jeszua Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 testy, egzaminy: ehe. w cywilizowanym pod względem ruchu drogowego (a przynajmniej znacząco bardziej rozwiniętym) kraju jakim są stany badania i egzaminy są obowiązkowe co kilka lat, a po przekroczeniu granicy wieku zaawansowanego (nie pamiętam ile, ale taki właśnie emerytalny) procedura sprawdza możliwości prowadzenia pojazdu co roku. i nie ma możliwości, że prawko "beztermnowo", bo przecież stan zdrowia zmienia się w czasie całego życia. w takiej chyba brazylii po przekroczeniu 60 (?) nic nie pomoże - zabierają prawko i koniec - słynna była historyjka któregoś wiekowego mistrza formuły 1, który na emeryturze mimo dobrego stanu zdrowia musiał nająć szoferatylko w tym poje...nym kraju znów pie...ni politycy zajmują się wyborczą kiełbasą, walką o stołki, aborcją, zamiast zadbać o normalność w życiu obywateli państwajszps. "przecież gdzieś musi być inny, lepszy świat..." i do niego dążę :> Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ...a mnie najbardziej bawi fakt ze chcecie już dziadków kamieniować! A kolega chyba tylko napisał, że "dziadowi by drzwi urwał". Ja to odebrałem jako przenośnię, on chyba nie określił wieku kierowcy w ten sposób... Moze tam jechał najarany małolat?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ...a mnie najbardziej bawi fakt ze chcecie już dziadków kamieniować! A kolega chyba tylko napisał, że "dziadowi by drzwi urwał". Ja to odebrałem jako przenośnię, on chyba nie określił wieku kierowcy w ten sposób... Moze tam jechał najarany małolat?pzdr... fakt "dziad" to tylko określenie emocjonalne człowieka prowadzącego puszkę jakby był jedynym kierującym na świecie ... Staszek nie bój ... jeszcze nam parę lat zostało do przymusowego sprawdzenia umiejętności :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Co do tematu dziadkow za kolkiem to dzisiaj zauwazylem jaka to masakra1 listopada to wyjechali na droge tacy dziadkowie niedzielni kierowcy Mialem dzisiaj kilku zauwazyc jak jada doslownie masakra. Na rondzie jeden to niewidzial jak ma jechac i stal na srodku i tamowal ruch :icon_razz: Przeciez jak on zdawal na prawko to nie bylo takich skomplikowanych utrudnien na drodze jak ronda.BTW. Kriss. gratulacje bezkolizyjnego wyjscia z opresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Mi też ostatnio podniósł ciśnienie kierowca cinquecento... :eek: Wracałem sobie do domku, ulica dwukierunkowa po jednym pasie ruchu w każdym kierunku, pasy oddziela podwójna ciągła. Przede mną jedzie czerwone cinquecento i nagle przybliża się do prawej krawędzi jezdni i zwalnia, omijam go (pozostając na swoim pasie ruchu) a ten palant w tym samym czasie, bez sygnalizowania swego idiotycznego manewru postanowił sobie zawrócić! :D :P Momentalnie przerzuciłem motocykl w lewo po tym w prawo (energicznie dodając przy tym gazu) i szczęśliwie go ominąłem ale dosłownie na milimetry...Coś więc jest w tych pechowych cinquecento... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) Dla mnie największe świry jeżdżą w polonezach.Jeden właśnie tak mnie załatwił....link do zdjęcia: http://www.piechur.webd.pl/foto/derby5.jpg P.Sciesze się ze uniknąłęś kraksy!!! Edytowane 2 Listopada 2006 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Co do tematu dziadkow za kolkiem to dzisiaj zauwazylem jaka to masakra1 listopada to wyjechali na droge tacy dziadkowie niedzielni kierowcy Mialem dzisiaj kilku zauwazyc jak jada doslownie masakra. Na rondzie jeden to niewidzial jak ma jechac i stal na srodku i tamowal ruch :notworthy: Przeciez jak on zdawal na prawko to nie bylo takich skomplikowanych utrudnien na drodze jak ronda.BTW. Kriss. gratulacje bezkolizyjnego wyjscia z opresji hej a widziales w tv pewnego pana i jego dacie ktora odpala kilka razy w roku, ma ze 65 lat i daje wskazowki jak trzeba jechac zeby nie spowodowac wypadku-instruktor w zabek czesany hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Dla mnie największe świry jeżdżą w polonezach.Jeden właśnie tak mnie załatwił....link do zdjęcia: http://www.piechur.webd.pl/foto/derby5.jpg P.Sciesze się ze uniknąłęś kraksy!!! Świetny sprzęt a tak potraktowany... żal, że puszkarze niszczą nasze marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi