prince Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Teraz Prince masz szanse sie wykazac pomoca a nie wieczna krytyka... :icon_eek: P.S.Czy ktos wie co sie dzieje z "Wiecznym Studentem" ?A linka otwarłeś ? Czy mam mu zarejestrować ?A student pewnie africą śmiga. Mam do niego numer gygy jak coś konkretnego to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Zajęty jestem, studiuję :D. PS: ale przyznaję się bez bicia - ruska trochę zaniedbałem. Teraz głównie Afryka, podróże, teren... ale zaprzęg nadal stoi obok japońca. Silnik na stole. Jak mi zapał nabrzmieje to się w końcu wezmę i wyduszę jeszcze trochę kunia więcej. Ogólna koncepcja zarysowała się już dawno. Rozbija się o zapał i hajs :D. Edytowane 12 Maja 2008 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Wejdz kolego na strone Dzikuski tam sie pewnie dowiesz ciekawych rzeczy a jak nie to pisz do mnie na priv to szefo nie wyleje cie tak od razu z tyry:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Panie i Panowie potrzebna mi pomoc.Ma ktoś z Was może schemat instalacji elektrycznej do Urala?Poprosiła mnie o pomoc osoba która składa takowe cudo a nie ma dostępu do internetu.Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ksiazki, ksiazki,zobacz drugi temat o uralu tam sa podane lektóry obowiazkowe wiec zakup i bedzie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Edison....Tu masz wszystkie schemy do Urala.... http://www.thisoldtractor.com/guzzi007/Ural.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 A przepraszam czy ja dobrze widze na tym linku urala z piecem odwieprza???Eee to prawie nie mozliwe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A przepraszam czy ja dobrze widze na tym linku urala z piecem odwieprza???Eee to prawie nie mozliwe:-)Granat - na starość na oczy ci się rzuciło.............??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Edison....Tu masz wszystkie schemy do Urala.... http://www.thisoldtractor.com/guzzi007/Ural.html Pozdrawiam Wielkie dzięki za pomoc!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No własnie mój jest taki sam, tylko ze ja mam jeszcze redukcje pod kaske, i to wyglada na fabryczna, i co to ma znaczyc???zasadniczo juz mnie to tak nie zajmuje kupiłem orginał od ruskich za 40zł nowka i tyle, ale troche mnie to nurtuje:-) Cześc !Wiem że jestem spóźniony o jakieś półtora roku, ale od niedawna jestem na forum,a ty nie otrzymałeś odpowiedzi na to co cię nurtuje, to jest tak - ta "tuleja redukcyjna" to jest część licznika od emy, ktoś wykorzystał ją do zwiększenia średnicy licznika od jakiejś popierdółki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A przepraszam czy ja dobrze widze na tym linku urala z piecem odwieprza???Eee to prawie nie mozliwe:-)Wiesz ze sie da? Ja tez sie troche zdziwilem jak zobaczylem taka krzyzowke w ramie M-63 i do tego skrzynia ze wsteka. Ma cos takiego pewien gosc w Laziskach nie daleko odemnie. Kiedys jak zrobie to wrzuce jakies zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi