slaczek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Stwierdziłem ,że jednak nie będę malował tego nolana dla mojej żonki.Po obdarciu go z fioletowo-czerwonych naklejek ,zmyciu resztek kleju ,żona stwierdziła że jej taki kremowo biały bardzo się podoba. Lepiej dla mnie zawsze to mniej roboty!!! :icon_evil: Ale rzeczywiscie jak dla dziewczyny nawet fajnie wygląda! I to za 150 zeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Jest jeden w salonie Kawasaki przy Prymasa 1000-lecia obok Liberatora i Suzuki. Rozmiar chyba 60-61. Cena 2 klocki... Też go przymierzałem.Myślę, że puszczą go po kosztach tylko trzeba poważnie pogadać. Leżakuje im już pół roku.Jakiś klient zamówił i nie odebrał. Zamrozili gotówkę, brak większego zainteresowania i nie chcą innych rozmiarów ściągnąć. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Zamówiłem Schubertha J1 w Katowicach, wynegocjowałęm cene i powiem Wam że wyszło podobnie jak przy zamówieniu z niemiec. Jeżeli jest ktoś zainteresowany podam namiar na gościa Dla zainteresowanych link do ciekawego opisu kaskuhttp://www.webbikeworld.com/schuberth-j1/#comments Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Maar79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zamówiłem Schubertha J1 w Katowicach, wynegocjowałęm cene i powiem Wam że wyszło podobnie jak przy zamówieniu z niemiec. no to pogratulowac kasku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dzięki :icon_question: mam nadzieję mieć go do czwartku w domu to podzielę się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zamówiłem Schubertha J1 w Katowicach, Rozmiar dobrałeś z tabeli, czy miałeś możliwość doboru w naturze.Też poszedłbym w Twoje ślady, ale musiałbym być pewny rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 podałem gościowi rozmiar dyńki u mnie 58 cm a to odpowiada rozmiarowi L, pozatym jeżeli coś nie gra to zawsze mozna wymienić, ja akurat mam do katowic 1,5 godziny piękną autostradą A4 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 porzadny kask zdaj relacje co i jak jak juz dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zakupy internetowe pozostawiają pewne ryzyko związane z niedopasowaniem. Ja zmierzyłem swoją bańkę i żony, wyszło mi że mam rozmiar M a żona S. Zamówiłem 2 kaski. Na szczęście ten dla żony przyszedł pierwszy i okazało się, że na mnie pasuje a na kobietę za duży. Dobrze że mam córkę z S-ką to dla niej został. Szybko zadzwoniłem, żeby mój zmienili na S i szczęśliwie udało się zanim wysłali. Teraz ja zamawiam S a żonka XS.Najlepiej jest przymierzyć przed zakupem, a w necie szukać firmy, która bez problemu wymieni w azie czego. A i tak koszty przesyłki wyciągną trochę grosza z kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam :icon_mrgreen: Przeczytałem temat, przejrzałem też inne o podobnej tematyce (nie przeszukałem a przejrzałem, wiec jeśli już gdzieś się podobne pytanie pojawiło to dajcie namiary) Będę kupował swój pierwszy kask na Virówkę. Chcę kupić dwa kaski, otwarty i zamknięty Chciałbym jednak, żeby ten otwarty był jak najbardziej bezpieczny. Czy są kaski otwarte z dużą, twardą szybą i blokadą? Chodzi o to, żeby przy ewentualnym upadku szyba nie pękła i się sama nie otworzyła? mam pewne typy: Nolan N41 lub N42, lub Caberg Jet, czy te kaski spełniają te kryteria Niestety więcej niż 800zł nie mogę za kask zapłacić Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 proponuje szczene albo integrala. Nie przejmuj sie że to nie "chopperowe" bo pewnie pare osób ci tak powie. komfort i bezpieczenstwo to ważne czynniki. Pozatym moim zdaniem wygląda sie na wypasie. jak taki zamaskowany tajniak:)Ja jezdze na Virago w:srebrny airoh SV55i grafit metallic HJC AC-11 Yikes -> http://www.mcleodaccessories.com.au/produc...ac11_yikes.htmlpolecam oba chociaż drugi duzo bardziej komfortowy. i ta mordka z tyłu:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzisiaj mój nowy nabytek, czyli Airoh Jet55 przeszedł pierwszy poważniejszy test, bo 150 km w niezbyt wysokich temperaturach i ... rewelka. Świetnie trzyma się na głowie, nic nie lata, nic nie podwiewa, szybka nie zaparowywuje, blenda przeciwsłoneczna to doskonały wynalazek. Może nie jest zbyt cichy, ale mi to nie przeszkadza. I zapięcie, które przy pierwszych przymiarkach trochę mnie uwierało w grdykę, podczas jazdy nie sprawiało kłopotu. Zdecydowanie polecam ten kask na choppera/crusera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi