, po glebie Rossiego nic się już nie działo, Hayden pojechał bardzo asekuracyjnie, nie wdawał sie w żadne przepychanki... wygrał oczywiście zasłużenie, ale jedyne emocje dotyczyły przebijania się Rossiego do przodu... mam nadzieję, że Rossi szybko się pozbiera i w przyszłym roku odzyska to, co mu się należy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 No to pozamiatane. hayden mistrzem, doskonała jazda Ducati, Rossi dojechał, ale po glebie na dalekim miejscu, tytuł przepadł. Gratulacja dla nowego mistrza - doda to emocji w następnym sezonie, Rossi nie bedzie już kolejny rok "pewniakiem". Pozdro, Pawel Tu się z Tobą nie zgodzę. Jak napisalem już w swoim poprzednim poście gdyby nie kłopoty ze sprzętem to Rossi na bank zapewniłby sobie tytuł mistrza dużo wcześniej i nie musiałby walczyć na ostatiej eliminacji.Szkoda, że jest 2 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Dobrze, że Rossi po glebie jechał dalej, bo miałem chociaż jakąś złudną nadzieję że Hayden też wyleci, albo zdarzy się jakiś inny cud :biggrin: Oczywiście nie mam nic do Haydena, ale... wiadomo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam, no pięknie...Haydi wygrał. Należało mu się to jak psu kiełbasa :P W końcu wyścigi będą jeszcze bardziej pasjonujące :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Dobrze, że Rossi po glebie jechał dalej, bo miałem chociaż jakąś złudną nadzieję że Hayden też wyleci, albo zdarzy się jakiś inny cud :banghead: Oczywiście nie mam nic do Haydena, ale... wiadomo :biggrin: Hehe, no wstyd przyznać, ale też po cichu liczyłem na jakieś drobne nieszczęście :biggrin: W końcu wyścigi będą jeszcze bardziej pasjonujące :P Noo, bo Hayden sprawił nam dzisiaj tyyyle emocji ? :icon_evil: (wyleci czy dojedzie?) :biggrin: Edytowane 29 Października 2006 przez ukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleber Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 mam nadzieję, że Rossi szybko się pozbiera i w przyszłym roku odzyska to, co mu się należy Rossiemu ani nikomu innemu tytuł się nie należy tylko muszą o niego powalczyć. Osobiście uważam że dzisiaj Rossi nie zdobył by tytułu nawet gdyby nie glebnął. Pojechał tak zachowawczo i bez werwy jak nigdy. Nie wiem czy oglądaliście z komentarzem polskim czy z angielskim. Ja z angielskim gdzie komentator stwierdził że był to pierwszy raz gdy Rossi musiał walczyć o tytuł w ostatnim wyścigu i zastanawiał sie czy aby ma do tego predyspozycje i psychikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Młode wilki górą :biggrin: Szacunek dla Doktora :P Ale nudne to już się robiło Rossi...Rossi....Rossi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Tu się z Tobą nie zgodzę. Jak napisalem już w swoim poprzednim poście gdyby nie kłopoty ze sprzętem to Rossi na bank zapewniłby sobie tytuł mistrza dużo wcześniej Jakby Haydena Pedrosa nie posłał w pole ... Taki jest sport. Nie można podchdzić na zasadzie "jakby to ..." a sukces składa się wszystko, czlowiek, maszyna, wypadki, deszcz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Niezłe kwiatki, latałem przed telewizorem z emocji. W sumie cieszę się z wyniku, choć gleba Rossiego była dość dziwna... Taki jest sport. Niesamowita jazda teamu Ducati, brawa! Ten sezon był naprawdę ciekawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi