andrev66 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 powiem wam ze ja w pazdzierniku zdałem kat. A a dziś juz mam i smigam hondą vtx1300 jak sie chce to można zrobić kurs i zdać egzamin w miesiąc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udało się :D Zdałem Egzamin na prawo jazdy kat. B za pierwszym podejściem :cool: :cool: Już nie mogę się doczekać odbioru prawka z dwiema kategoriami. pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 no ja muszę się pochwalic gdyż robilem prawo jazdy na A i B . no i udało sie , od tygodnia jestem pełnoprawnym kierowcą jakże pieknej kategorii A oraz praktycznej B :) troche czasu spedzonej na jazdach i troche kasy ale warto bylo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ja też się pochwalę :) Zdałem za pierwszym podejściem :) Dzięki 'wąsatemu' Romkowi z SARBO za egzaminacyjne podejście do szkolenia ( ach te pytania z budowy i obsługi motocykla ) oraz Wielkie dzięki Tomkowi Kulikowi i Uli za parę porad na jazdach przed egzaminem i tępieniem za brak 'dwóch palcy' na klamce hamulca :) kat. A od 09.09.09 Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ja też się pochwale ;) Dzisiaj zdałem prawko na a1 za 2 podejściem. Jeździłem 56 minut po mieście i placu ;/ Ale najważniejsze jest to, że mogę legalnie jeździć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Sieee zrobiło,sieee bedzie jeździło :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 To i ja się podczępię pod tego tasiemca. Zdałem za drugim razem (pierwszy raz na awaryjnym z całej siły walnąłem w przód no i gleba - a niby dwa palce były ;) ). Ale najciekawsze z dzisiejszego egzaminu jest to, że egzaminator podwożąc mnie do stanowiska z moto wsiadł nie do swojego auta, które jeszcze mu zgasło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hayato Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 no i zdałem :icon_biggrin: tym razem bezbłędnie, inny motor dostałem i od razu inaczej, wszystko płynnie, bezproblemowo tak jak powinno być. Teraz tylko czekać na plastik i do zobaczenia na drodze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 no i zdałem :icon_biggrin: tym razem bezbłędnie, inny motor dostałem i od razu inaczej, wszystko płynnie, bezproblemowo tak jak powinno być. Teraz tylko czekać na plastik i do zobaczenia na drodze :crossy: Teraz się zacznie nauka dopiero... Gratulacje i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlyn Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja zdałam A dwa dni temu!:D walczyłam, walczyłam, ale wywalczyłam! Jestem najszczęśliwszą motocyklistką na świecie!:D prawko już oblane... teraz tylko czekać na wydanie! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_k Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 I ja dziś dołączyłem do grona motocyklistów:) prawko zdane za pierwszym razem, poszło w miarę gładko i bez przygód:D pozdro i do zobaczenia na drogach, lewa w górze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi